שיחות ועידה

isaacm

New member
שיחות ועידה

האם מישהו משתמש בשיחות ועידה מרובות משתתפים למטרה כלשהי הקשורה לתחום האימון? האם יש שירות כזה בארץ? איזו מטרה? איזה שירות? תודה על כל התייחסות . . . איציק

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
בדקתי את האופציות

לצורך פרוייקט אימון שהובלתי. המצב בארץ די גרוע. שיחות ועידה אמיתיות - כאילו עם מספר מוביל שכולם מחייגים אליו היו יקרות בטירוף (בסביבות ה-400 ש"ח לשעה). למספר קטן של משתתפים (נראה לי שמעשי 3-5 אבל אני לא יודעת על מגבלה טכנית) אפשר להשתמש בשיחות הועידה של בזק. השירות זול (מנוי בשקלים ספורים לחודש), וכל משתתף מעלה אדם נוסף לועידה בשרשרת. זו שיטה לא נוחה כאשר מספר המשתתפים גדל, ולפעמים איכות הקו לא אחידה (חלק שומעים וחלק פחות). עוד אפשרות היא להשתמש בקווי חינם בארה"ב. יש שירות כזה (freeconfcall.com) שמאפשר לך להזמין קווי ועידה בחינם. העלות היא רק שיחה לארה"ב. אם זו קבוצת משתתפים קבועה זה לא בעיה כי יש היום תוכניות תעריפים אפילו ב-9 אג' לדקה (לכמות שעות מסויימת בחודש), וזה יוצא סכומים קטנים מאוד אפילו למספר שעות חיוג. החסרון - לפעמים יש הד בשיחה וצריך לחייג שוב ושוב עד שמצליחים לתפוס קו נקי. אני השתמשתי בשיחות כאילו לצורך תוכנית הלימוד המתקדמת באימון.

Y A R A

New member
הי iscaam

אני משתמשת ב- http://freeconferencing.liveoffice.com/index.html לצורך tele-classes והקלטה של אימונים לצרכים שונים.אין לי מושג אם הם עובדים בארץ אבל זה בחינם ושירות מעולה. יש פתרון טכני למצבך: תזמין קו אמריקאי- זה לא עולה הרבה, זה מוזיל עלויות לשיחות לחו"ל ומאפשר לך להשתתף בשיחות הועידה שמוגבלות רק לארה"ב. אין לי מושג איך מזמינים קו כזה אבל אני יודעת שרבים ממכרי עושים זאת. מקוה שעזרתי
יערה

isaacm

New member
תודה, יערה.

יש לי קו כזה (נרשמים ומקבלים). וכנראה שאני אזמין לעצמי קו אמריקאי. מה שחיפשתי זה דבר כזה לארץ, אבל זה כנראה יהיה יותר זול להתקשר לארה"ב ! ! ! כי לאור התשובה של ענבל נראה לי ששיחות ועידה בארץ זה עדיין לא משהו "מפותח". תודה על ההארות איציק

מצאתי הודעה בפורום שכן

שרות שיחות ועידה חינםו מומחהטלפוניה ו 19:21 | 30/04/07 שלום לכולם, רציתי להראות לכם שרות קטן ונחמד שחבר שלי כתב, מדובר בשרות שיחות ועידה חינמי, שניתן להתקשר אליו מכל טלפון קווי או סלולרי. השרות מופעל כרגע ברמת ניסוי, אך ניתן לחבר שיחות ועידה עד 14 משתמשים בו זמנית. תוכלו למצוא עוד פרטים על השרות באתר האינטרנט: http://www.confi.asterisk.org.il מקווה שתהנו, ניסיתי ואהבתי - עכשיו לא צריך לשלם לספקים מחיר מופקע עבור שיחות ועידה. מומחהטלפוניה <אם מתאים לך בדוק ורוץ לספר לחברה....>

למעלה