שיחות עם עצמי

שיחות עם עצמי

לפעמים זה קורה מצב שכזה שאני עם עצמי מדברת כזה כמו המקרה שלי היום שהבוס שלי אותי לנצרת שולח מול עיני שחורות רואה אויה לי ואבוי לי התרעות על פיגועים ומפגעים רצות ברדיו כבר כמה ימים ואני לנצרת צריכה לעלות להגיש מסמכים בשביל הבוס כמה שאני לא רוצה אין לי הרבה ברירה אלא ברחבי המדינה בשביל הבוס לרוץ במצב אחר הייתי עוד אומרת לא נורא אבל במצב של התרעות רק שחורות אני רואה שיחות הרגעה עם עצמי עושה לפתע נחש צפע שומעת עוד מהמלחמה האחרונה מדמיינת איך את הממ"ט לובשת (אישה בגילי מסיכת בוץ בקושי על הפנים חובשת) איף איזה מחשבות רצות לי בראש במקום לרוץ ברחבי המדינה במקום הבוס נו לא נורא יהיה טוב המדינה גם ככה מתפרקת לי אני רק מקווה שהשבוע יעבור ללא פיגוע כי התרגלתי ברדיו על דבר שכזה לשמוע אחת לשבוע שלא נצטרך לשמוע באמת על פיגוע נוסף רק לא השבוע רק לא עוד מתים ולא עוד פצועים רק אל תפגעו לנו בילדים אלהים שמור נא עלי בנסיעה לנצרת ושמור על הילדים שחנוכה חוגגים

Mוניk

New member
שוגרית מ´זה מזדהה איתך מאמי../images/Emo23.gif

וי וי וי כמה אני פוחדת מנסיעות לאחרונה בעיקר מהחשש להשאיר את הילדים שלי לבד. עזבי אני אמא קוקו מודאגת תמיד מה לעשות (אני לא דוגמא)
בייבי אבל חייבים להמשיך לנגן זו הארץ שלנו
מוניק

מצטרף גם לאיחולים לרגיעה ../images/Emo39.gif

חוץ מיזה שוגר דברי עם עצמך בכייף, השיחות עם עצמנו הן חלק חשוב מתהליך החשיבה שאנו מפעילים, ואם ישעמם לך בואי לפה ותשוחחי איתנו לתוך הלילה, אוזן קשבת וסימפטיה מובטחים מראש, לעיתים גם קצת חוש הומור. תגידי אגב, מה איבד הבוס שלך בנצרת?, אבל...נצרת עיר יפה תסעי ותחזרי בשלום. ישנוני

טאKילה

New member
בואי הנה סוכר שוגרית בייבי../images/Emo140.gif

דברי אליך זה יופי,דברי אליך ברכות. אל תפחדי מהפחד הוא כל כך מפחיד.. שיהיה לך יום מלא ממתקים וחיוכים..

ווואיייייייייי תודה רבה לכם מקרב לב

ויום אתמול עבר כלא היה בלי שום תקלה ולא שמעתי על פיגוע תודה לאל שיהיה לנו סוף שבוע רגוע ושבת שלום

ואני החולמת

העתיד חלקו שייך גם לי כי אני חולמת להגשים משאלת לב אחת לפחות ולי שני חלומות בלב האחד היה מגיל חמש נגוז ונגנז ולא יבוצע בזמן החיים האלה, והשני בר ביצוע בעזרת הרצון הממון וההוא היושב במרום ובתקווה שיתגשם במהרה......

למעלה