הינה שלי...
שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. יש לי פיצול אישיות כאשר אתה אומר ' יש לי פיצול אישיות ' למה אתה מתכוון שיש לי פיצול אישיות שיש לך פיצול אישיות? מה לא הבנת? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? אני יודע מה הבעיה, הרגע אמרתי לך... כאשר אתה אומר ' אני יודע מה הבעיה, הרגע אמרתי לך ' למה אתה מתכוון איזה חלק לא הבנת? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? ישאר לי הפיצול אישיות(?) מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? כלום(?) איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? שנה הבאה? בירושליים הבנויה! שנה הבאה? בירושלךים הבנויה? כתבת עוד שנה, אז צוטטתי את השיר... מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? הכריחו אותי. החצי השני. אמרתי לך, יש לי פיצול אישיות מסובך... מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? "וואלה אחי תירגע!" ספר לי עוד על משפחתך כולם בריאים ברוך השם. האם תוכל לספר לי קצת על יחסיך עם אמך? נהדרים. היא אחלה. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? זה יהיה גרוע למען האמת, כי פיצול אישיות זה משהו מיוחד... מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? אמרתי לך,שנה הבאה בירושליים הבנויה. למה אתה מתכוון ב'אמרתי לך,שנה הבאה בירושלךים הבנויה' אוקי טעיתי תהרוג אותי. התכוונתי לרשום בירושליים. אוקי טעיתי תהרוג אותך. התכוונתי לרשום בירושלךים? אה? ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. שאני משוגע? האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? יש לי הסבר -פשוט יש פיצול אישיות!! כאשר אתה אומר ' יש לי הסבר -פשוט יש פיצול אישיות ' למה אתה מתכוון למה שהבנת!! אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? וואלק גבר אל תשגע אותי עם השאלות המוזרות האלה... בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? האמת שעכשיו אני כבר לא בטוח שהמטרה שלי היא לפתור את הבעיה(?) אלא פשוט לצאת בשלום מהראיון הדפוק שלך... אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? אבל הכל כבר עתה בסדר... (נגמר הזמן) ידעתי שזה דפוק...