שיחת איתן וקרן חשפה את כל הקלפים שלו.

tapuzo

New member
שיחת איתן וקרן חשפה את כל הקלפים שלו.

זה ברור שקרן היא היחידה שאיתן נפתח אליה ומדבר איתה דוגרי. החא היחידה שהוא מתוודא אליה שהוא בא בגישה אפטית של חוסר אכפתיות לגמרה לתוכנית. היא היחידה שסיפר לה על יעני-השיחה שלו עם הבנים ש"אין מספיק רומנטיקה" אחרי שטיפת ההפקה. זה מאד ברור שקרן היחידה שמעניינת את איתן מבחינת אינטליגנציה ומבחינת שיחות עומק. אפשר לסגור סופית את הבאסטה לשלוח את הניצבות האחרות הביתה. וגם עם קרן הוא לא יראה כרגע שום רגשות אמיתיים כדי לא לייצר שריפות בבית. תהיה פה הצגה שלו כלפי כל שאר הבנות אבל זה ברור כשמש שאין לו טיפת עניין מעבר לקרן ואולי קצת דניאל, בבנות שם.

קראתי בזמנו כתבה שאיתן הכיר את קרן עוד לפני

התוכנית עכשיו הכל ברור,סוכם בתחילת העונה שהוא יבחר בקרן ושאר הבנות ניצבות.

didush100

New member
הם רק הצטלמו יחד

אבל לא היו זוג גם אני חשבתי ככה אבל לא היה בניהם כלום

מקורבי מכירים את קרן כחברתה של בר

רפאלי וחברות שלה. יתכן שאם איתן יצא עם בר הם גם הכירו בנסיבות אלו.

didush100

New member
לא בוודאות אבל

הם גם דיברו על זה שהם נפגשו ממזמן וגם אין טעם להלביש עליהם זוגיות אם לא היתה כזאת גם היום דניאל ואיתן דיברו על מפגש שהיה להם פעם ושהיא צילמה אותו וההפקה ביקשה ממנה את הסרט אז מה? זה אומר שגם הם היו זוג פעם?

שורדת 28

New member
לכו תדעו אם זה לא מכור והם הגיעו לפה כזוג

משהו פה מסריח. מרגיש הכי נוח לדבר איתה?! באמת מריח משהו מסריח. היא גם מגעילה הסוסה הזאת, שחצנית! יורדת על עדי שעדי נראית פי מיליון יותר טוב ממנה. עדי יש לה פרצוף רע (היא גם אמרה שהיא היתה מלכת הכיתה והיתה מרשעת לפעמים) וגם תסתכלו טוב טוב על הפנים שלה, היא דומה לגבר. הרבה אמרו את זה. אמרו לי את זה, הסתכלתי וראיתי שהם צודקים.

elvis18

New member
הייתה אחלה

כיום אני לא מחזיק ממנה אחריי כל הירידות שלה על אורטל אתי ועדי .....היא הרסה לעצמה ,מצטער

didush100

New member
אוי נו היא לא ריכלה על אתי

והיא גם אמרה את זה לאתי בפנים אח"כ ואתי הסבירה שזה לא שהיא לא פירגנה להן אלא התבאסה על עצמה. לא השתכנעתי
אולי בהמשך

רנדו

New member
ממש קרן אור.

ואני חשבתי שאין כזה דבר מושלם, שוקלת לעבור צד.

tapuzo

New member
אם זה נכון זה עצוב מאד

אם זה נכון והיא ליהוק של ההפקה (קשה לי להאמין במקריות) והיא שם בתור עוד שכפ"ץ של איתן כמו חבורת הבנים, הכניסו לו מישהי שהוא יוכל להציג איתה הצגות של זוגיות למצלמות.. זה מאד מאד עצוב וחבל על הבנות האחרות.

נעמה8080

New member
נכון, קרן באמת דומה לסוס והיא באמת

רעה. את כבר גדולה למה את יורדת על הבנות? לדעתי זה מקנאה כי הן נראות יותר טוב ממנה

tapuzo

New member
השנאה כלפי קרן מאחדת את יתר הבנות

זה שביב העניין היחיד כרגע בכל העסק הזה. מצד שני רואים שגם אין משיכה של איתן לקרן, היא רק טיפה מעניינת אותו ברמה אינטלקטואלית יותר גבוהה שלה, בשיחות עם איילת, לינוי, אתי למשל הוא פשוט מתנשא מעליהן ומאבד עניין כי הוא תייג אתן כנחותות מהרמה שהוא חושב שראויה לו.

tapuzo

New member
זה מצחיק בן אמר: "זה מזכיר לי את הרווק"

להההה....... you think?
. הנה יש לנו מריבה בין הבנים. מסתבר שבן ויוני מכוסחים עם אורן שזורק להם הערות - נגטיבי וכו'. מי אמר שאין תככים אצל הבנים.. תככים כל כך מעניינים.

למעלה