שיחות טלפון

s h i r k u s h

New member
שיחות טלפון ../images/Emo56.gif

אני אומנם קצת הפוכה ולא ממש אוהבת לדבר בטלפון כמו מרבית הבנות, אבל שמתי לב שבאמת מרבית הבנות אוהבות לדבר בטלפון, ובנים לא ממש אוהבים, בד"כ מסיימים את השיחה אחרי כמה דקות, כשזה כבר היה אחרי מאמץ מלחמתי ארוך עם עצמם שלא לנתק
מה דעתכם בנושא
מדוע זה כך

Lanni

New member
אממ

חוץ מזה שאת צודקת אין לי הסבר למה זה ככה
אבל זה בד"כ נכון

אני שובר את הסטיגמה

במיוחד אחרי החשבון טלפון שקיבלתי, השם ירחם... אולי בצבא זה אחרת, כי זה דווקא כייף לדבר עם העולם החיצון והרבה. במיוחד בשבתות וכו'.

Akuna Matata

New member
נראה לי שזה

לאו דווקא קשור לבנים ובנות אלא זה יותר קשור לאישיות של הבן אדם, אני מכירה הרבה בנים שכן אוהבים לדבר שעות בטלפון.. ובנות שלא.. צריך פשוט לדעת למצוא את האיזון.

בשלולית

New member
אני גם חושבת ככה...

זה אישיות, וממש לא קשור במין. אני בקשר עם מישהו שממש לא אוהב לדבר בטלפון לצערי אנחנו פעם ב... מדברים בטלפון... קצת איי סי קיו.. ונפגשים אבל הוא ממש לא אוהב... ומצד שני יש לי ידידים אחרים שיכולים לחיות על הטלפון... השיחת טלפון הכי ארוכה שהייתה לי הייתה עם אחד (מישהו!! לא מישהי) מ10 בלילה עד 6 בבוקר... כל אחד והאהבות שלו...
בכל מקרה גם אני אוהבת טלפונים... אבל בעיקר עם בנים שהשיחה זורמת איתם, לא עם חברות....

TheWhiteTigris

New member
אם נקבע

עפ"י הסביבה הקרובה שלי ועפ"י התרשמות אישית שלי מ"הסתכלות" סתם על אנשים בכל מיני מקומות, בנות אכן אוהבות לדבר בכלליות יותר, ולדווח על כל צעד שהן עשו, בעוד שהבנים לא ממש בקטע של טלפונים. למה? אולי כי אנחנו לא מדווחים על כל תזוזה. ידוע לי על הרבה בנות שרק חזרו הביתה משהות של יומיים אצל חברות שלהן, ואיך שהן נכנסו לבית ישר הרימו טלפון לחברה הזאת ולדבר איתה שעות. היית אצלה יומיים!!!! מה יש לך עוד לדבר איתה עוד 3 שעות?!?!

Lanni

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את משפט הסיום..

כמה שזה נכון

אני ממש לא אוהבת לדבר בטלפון

לא עם החבר לא עם משפחה וגם לא עם חברים עדיף SMS אחד על 60 דק' שיחה

TheWhiteTigris

New member
תני לי להבין...

את אומרת שאת מעדיפה SMS על פני שיחת טלפון... אבל בחתימה שלך את מודה, ואני מצטט: "הודעה זו נכתבה בנימה גרוטסקית וצינית כאחד". הכיצד תוכלי ליישב סתירה זו?

בהחלט מעדיפה SMS

כן לא בי אני אוהב אותך. פשוט תמציתי ולעניין. ובקשר לחתימה.. למה הפסקת לצטט? יש חלק שני

ChilD SouL

New member
SMS שולט../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif

אני מעדיפה להתכתב ב-SMS מאשר לדבר בטלפון. זה סתם לא נוח, ומעצבן.
טלפונים סאקס

בעיקרון זה לא נכון

ואני מכירה המון בנים שממש אוהבים לדבר בטלפון.. אבל פשוט לנו יש נטייה לזיין את השכל..ז"א לנתח כל דבר מכל הצדדים 100 פעם-בעיקר שזה נוגע לבחורים כמובן.. ואנחנו מסוגלות לדבר עם חברות שעות בטלפון או לא

למעלה