שיחררתי

ליזי38

New member
שיחררתי

קיטור על האקסית שלו ועכשיו אשחרר על שלי. בעוונותי הרבים ביקשתי מהאקס שלי לעשות טובה להביא את התמונות מהאירוע של פיסטוק כשהוא בא לבקר את הבנות (זה נמצא ליד העבודה שלו), הוא כמובן הסכים (מה איכפת לו זה לא כרוך בנסיעה מיוחדת). הוא אכן הביא אותן נתן לבנות שיתנו לי והרים טלפון להגיד לי שיכולתי להגיד תודה (צודק) כמו שאני מכירה אותו שאלתי אם הוא הסתכל בהן והוא ענה שכן ושיש לי בן יפה יותר מאמא שלו ומאבא שלו, אני לתומי חשבתי שהוא מדבר על בננו המשותף ( הבכור) ועניתי כן אני יודעת הוא ממש גבר, ואז הוא ענה: דיברתי על התינוק. שאלתי אותו ומה יש לך להגיד על הבן שלך (הם לא מדברים ולא מתראים כבר למעלה מחצי שנה) והוא ענה: עליו אני לא רוצה לדבר הוא לא מעניין אותי. קיבינימט - זה הבן שלו, היחיד, הבכור למה הוא מתעלם ממנו כך? העדפתי לא להכנס לאימות ושתקתי פשוט לא יכולתי להגיד מילה.

עין 3

New member
בוקר טוב ליזי

ראשית כל, אני אישית לא הייתי מבקשת מה
שלי להביא לי תמונות ועוד מהאירוע, אפילו אם הוא היה עובד בתוך חנות הצילום... אבל, מאחר שכבר ביקשת, לא נותר לי להגיד על זה שהוא אמר שהתינוק יותר יפה מאמא שלו ומאבא שלו, שזה בטח היה סתם בהומור, כי אחרי הכל בגיל שבוע עוד לא באמת רואים אם הילד יפה. אפשר להגיד שהוא מתוק, מקסים, משגע, בונבון, (מה שבאמת נכון...) אבל גם אם אומרים יפה - מתכוונים למחמאה מאותו סוג שהזכרתי. ולבעיה העיקרית - הבן הבכור, אין לי תשובות, לצערי. גם אצלנו הם לא מתראים כבר חצי שנה, למעט החתונה שהם נסעו ביחד לפני חודש וחצי, נשארו לשבת חתן, כלומר, הם היו יחד חמישי-שישי-שבת בצפון, ואני חשבתי שהנה בא הקץ לניתוק. אבל שבוע אחרי החתונה הם עוד היו בקשר ולאחר מכן שוב התנתקו. הלוואי שהיו לי פתרונות - גם לך וגם לי...

ליזי יקרה בוקר אור

אל לך להתעצבן,האקס שלך נכה רגשית ....בנו בכורו לא מעניין אותו זאת ממש דפיקות. אבל,אני בטוחה שהוא לא ממש התכוון שבנו לא מעניין אותו אלא במילים אחרות תניחי לזה,זה נושא רגיש שעליו אני לא יכול לדבר. אני לא יודעת מה קרה שם בינהם ,ומה שלא קרה הוא מתנהג כאילו הם שווים ,ולא מדובר באבא ובן,אבל הוא כבר משלם את המחיר ועוד ישלם....רק חבל שלבכור החתיך שלך אין כרגע אבא בנמצא..... ליזי,יש כל כך הרבה דברים הרבה יותר חשובים בחיים מאקס נכה רגשית... וותרי על הכאב והעצבים והחליפי את הרגש ברחמים וחמלה,כי הוא באמת מסכן.

../images/Emo24.gifותחרטי על ליבך לנצח../images/Emo23.gif

...יש כל כך הרבה דברים הרבה יותר חשובים בחיים מאקס נכה רגשית... ...יש כל כך הרבה דברים הרבה יותר חשובים בחיים מאקס נכה רגשית... ...יש כל כך הרבה דברים הרבה יותר חשובים בחיים מאקס נכה רגשית... ותעשי עוד הרבה פעמים קופי -פייסט.... עד שתפנימי את שכתבת בעצמך, ואז תפרשי כנף, כדרכן של יונים לבנות...

אושר יקרה שלי

חורטת בראשי כל מילה ומפנימה ישר לתוך הנשמה . תודה שאת שומרת עלי מכל משמר

1נתי 1

New member
חסרים פרטים

ראשית - גם אני לא הייתי מבקשת מהאקס ..... לגבי הבן והנתק - חסרים פרטים שכן נראה לי שהאב אינו מתנכר לא אליך (לראיה הביא את התמונות) ולא לילדיו - העובדה שבא לבקר את הבנות כנראה שקרה משהו לפני כחצי שנה שגרם לנתק ויכוח/ריב וכו' גם האב וגם הבן הינם אנשים בוגרים ועליהם לפתור את הבעיות בינהם.

למעלה