טוב שהעלית!
זה מזכיר יותר טוב. ככה: 1. עוד תשובות: חוקר א', גדול חוקר ב', קטן חוקר ב', גדול 2. נראה לי שהיה מצויין שזה מבחן חד זנבי. היו עוד תשובות כמו חרדיות מתחתנות מבוגרות יותר, שונות משאר האוכלוסיה, חרדיות מתחתנות מוקדם יותר 5. נראה לי ששאלו מה *לא* נכון 7. השאלה איזה מבחן נעשה: T לב"ת, אנובות וכו' 8. נראה לי שהיה עוד סעיף שציין מה צריך לשנות בשביל מובהקות (או שזה לא היה בשאלה הזו??) ואז היה אחרי כל תשובה או תאים או מס' נבדקים 9. היתה עוד תשובה ששנות ותק משפיעות על שכר 10. אאל"ט שאלו על שונות 3 11. משהו על גילה שקיבלה 97 ומילגה ל5% מצטיינים, עוד תשובה על יגאל שיעלו לו ת'ציון על הטווח הבין רבעוני, ש6 תלמידים לא עברו את הציון העובר. ונראה לי שהנתון היה 60 נבדקים 17. הייתה שם תשובה של (2/3)*3^(1/3)*4 (בקיצור תשובה של הסתברות בינומית) 19. תוחלת: משתנה X מתפלג בינומית. סיכוי הכשלון הוא פי 2 מסיכוי ההצלחה. שונות 6. לחשב תוחלת. תשובות: א. 27 ב. 18 ג. 9 ד. 6 20. התשובות היו שינוי כיוון/לא שנוי+ גודל (או משהו בסגנון) השתנה/ לא השתנה 21. בחנו את זמני הריצה. ואמרו שכולם הגיעו באותם דירוגים 23. ההגדרה הייתה במקום שמי- איכותי 26. הייתה תשובה על להכפיל רק את אחת התשובות זה הזמן להתפלל לאלוהי הפקטורים באשר הוא שם...
בהצלחה!