שיחות בסקייפ עם גבר אחר

Elian Chole

New member
שיחות בסקייפ עם גבר אחר

היי,
אני נשואה, ובאושר, אבל לאחרונה אני עושה שיחות סקס (וגם שיחות מעבר לכך) עם בחור איטלקי בסקייפ.
מיותר לציין שהוא פשוט הורס ביופיו, והסקס אפיל האיטלקי שלו נוטף מעבר למקלדת. השיחות שלנו ממש זורמות, מסתבר שאנחנו דיי דומים בכמה תחומים (למשל תחום העבודה שלו זה תחום שאותו אני לומדת בימים אלו) ונהנים לשוחח גם על דברים מעבר לסקס האינטרנטי.
אני לא מרגישה שזו בגידה, למרות שבהחלט זה קצת לא בסדר מבחינתי, אבל אני לא בוגדת עם אדם אחר. זה נטו אינטרנט.
מה דעתכם?

בגידה היא הפרת אמון

אם מקובל על בעלך שתפלרטטי עם גבר באינטרנט אז זאת לא בגידה
בסה"כ יש זוגות שחיים בנישואים פתוחים וגם סקס עם אחרים לא נחשב שם לבגידה.
&nbsp
מדובר בהבנות שבין בני הזוג ואני מניח שאת מסתירה את האיטלקי הזה מבעלך כי נראה לך שהוא לא יתלהב, מה שהופך את המעשה לבגידה.
&nbsp
אבל גם בבגידה יש רמות שונות, יתכן שגם אם בעלך ידע אז הוא רק יכעס ותצטרכי לפנק אותו לתקופה מסוימת מעבר לרגיל.
לעומת זאת יש מצב אחר שבו בעלך מגלה שבגדת בפועל ועוד עם החבר הכי טוב שלו ועוד בביתכם ואז יש מצב שהוא יכעס טיפונת יותר :)
&nbsp
למיטב ידיעתי ולאחר שקראתי את ספר החוקים של הבוגדים אז התכתבות ואפילו תמימה עם איטלקי מסוקס תמיד תחשב לבגידה

&nbsp
תפלרטטי עם חנון פולני, הם אף פעם לא נתפשו כאיום ממשי מבחינת הבעלים
&nbsp
&nbsp

כן

זאת בגידה מה זה משנה אם היא וירטואלית אלקטרונית או פיזית
עצם זה שאת חולקת רגשות אינטימיים עם מישהו אחר זה זה
ואם האיטלקי יחליט להגיע לביקור בארץ לא תפגשי אותו להגיד שלום?
זה רק שלום על כוס קפה.
אין לזה גבול.

סיגלית 2014

New member
מנהל
איך היית מרגישה אם זה היה הפוך?

אילו בעלך היה מנהל שיחות סקס עם מישהי זרה?
את נשואה באושר.
אבל את צריכה תוספת ריגוש מגבר אחר. מה שבעלך מעניק לך כנראה לא מספיק.
יכול להיות שאילו בעלך היה יודע, היה מגדיר זאת כבגידה. וגם אם את לא חושבת שזו בגידה והוא כן, זה בהחלט היה משפיע על מערכת היחסים ביניכם.

לדעתי, אם הוא היה מסתיר ממך שיחות אינטימיות כאלו עם אישה אחרת ואת היית חושבת שזו בגידה, ענית על שאלתך.
אבל לא לשכוח שיש עוד צד במשוואה.

zoe35

New member
זאת לגמרי בגידה

סקייפ זה לגמרי בגידה
צ'אטים באשלי מדיסון- לגמרי בגידה (אם את לא יודעת מה זה...http://bit.ly/1RWzLZc)
פלירטוט- בגידה

אני מבינה אותך
קשה לי לומר שזו בגידה, כי גם אני עושה דברים בהסתרה מבעלי.
אבל אם אני מתעלמת מההתנהגות שלי, אני חושבת שזה גובל בבגידה+

1precious1

New member
נורא פשוט

1. דמייני לך עולם שבו את יכולה לספר לבן זוגך מה שסיפרת לנו כאן. איך את חושבת שהוא ייקבל את זה? האם יפרגן לך ויגיד לך שכל עוד שזה רק באינטרנט ואת שומרת לו אמונים פיזיים ומזדיינת פיזית רק איתו אז זה בסדר?
או שמה הוא ייפגע ויעלב ויגיד לך "לכי לעזעזל יא בוגדת שרמוטה, בת זונה".
2. דמייני עולם הפוך בו בן זוגך שיחיה מתלהב מאישה אחרת שהיא לא את ומעדיף לעשות איתה "סקס באינטרנט" מאשר לשלהב ולהתעניין בך, איך את תקבלי את זה?

את מבינה? בגידה היא הלו בגידה באחר, זה לא משהו שהוא בינך לבין עצמך, ולכן לשפוט האם זו בגידה צריך להבין או לדעת איך הצד "הנבגד לכאורה" היה מתייחס לזה אם היה יודע.

ולא, זה לא עובד ככה שכל עוד שהוא לא יודע אז זו לא בגידה, שגם זו תשובה אפשרית.

למעלה