שיחקתי אתמול בסדרה וישנתי

elyaqim

New member
שיחקתי אתמול בסדרה וישנתי

שלום לכולם שמי אליקים טויל ואתמול בסדרה שיחקתי את הבחור השני זה שאמר "מתעלמת" ונפל תוך כדי ריצה אחרי החיילת (אני רשום בסוכנות טייק טו שזה ניצבים וביטים וכך יצא לי לשחק בסידרה) אבל לרוע מזלי נרדמתי והתעוררתי שכל העולם התקשר לברך על הקטע למישהו יש מושג אם יראו את זה בשידור חוזר או משהו ואולי מישהו הקליט ויכול להמיר את זה לavi ולשלוח לי בכל מקרה תודה ומקווה שתוכלו לעזור לי ודרך אגב את הסצינה ששניהם נפלו יחד צילמו איזה 15 פעמים כי באמת היה קשה לתאם את זה בניהם וגם שכבר הצליחו הבחור קיבל מכה מהחיילת והיא ביקשה ממנו סליחה וברבש צרח על שניהם שלא מעניין אותו למי כואב ואף אחד לא מפסיק סצינה חוץ ממנו

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo184.gif

מאגניב!!! אהבתי תסצנ לאללה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!סצנה ענקית!! ולבוחר קוראים ששי, ונכון אורלי הזאת מעפנה רצח??

elyaqim

New member
דוקא נחמדה

כשעשינו את הסצינה שאני רודף אחריה ומקלל אותה היא נלחצה באמת מסכנה עוד רגע היתה מקבלת התקף לב והיא היתה ממש לא סנובית שהיא איזה כוכבת או משהו ממש מותק של ילדה וגם גמישה לאללה...

elyaqim

New member
יש לך מושג איך אפשר לראות את הפרק

שידור חוזר או משהו?

willo1

New member
חחחחח מגניב

אהלן אליקים מה נשמע? חחחחחח אז אתה זה שאמר "מתעלמת"? חחחחחחחח זה היה משעשע. חבל שלא אמרת לנו לפני הפרק אז היינו מתמקדים
רגע! אז אתה זה שהיא הרביצה לו. לא? ובקשר לרותם, את הדמות שהיא משחקת אנחנו לא אוהבים.. היא דווקא נראית אחלה בחורה, ואיך הגעת למסקנה שהיא גמישה?? ומי זה היה שאמר לי ש"מה קשה בלצלם אנשים נופלים"?? אז תודה אליקים על התמיכה
ומה עוד ששי אמר?? (ניסיון להוציא ממך מידע על מה שהלך שם על הסט
)

elyaqim

New member
לא אותי היא פיצצה

הבחור שהיא פיצצה קוראים לו אם אני לא טועה אלירן והיא מאוד גמישה כי נתפסו לה הרגליים והיא שמה אחת על הכתף שלי ולחצה מין שפגט כזה והיא ממש היתה בקו ישר... ובאשר לששי הוא לא דיבר הרבה אני זוכר שאמרתי לו בסיום "ואללה אחי אתה שחקן טוב " הוא חייך ואמר תודה רבה אבל מעבר לזה הוא לא דיבר גם כי החלק שלו בסצינה היה קטן יחסית

willo1

New member
וואלה,

זה לא אתה שהיא הרביצה לו. עכשיו נזכרתי. אוף, למה לא אמרתם לנו קודם?

רותם זיסמן אחת הנדירותת!

אני מכירה את רותם טוב והיא לא מעפנה!!! ותדעו לכם שהיא יפה ברמות קשות...והיא הכי חמודה בארץ..היא למדה איתי אצל יורם לווינשטין שנה שעברה היא סיימה..

shinaaa

New member
מה קורה אח שלי!!!

זה אלירן (הבחור שהיא פיצצה חחחח) אם אתה רוצה אני יכול לארגן לך את הסדרה.

elyaqim

New member
אה מה קורה גבר

ווואלה חבר שלי אמר לי שאפשר להוריד מאמיול את הפרקים והוא יוריד לי אז נראה לי שהסתדרתי אבל אשמח לשמוע מה יש לך להציע

willo1

New member
../images/Emo12.gif

חחחחחחח אני רואה עשיתם פה מפגשון. חחח בכיף. יש לכם במקרה אמממ עוד חברים שקשורים לכל העסק
האמממ, זה כאב?

סצינה קורעת אבל מפחידה

אבל ששי הציל אותה
בדיוק אחרי הסצינה הזאתי היה פירסומות.. והפירסומות הרדימו אותי
ולא הספקתי לראות את המושלם

שירה 64

New member
איפה לעזאזל הקצין המדהים ?

האם נזכה לראות בעונה זו קצת יותר את הקצין עם העיניים הממיסות ? האלמוני ההוא שנכח בפגישה עם המח"ט ובישיבות הקצינים. רק אלוהים וברבש יודעים מה שמו (בסדרה ובמציאות). אעניק פרס כספי לכל מי שינדב עבורי קצת אינפורמציה עליו.

למעלה