שיחקתי היום בthe order 1886, איכס איזה גועל נפש.

שיחקתי היום בthe order 1886, איכס איזה גועל נפש.

אם הייתי הבמאי של המשחק הזה הייתי מחליף שם משפחה בתעודת זהות שלי.מהנקודה ששיחקתי זה היה אמצע המשחק או משהו כזה, ובכל זאת נחשו מה? לא הצלחתי להגיע לסצנת ירי אחת! רק הלכתי איפשהו אחר כך התחילה סצנה מתישה ואחר כך היה לי קטע QTE הכי זוועתי שראיתי בחיים,מבקשים ממך ללחוץ על ריבוע והאנלוג הימני או השמאלי כבר לא זוכר, והמשחק הזה יש בו דיילי מטורף הוא בכלל לא מתייחס לinput שלך, כאילו הps4 בעצמו אומר לך "אני לא אתן לך לשחק במשחק הדוחה הזה אני תכף מעיף ת'דיסק החוצה, אתה יודע שאני מסוגל לעשות את זה לדיסקים"

ניסיתי איזה 8 פעם לעבור את הQTE האיום ונורא הזה רק לראות עד כמה הירי נוראי, אך לשווא הPS4 כל הזמן קלט בדילי את הלחיצות שלי.
הפסקתי לשחק בעצבים.

המשחק הזה כל כך נורא, שהוא גורם לסוניק 2006 להראות כמו משחק סביר (והמשחק הזה היה היה יותר גרוע מנשיכה של נמלת אש, רק שתבינו)

מי שקונה תמשחק הזה.... בבקשה אל תעשו את זה גם במחיר מוזל. תקנו לחברה שלכם איזה תיק יפה מebay או שעון או אפילו איזו שרשרת תתרמו 20$
להומלס, תתרמו 20 דולר לויקפדיה כדי שלא יסגרו אותה. תקנו Vertical Stand לפס4 בכסף הזה וככה הוא אולי יתלכלך פחות ויעיף פחות דיסקים, וגם
יראה יותר יפה :)

תמיד חשבתי שזה משחק של 5-6 וזה באמת הממוצע של המשחק הזה, כמה שטעיתי, זה משחק של ציון 2.5.
אני עדיין זוכר שהבמאי של זה אמר למישהו, שאין מצב שהם היו מצליחים לעשות אינטרקטיביות מרשימה ומורכבת עם גרפיקה מושקעת כזאת, שהבחירה היתה או גרפיקה מושקעת, או שינמוך לטובת גיימפלי, אז מי שמצפה שהמשחקים יהפכו לטובים עם הזמן... באסה.

אתמול אחותי ראתה אותי משחק קצת בלודבורן.
אחותי: "מה זה מה שעושים סה'כ במשחק הזה? רק הולכים והורגים? הדמות שלך נראת כמו מלאך המוות.
אני: לא,זה RPG כמו כל הRPGS פשוט כזה שמתמקד בקרבות, במקום בדברים שאת רגילה לראות בRPG
היא: זה נראה משעמם תיכו.

מעניין אותי מה היא היתה אומרת על האורדר.

evilplate

New member
חבל שלא המשכת הלאה

כאילו באת מראש מן הסתם לא במוטיבציה גבוהה אבל היית צריך להתעקש על ה QTE הזה ולא לכבות בגללו, יכול להיות נפלת על QTE גרוע, היה מעניין לדעת אם הבשר של המשחק- הירי שווה משהו.
&nbsp
למרות שלא יעזור הרבה, כל הפייסינג של המשחק דפוק והקרבות ממש בסיסיים כאילו יצאו מתחילת הדור הקודם ככה שגם אם הירי מרגיש טוב (ועושה רושם שהוא לא רע) זה לא באמת משנה כשכל השאר גרוע.
הכי מצחיק שהם פישלו בעלילה והיא ממש גרועה ומלאה חורים, כאילו זה פאקינג משחק אולטרה לניארי וסינמטי שנשען כולו על הסיפור, You had one job

אגב, יצא לי לצפות ביוצר של gears of war משחק את האורדר.

שזה מעניין גם בגלל שהוא האבא של משחקים כמו האורדר כמובן וגם כי יוצר GOW הוא מכור של ז'אנר הJRPG כמוני, ככה שבניגוד למה שאפשר לחשוב לגבי המשחקים שלו, עלילה כן חשובה לו. וממה שראיתי הוא לא התלהב מהמשחק ואפילו אמר שהסיבה שיש לנו משחק כמו האורדר, זה בגלל שהמפיצים מבקשים משחקים כאלה כי הם יותר קלים לשיווק (דה!)

