שיחות עם גורם שהשפיע עליי

dory38

New member
שיחות עם גורם שהשפיע עליי

שימו לב, למי שקורא: זה לא תחליף להתמודדות פרקטית, מציאותית ואנליטית, כלל וכלל לא. מדובר אך ורק במקבילה הרוחנית והמשלימה שלו. אצלי, באופן מפתיע, ממלא את המקום אדם שהוא לא משפחה, חברים או בת זוג. לא פעם, כשאני מתעורר בלילה (ואפילו חלמתי על זה פעמיים, אפשר לראות תיעוד בפורום החלומות), אני מתייעץ עם אדם שהיה מנחה מקצועי שלי בצבא, אזרח עובד צה"ל, בשנים 1999-2001. הוא היה תושב פסגת זאב בירושלים, יליד עיראק וכבר אז בן 60 פלוס. אין לי מושג אם הוא בחיים, ואם כן מה שלומו כרגע. אני מדבר איתו על הכל: יחסים עם חברים, עם ההורים, עניינים רומנטיים, עניינים מקצועיים ובכלל.
מה הסיבות? הוא כנראה השפיע עליי מאוד במהלך השירות הצבאי, כולל במהלך האינתיפאדה השנייה. הוא גם מזכיר לי תקופה שהייתה מעניינת, לא בהכרח נעימה (דמיינו לעצמכם לקום ב-5 בבוקר, כדי להיות ב-8 בבסיס, לא כולל יום ראשון שקיבלתי אישור מיוחד להגיע לקראת 10:00), אבל עדיין כשהייתי יותר אופטימי לגבי החיים ובכלל. מעניין אם היה עוקב אחריי, איך היה מתייחס לאיך שהייתי מנהל את חיי, ומה היה לו להגיד לטוב ולרע.
לכם ולכן יש מישהו כזה, לא משנה אם גבר או אשה? שוב, מדובר על מישהו שהוא לא חבר, פרטנר רומנטי או קרוב משפחה. יותר משהו שדומה למנטור.

למעלה