שיחרור מהתנדבות

Ella Mashiah

New member
שיחרור מהתנדבות

מה אומר החוק לגבי חיילת שהתנדבה לצהל, מצבה הבריאותי הידרדר לאחר חצי שנה והיא מבקשת להשתחרר. בטלפון נאמר לה להגיש מסמכים רפואיים ותיקבע לה וועדה רפואית אבל לאחר הגשת המסמכים, היא קיבלה תשובה שלילית מיידית מבלי שהרופא פגש אותה או שוחח איתה על הבעיה הרפואית. התבקשת להגיש עירעור בכתב, אבל אין עם מי לדבר???

ערעור

בוקר טוב,

כפי שנמסר לך- עלייך לערער על שלילת התרת ההתנדבות.
מומלץ אף לציין בבקשה האישית כי את מעוניינת להגיע לפגישה עם הרופא, והמציאי מסמכים רפואיים נוספים אשר יצדיקו את בקשתך.

בהצלחה ויום נעים

Ella Mashiah

New member
ערעור

אני עדיין לא מבינה מדוע עלי לנהל "קרב ערעורים" כאשר מדובר בחיילת שסובלת ונמצאת בבית בחופשת מחלה - לאחר שהביאה אישורים משני רופאים על בעיותיה הבריאותיות??? מה עוד יכול להצדיק את בקשתי כאמא מוטרדת, הדואגת לשלום ביתה החיילת ונתקלת באטימות של מערכת צהלית בה לא ניתן לשוחח עם שום אדם אלא להתנהל רק בניירת, פקסים וערעורים, הרי אנחנו בני אדם!!! פניתי לנציב קבילות צהל נושא והעניין עדיין בדיונים, אולי כאשר אפנה לחדשות ערוץ 2 מישהו יענה לי????

ערעור

לצערנו רק קמ"ט מתנדבים, הרופא, יכול לקבוע האם לאשר התרת התנדבות. לעיתים הוא אינו רואה לנכון לאשר את כל הבקשות אשר מתקבלות- גם אם הצד השני אינו מסכים עימו, לכן קיימת האפשרות לערער.
ניתן ליצור קשר טלפוני מול מדור מתנדבים 03-738-7157 בנושא- במוקד מתקבל מענה מלא ופרטני.

Ella Mashiah

New member
ערעור

חבל מאד שתא המתנדבים לא מסוגל לספק תשובות....אכן, יש מענה במספר הטלפון שניתן לי אבל החיילת לא יודעת מה להשיב...."תכתבי ערעור" - זה מה שצהל יכול לומר. חבל, באמת חבל שלא מתייחסים אלינו כאל בני אדם!

למעלה