ובנוגע לירי, שמע גם אני חשבתי על זה שאולי הייתי צריך להמשיך להתעקש אבל דאמט אחרי מה שראיתי (הליכה של כמה דקות ארוכות וסצינות מביכות )
וQTE אחד הגרועים שראיתי מעולם.. פשוט לא היה לי חשק,

המזל זה שסוני היא לא הבעלים של המפתחת של האורדר (פעם חשבתי שכן) אז אנחנו לא תקועים עם הצוות הזה לכל הדור ואני ממש מקווה שלא נשמע מהם ומהזיכיון הזה.

וכן, אני מבטיח לך שאם זה היה משחק ממוצע של ציון 7 עם עלילה טובה הייתי קונה אותו במחיר מוזל ונהנה, אבל אפילו את זה הם לא הצליחו לעשות.

eran_le

New member
תודה על הביקורת, בדיוק נכנסתי לשאול אם שווה רכישה

אגב שיחקתי לאחרונה ב The last of us (כן, בדיליי, אין זמן...) ולמרות שבד"כ אני מעדיף משחקי עולם פתוח שלא מרגישים לינאריים, נהניתי מאוד, מצאתי אותו משובח ביותר. הם עשו עבודה נפלאה לדעתי בלשלב בין אינטראקטיביות לסיפור שהם רצו להעביר, לכן שקלתי לקנות את The order.

מישהו 2

New member
אין לי הרבה מה להגיד

אולי לא באת בגישה הנכונה. אולי באת למשחק בגישה של "אני חושב שזה משחק גרוע רצח, ועכשיו אני אשחק בו ואני אעשה הכול כדי לשכנע את עצמי עוד יותר כמה שהוא באמת גרוע רצח"

כשבאים בגישה כזאת, התוצאה כמובן ידועה מראש...
עכשיו אני לא אומר שבאמת באת בגישה כזאת, אולי זאת באמת הדיעה הסובייקטיבית שלך.
אני שיחקתי במשחק די הרבה, יכול להיות שזה באמת היה קטע טוב מהמשחק. יריתי כל כך הרבה שכבר נמאס לי. וכשהגעתי ל- QTE של פריצת דלת, חשבתי שזה אחד הדברים שימושים המתוחכמים שראיתי אי פעם במשחק לפריצת מנעול.
דרך אגב, מהמעט ששיחקתי ב- the order נהנתי יותר ממה שאני נהנה מב- bloodborne בינתיים.. יכול להיות שסוג המשחק לא הכי מתאים לי באמת.. לא יודע אם אני אפילו אצליח לסיים אותו. ה- FPS מרגיש לי כמו 20, הטעינות כל פעם שמתים ארוכות רצח, ו Input lag קל, דברים שבהחלט לא אפיינו את the order כששיחקתי בו :)

אמרתי לך שהוא לא נשמע לי בשבילך, וזה לא אומר עליך שום דבר :)

מההיכרות שלי איתך אתה אוהב משחקים שהם יותר מגוונים, כאלה שיש בהם קצת מכל דבר, קצת עלילה, קצת פאזלים, קצת אקשן, משחק כמו בלודבורן זה משחק שמנסה להתגרות בגיימרים לרסק להם את "גאוות הגיימר" שלהם, אני לא שם למשל על אציוומנטים אין לי סיפוק בפלטיניום וכו' מה שכן, אני כן מרגיש
סיפוק על משחקים באמת קשים שסיימתי, אז אני רוצה להוכיח לעצמי שגם בלאודבורן קטן עלי וגם נהנה מהאתגר שלו.כי אני יודע שסיימתי משחקים הרבה יותר קשים ממנו,אז לא להכניע משחק כזה, זה עלבון בשבילי.

זה לא אומר שאני איזה גיימר עם סקיל מדהים וכולם קאזולים חלילה, זה לא מה שאני אומר, פשוט בלודבורן מחפש את הגיימרים שיעשו הכול להוכיח לעצמם שהם יפצחו את המשחק הזה. ויש גיימרים אחרים שיגידו "זין אני לא מחפש להוכיח לעצמי שום דבר, אני לא נהנה מהשיט הזה ואני יכול לבזבז את הזמן על משחקים שיותר קורצים לי"

ושתי הגישות נכונות וכל אחד צריך לשחק במה שהוא נהנה ממנו ולא להיות חלק מאיזה עדר, אם אתה לא נהנה חבל על הזמן שלך.

mgold85

New member
טוב שלא זרקת את הסוני מהחלון עם הדיסק בתוכו וזהו.

אחת ההודעות המוגזמות שקראתי.
לא יודע באיזה חלק של המשחק התחלת לשחק, אבל זה שאתה לא נהנית
ממנו לא אומר שאחרים לא יהנו ממנו. קצת דחפו בו יותר מדי סרטוני מעבר
אבל בסה"כ מדובר במשחק חביב ביותר שהעביר לי לא רע שבוע מהחיים.

למעלה