שיחקתי פוקר בפייסבוק ויש לי שאלה

tupac6

New member
שיחקתי פוקר בפייסבוק ויש לי שאלה

היד שלי הייתה אס ומלכה ובשולחן יצא קינג קינג מלכה אס ועוד מספר, ולאחד שהיד שלו הייתה עשר ואס התחלק איתי בקופה..איך זה הגיוני? לי היה את היד שיצרה זוג

tupac6

New member
נ.ב

אחר כך הייתה לי יד 5 ואס ובשולחן יצא 5 5 ושני נסיכים ואחד שהיד שלו הייתה נסיך ועוד מספר זכה בקופה בגלל שהיה לו פול האוס וגם לי היה פול האוס והפעם לא התחלקנו, בדיוק אותו מקרה, אני לא מבין את ההיגיון

darkAI

New member
זה קצת שונה.

היד שלך: פול האוס של 5 5 5 נסיך נסיך היד שלו: פול האוס של נסיך נסיך נסיך 5 5 פול האוס זה הרכבה של שלישיה+זוג. פה אין קיקר שיקבע מי לוקח - בפול האוס למי שיש את השלישיה היותר גבוהה מנצח. אצלו יש שלישיה של נסיכים, לך שלישיה של 5. אם אגב לשניכם אותה שלישיה, אז משווים את הזוגות - למי שיש את הזוג היותר גבוה מנצח. אם גם השלישיה וגם הזוג שווים - מתחלקים.

darkAI

New member
בפוקר הולדאם, יש לך 2 קלפים ביד ו5 על השולחן

סה"כ 7 קלפים ומהם אתה מרכיב את היד שלך עם 5 הקלפים הכי טובים. במקרה שלך זה: אס אס קינג קינג מלכה. כלומר - זוגיים של אס וקינג עם קיקר של מלכה. במקרה שלו: אס אס קינג קינג מלכה. כלומר - זוגיים של אס וקינג עם קיקר של מלכה. אם שמת לב - זו בדיוק אותה יד וזה למה התחלקתם.

Godu

New member
בפייסבוק לא תכנתו את כל הכללים של הולדם כמו

שצריך. דווקא בשני המקרים שציינת הכל בסדר. להסבר, תסתכל מה רשמו לך מעלי. הקו המנחה הוא תמיד לבדוק איזה יד של 5 קלפים הכי גבוהה אתה יכול להרכיב ולהתעלם משאר. באג שאני מצאתי בפייסבוק זה כשיש לשני אנשים צבע ויש קלף גבוה מהצבע על השולחן. למשל, לי יש קינג לב ועוד לב ולמישהו אחר יש מלכה לב ועוד לב. על השולחן יש שלושה לבבות ביניהם אס לב. המחשב כותב שלשניינו יש צבע עם אס גבוה ועושה ספליט .... פיגור.

למעלה