שיחת השבוע

usssssss

New member
חלום רע

חלמתי חלום שאני שוטטת דם ורצה ברחובות, קמתי מאוד מבוהלת. האם משהו יודע את משמעותו ומה עלי לעשות ?

חלומות ופישרן......./images/Emo63.gif

חז"ל אומרים, שרוב החלומות הולכים אחר הרהורי היום שחלף, מעיון בכרטיסך האישי, עולה שאת מוטרדת מנושא שיש בו דם. ולכן מובן גם שזה מופיע בחלומך. אין במקרה זה לשים לב לדברי החלום. רק בשורות טובות, רפואות וישועות.

giingiit

New member
מיוסף ניתן ללמוד שלפתרון

החלום יש השלכות על התוצאות. יוסף פתר שני חלומות של שר האופים ושר המשקים ובשניהם נאמר "ישא את ראשך". יוסף פתר לאחד שישא את ראשו ויתלהו על עמוד וכך היה, ולשני שישא את ראשו ויחזיר אותו לגדולה (לא זוכרת את המילים המדויקות) וכך היה. לכן מומלץ מאד להזהר בבקשת פתרונות לחלומות. אם הפתרון יהיה שלילי, החלום אם הוא חלום נבואי עלול להתפתח בהתאם לפרשנות. אגב, זה מאד רלוונטי לפרשת השבוע שלנו
פרשת "כי תשא". לומדים בפרשה שלכל דבר יש שני צדדים, שמילים מסויימות כמו "פיקודי" יכולות להיות בעלות קונוטציות חיוביות או ההיפוך הגמור - שליליות.

usssssss

New member
לנאמן למקורות, תודה אבל ...

יפה מצידך שעיינת בכרטיסי וקישרת זו לבעייתי הרפואית, אך לא ניראה לי שיש קשר ישיר בענין החלום. זה ממש היה מפחיד וקמתי עם הרגשה פיזית כואבת מאוד כאילו באמת הייתי פצועה, כמו בחלום, זה גרם לי להרגיש ממש חלשה פיזית. בכל אופן תודה על תשובתך.

חז"ל אומרים......

שאין חלום בלא דברים בטלים. היינו, שגם כאשר החלום הינו אמת - שמץ נבואה, או כאשר החלום בא בעיקבות הרהורי היום, עדיין יש בו דברים נוספים שאינם קשורים, ולכאורה אינם שייכים לפתרון החלום. מאידך, ישנה אפשרות שבתת ההכרה את מייחסת חשיבות יתר לבעיה הרפואית, ומכך ההקצנה שבחלום. בכל אופן, הקב"ה יעזור לך לבריאות איתנה, ולאור האמת.

למעלה