שיחות עם מורגן דה-לה-פיי...

BoR|S

New member
שיחות עם מורגן דה-לה-פיי...

שלום לכל חברי הפורום! אני חדש פה אבל זה לא משנה עכשיו
יש לי שאלה חשובה אליכם, אני כקורא נלהב של הירחון וויז (ז"ל) אהבתי שם במיוחד לא את מדור הצ´יטים/ביקורות/חדשות מעבר לאוקיינוס אלא דווקא את המדורים הקשורים למשחקי תפקידים... אחד המדורים נקרא "שיחות עם מורגן דה-לה-פיי" וזה היה למעשה סיפור פנטזיה בהמשכים... השאלה שלי כזאת, האם הסיפור הזה הוא המצאה של כותבי המגזין או שזה תרגום/העתקה ממקור אחר? ובכל מקרה, איפה אני יכול להשיג את הסיפור המלא? מחקה בקוצר רוח לתשובה... בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

MuadDib

New member
אך...*מואד´דיב במצב-רוח נוסטלגי*

אך... שיחות עם מורגן דה-לה-פיי... ימי וויז העליזים... טוב, אה, איפה הייתי? אה-כן. אוקיי. מורגן דה-לה-פיי היא דמות מסיפורי המלך ארתור, ויתכן שהתקיימה במציאות. אני לא יודע עליה הרבה, חוץ מזה שהייתה לה יריבות עם מרלין ושהיא שאבה את כוחה מן הפיות (ולכן הסיומת "פיי"). אנשי וויז (שזה אומר ערן בן-סער ואבי סבג) לקחו אותה והפכו אותה לחברת-מערכת וויז שתפקידה הפורמלי (חוץ מלהפוך את סביבתה הקרובה למלחיות...) הוא לענות לשאלות קוראים בנוגע למשחקי-תפקידים (מעין ד"ר וויז של משחקי-תפקידים). והם עשו את זה בצורה די מעניינת ומשעשעת... הי, איפה גליונות וויז המאובקים שלי? בקיצור, בכדי להשיג את סיפורה המלא של מורגן לה-פיי כל מה שתצטרך זה להשיג לך עותק של "המלך ארתור ואבירי השולחן העגול". יכול להיות שנכתבו עוד ספרים עליה ספציפית. אני מציע לך לגשת לגוגל, סביר להניח שלא יהיה קשה כ"כ להשיג טונות של חומר עליה. בהצלחה, וברוך הבא לפורום!

BoR|S

New member
טודא רבא!!!1

"מלחיה"
מעניין אם אני אתחנן בפני ערן או בפני אבי הם יביאו לי את כל הכתבות של "שיחות עם מורגן דה-לה-פיי"... נ.ב. ידעתי שהייתי צריך לשמור את כל הוויזים שלי... בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

Danial***

New member
אולי תרצה לקרוא את ערפילי אבלון

"ערפילי אבלון" זה ספר שמתאר את סיפור המלך ארתור מנקודת המבט של מורגן לה פיי...

BoR|S

New member
טודא רבא!!!1

איך כותבים את זה באנגלית כדי שאני אוכל למצוא את ה E-Book של זה... בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

קלנדריל

New member
לך לדימונס.

הם איחסנו שם כמה מסיפורי ´מורגן´ וכמובן הוסיפו הרבה אחרים. קראתי כמה דברים ב-´אגדות המלך ארתור´ מאת תומס מלורי בתירגום לעברית על מורגן. ´זכרונות אבלון´ טוב מאד לדעתי. חבל שהוא מכיל כמה טעויות היסטוריות. אחת מהן היא שבריטניה עבור הרומים הייתה קוץ בתחת; הם בחיים לא היו נותנים לפראים האלה להחזיק עליהם מלך משלהם. (צריך לזכור שזה היה לפני אלפיים שנה; הם התקדמו מאז מאד)

למעלה