שיחקתי נכון ?

שיחקתי נכון ?

היד הייתה : אני במידל פוזישן , פוקט 10 ביד .. מעלה ושניים משווים הפולפ 5,6,7 בלי סיכוי לצבע השניים הראשונים צ'ק אני אול-אין והיה לי כמו שניהם, שניהם השוו לי הראשון מראה סיכוי לרצף, השני A 6 (זוג 6) טרן 5 ריבר A אולי הפסדתי אבל שיקחתי נכון ?

Papito

New member
לא שיחקת נכון

אבל שניהם שחקנים גרועים יותר ממך, תתעודדי

אחרי שראית מה יש להם

את יכולה להגיד בדיעבד ששיחקת מושלם - הכנסת את כל הכסף לקופה עם היד הטובה ביותר. האם שיחקת נכון? חסרים פרטים... מה הבליינדים? כמה צ'יפים יש לך וליריבים שלך? בכמה העלת? איך משחקים היריבים? קאש/טורניר?

Papito

New member
המשחק "המושלם" התאפשר

רק בזכות העובדה שניצבו מולה 2 שחקנים גרועים במיוחד. שאחד סיכן ALL IN על DRAW והשני סיכן ALL IN על MIDDLE PAIR

זונע

New member
ועל כן נאמר

תפסיקו לשחק עם אנשים שאין להם מושג בפוקר.

ereuveni

New member
לא ממש נכון

פוקט 10 זה יד לא רעה, אבל לא יד שהייתי עושה איתה אול אין עם הפלופ הזה. באופן כללי (!), מהלך יותר שקול יהיה לעשות הימור בין 3-5 בליינדים לפני הפלופ. לקוות שישאר איתך רק שחקן אחד. במקרה שלך ישארו שניים. אחרי הפלופ, יש לך את הזוג הכי גבוה. נניח שניהם היו עושים צ'ק או אחד אולי מהמר, את עושה רירייז או מהמרת פחות או יותר בגובה הקופה כדי שלא יהיה משתלם לשחקן להרכיב רצף. שוב במקרה שלך שניהם כנראה ישוו. טרן 5, לא נותן לאף אחד כלום, כנראה כולם צ'ק. כאן אני חושב שכדאי לעשות צ'ק, אומנם יש לך זוג הכי גבוה אבל זה רק זוג ואנחנו לא רוצים שהקופה תהיה גדולה מידי. אם הייתי חושב שמישהו היה מתקפל להימור ריבר A, השחקן עם הזוגיים יתן כאן הימור משמעותי וזה הזמן להתקפל...

Harleydude

New member
כמו שנאמר לפניי

חסרים הרבה פרטים. קאש\טורניר? בליינדים? כמה היה לך ביחס אליהם? והכי חשוב מה היו הסטייקים? בגדול, אם מדובר בסטייקים נמוכים, אז שיחקת טוב. אם לא קיבלת רי-רייז לפני הפלופ כנראה שלא מדובר באסים\מלכים או אפילו מלכות\ג'קים, אז יש סיכוי טוב מאוד שהאובר-פייר שלך טוב. הדבר היחיד שאת יכולה לפחד ממנו זה אם מישהו פגע בסט. ברגע שהכנסת את הכסף שלך עם יד עדיפה שיחקת נכון. תעשי את אותו דבר 100 פעם וברוב הפעמים תזכי וזה מה שחשוב

למעלה