שיחקתן אותה!! :)

*פנדורה*

New member
שיחקתן אותה!! :)

ת`שמעו........... אמבושה ובלא שיחקו אותה בגדול! הופיעו אצלי בפורום עם משלוח מנות.... שכלי הקבול שלו היה תפוז שרוקנו אותו מהבפנוכו..... חמוד, לא? תודה!!! ותודה גם לירוק על טבלית השוקולד שפירגנה לי כמשלוח מנות. :) אוהבת אתכן!! מיו.

התמ-ים

New member
ציטוט: ``תפוז שרוקנו אותו מהבפנוכו``

זה בא לרמז משהו על תפוז? או על הגלאט צ`אט שלו? דימוי על התוכן של הצ`אט שלנו? ``מרוקן מבפנוכו``? אני אקח את זה לתשומת ליבי ... בלא ואמבושה: סאחה על הרעיון ... <הייתי אומר וואלה, אחלה רעיון, אבל זה יהיה פרסומת לפורטלים אחרים ...>

קישקוש

New member
וואלה?

חשבתי שאני מיוחדת :) באמת שיחקו אותה! אתן ענקיות, אחיותי!!! אוהבת אותכן, ומתגעגעת!! קישקוש-פקק-ס...!

מצטרפת לתודות...

נהניתי מאוד, ובמיוחד בליל פורים, למרות שמיו העדינה לא חשבה לצאת מהבית כדי שלא תתקלקל חלילה.. ואנחנו יצאנו.. ואכן התקלקלנו... אבל זה היה שווה את זה!!! ילד, בלי הטפות מוסר הפעם... :)

התמ-ים

New member
כשאת כותבת: ``יצאנו...``

אני לא בא להטיף לכן מוסר, אם התקלקלתן או לא, זה לא משנה לי ... אבל מסקרן אותי, האם שולה, אחות של חיים, הייתה איתכן? האתן אלו ``החבר`ה שלה`` ? האם ה- ``אחות שולה``, היא גם ``הגננת שולה``?

תמים תהיה, פירושו תמים תהיה

אממ.. רק בגלל ששאלת אני עונה. אם לא היית שואל, לא הייתי עונה. ואל תיקח את זה אישי. לעניין, זה היה חיים. לא שולה.

התמ-ים

New member
שני דברים קטנים ...

א- לפרוטוקול, אני לא לוקח שום דבר אישי, בטח לא בפורום ... ב- ציטוט: ``לעניין,``, אם תקראי את הקישור שהבאתי, ואת השאלות ששאלתי (לפחות הראשונה), אז אולי תביני שהתגובה לא היתה לעיניין ... וגם את אל תקחי את זה אישית ... :)) הייתי ממשיך עם זה הלאה, אבל *זה* כבר לא לעניין ...

למעלה