שיחות תחת אש.

שרוף

New member
שיחות תחת אש.

לפעמים צובט אני את עצמי כאילו ורוצה אני להתעורר מחלום רע אבל לצערי מגלה אני שאני ער במלוא מובן המילה.מסתכל ימינה שמאלה ורואה שאני בישראל אבל האם זאת באמת ישראל שאף פעם לא נכנעה לטירור? מוחמד דחלאן נכנס לישראל חפשי ללא פחד שיעצר בו במקום, שר החוץ בן עמי משוחח עם עראפת ובאותו הזמן יורים כוחותיו של עראפת על חיילי צה``ל ואזרחי ישראל. והמסקנה היא קשה מאוד.הנה עראפת מצליח לישם את הטקטיקה שלו לסלק את ברק מן השלטון עיי מהומות ירי ומעשי טירור ולהמליך תחתיו את נתניהו. מדהים איך ברק ובו עמי נופלים בפח שטומן להם עראפת הפח של הבלה בלה עד לבחירות הקרובות שאחריהם ברק הולך הביתה ועולה לשלטון אחד המנהיגים היותר גרועים שהיו לישראל מיום הקמתה והוא בנימין נתניהו. עם נתניהו עראפת יסתדר מצויין ויתקדם הרבה יותר מהר להשגת המטרה האיסטרטגית שלו.

amor

New member
אכן ברק ובן עמי מתנהגים באוילות מוזרה

שאין הדעת יכולה לסבול. לכן ברק יעוף ועם פיזור הכנסת גם בן עמי והצוות המוזר אשר אתו. מה נתניהו אשם שכיום מנהלים את הממשלה שרים אטומים וחסרי כל רגישות או מודעות ציבורית? אפילו לגרסתך נתניהו יסתדר טוב יותר עם עראפאת , אז מה כל כך רע בו ?

אלוני.

New member
amor

אני חושב, ושרוף יתקן אותי אם אני טועה, שהכוונה היתתה שעראפאת יסתדר יותר טוב עם נתניהו ולא להיפך. והרי ברור שעראפאת יעדיף מישהו חלש שירוץ ישא לחפש מישהו שיציל אותו, אחד שיעשה לו תוכנית פעימות עד הס``מ לפני האחרון. זו פעם שנייה שעראפאת מכתיר את נתניהו \ אני מקווה שהפעם הציבור יבין...

amor

New member
ערב טוב גם לך למרות שאתה טועה

מתברר כי שיטת הפעימות היא השיטה בה יש לנהוג עם הצורר , אם כבר צריך לעשות אתו שלום . שיטת ברק להציע הכל, או ``לפתוח את הרגליים מיד בפגישה ראשונה`` כפי שאומרים הנוער , הנה טפשית ומכניסה את המציע לעמדת נסחט מיד עם תום הצעתו וכך אכן קרה לברק . אמר ראש ממשלה חכם : `` יתנו - יקבלו וכו``` אגב את נתניהו הכתיר העם ויכתירו גם הפעם.

אלוני.

New member
יקבלו יקבלו

זאת אומרת שאם מחר נתניהו ראש ממשלה ועראפאת ``מסדר`` שקט בשטחים אז נכון להמשיך בפעימות ? ואז מה? תשאר בלי פעימות ותתחיל עוד אינתיפאדת אל-מוחרקה . אכן נכון הוא שהעם בחר בנתניהו כפי שבחר בברק , צודק. וערב טוב גם לך למרות שאתה תומך בנתניהו (-:

אלוני.

New member
קחו או יקבלו

תבדוק את מפת המדינה ותגלה הפתעה גדולה, אהוד ברק לא החזיר מ``מ משטח המדינה ואילו בנימין הבטחוניסט נתן נתן. גם נתניהו חשב שלא נכון לתת אבל הוא נבהל המסכן מתגובת הראיס אחרי מנהרת הכותל אז הוא ביקש מדוד ואיציק שיעזרו לו, כי לו היה לו מושג מה עושים , בסך הכל הרי לא מדובר בשיווק ארונות קיר .... לא נורא , הוא אומר שהוא למד מטעויות.

שרוף

New member
אכן אלוני אינך טועה

רק שלחלק לא מבוטל מהציבור שלנו יש זיכרון חלש ואפס נקודות מתוך מאה באזרחות ,חשיבה אוביקטיבית,ואלימינציה.

למעלה