שיחות מחברת ביטוח עם מטרה לא ברורה

Borisyo

Member
שלום,

אני לקוח של חברת ביטוח מאז 2006 ועד שנתיים האחרונות הם לא התקשרו אף פעם. הם רק שלחו לי דוחות על מצב עדכני בקרן וחדשות של חברה.

בשנתיים האחרונות מדי פעם הם מתקשרים ושואלים אם אני מודע מאתר הר הביטוח שמרכז כל הביטוחים שלי ורוצים לבדוק תיק הביטוחי שלי בחברה שלהם.

כל פעם שהם מחייגים חשבתי שזה על משהו חשוב אבל בפועל היה על אותו דבר הנ"ל. לא מבין מה הם רוצים ממני.

GoldenEyes

Well-known member
שלום,

אני לקוח של חברת ביטוח מאז 2006 ועד שנתיים האחרונות הם לא התקשרו אף פעם. הם רק שלחו לי דוחות על מצב עדכני בקרן וחדשות של חברה.

בשנתיים האחרונות מדי פעם הם מתקשרים ושואלים אם אני מודע מאתר הר הביטוח שמרכז כל הביטוחים שלי ורוצים לבדוק תיק הביטוחי שלי בחברה שלהם.

כל פעם שהם מחייגים חשבתי שזה על משהו חשוב אבל בפועל היה על אותו דבר הנ"ל. לא מבין מה הם רוצים ממני.
מנסים למכור לך עוד זבל
ולשכנע אותך להעביר אליהם עוד ביטוחים מחברות אחרות

SicTransit

Active member
מנסים למכור לך עוד זבל
ולשכנע אותך להעביר אליהם עוד ביטוחים מחברות אחרות
זה באמת נסיון לדוג לקוחות, אבל לא בהכרח "למכור זבל". נכון שכל אחד יכול לבדוק בעצמו את מצבו הביטוחי, ולחפש עסקאות טובות יותר, אבל למה לא לתת למקצוענים לעשות זאת עבורך? אתה לא מתחייב לכלום.

אני, שמחשיב את עצמי לצרכן מתוחכם יחסית, קיבלתי בעקבות פניה כזאת מידע שאיפשר לי לחזור לסוכן הביטוח שלי ולשנות דבר או שניים (אני כבר לא זוכר מה זה היה בדיוק), מה שחוסך לי כמה שקלים בכל חודש. חששתי שאחרי הטירחה של הבודקים הם ינדנדו לי לעבוד דווקא איתם, אבל להפתעתי לאחר שהודיתי להם על השירות ואמרתי שמכאן אמשיך בעצמי הם נעלמו.

Borisyo

Member
@GoldenEyes בגלל זה הם רוצים שאכנס לאתר הר הביטוח ולגלות באילו עוד חברות ביטוח אני נמצא ואילו ביטוחים יש לי בהן?

למעלה