שיחת טלפון אחרי הסקס

moran25

New member
שיחת טלפון אחרי הסקס

אז ככה את יוצאת עם בחור, הגעתם לשלב הסקס, די מוקדם מהמצופה, אם למחרת הוא לא מתקשר- מה אני אמורה להבין מזה?? איך יודעים לאיזה כיוון יתפתח הקשר?? בנים תעזרו לי להבין את הראש שלכם? להמתין לא להמתין ??? להתקשר?? מה עושים:(

תתקשרי

מאד יכול להיות שהוא תוהה בדיוק כמוך. אז או שכל אחד ממכם יחכה שהשני יזום, או שמישהו יזום. אם לא תתקשרי, לא תדעי. בהצלחה

moran25

New member
אבל התקשרתי, הוא עדיין היה מתוק

ורצה להפגש, אבל כשלא יצא...אמרתי לו שידבר איתי...ונעלם.

magenta73

New member
אם את רוצה

את יכולה להתקשר עוד פעם, לשאול מה קורה ואולי לנסות עוד פגישה. אישית, לא נראה לי אופטימי כ"כ... ואני גם פתחתי חברבורות בכל הנוגע לגברים נעלמים... לחנוק אותם, בחיי... אבל, אם לא תנסי, איך תדעי?

אורזמן

New member
יש נשים שאומרות

בשיחת טלפון, דבר איתי...ומאותו רגע יש תחושה שלא נראה אותן יותר.
כנראה זה מה שהוא הרגיש.

יש גברים.....

שאומרים בשיחת טלפון "נהיה בקשר" ואז השאלה היא ........מתי
.....מחר
.... עוד חצי שנה
.....עוד שנה

magenta73

New member
המשפט שאני הכי אוהבת זה

"ביי בנתיים"... בנתיים? מה זה בנתיים??? בנתיים, כל מי שאמר לי ביי בנתיים... נעלם.

מקסימה1

New member
"בינתיים" זה טוב....!!!!!!!!!

זה אומר שהבחור רוצה לראות אותך בעתיד!! אולי תאמינו קצת בעצמכן בנות???? מה יהיה? אתן לא מבינות שאנחנו קצת יותר מתוחכמות מגברים? הגברים מאד פשוטים אנחנו פשוט צריכות לתת להם זמן וחופש. ולדעת לעשות חיים... איתם ובילעדיהם..

magenta73

New member
תגידי לי

קשיים בהבנת הנקרא? בי בנתיים ואז פוף - העלמות. אני לא יכולה להסיק מזה שהוא רצה לראות אותי בעתיד, כי אם הוא היה רוצה, הוא לא היה נעלם.יש דבר כזה שנקרא "מר לא נעים לי". אוקיי. שאומר, אני לא אגיד לה שאני לא מעוניין, אני פשוט אעשה קולות של שטיח והיא תבין לבד. אכן, יש מיקרים שהם צריכים זמן וחופש, סבבה. יש מיקרים שהם פשוט שמוקים.

magenta73

New member
מה?

זה קשור רק אלי? ואם אני מחליטה אם הוא שווה את זה או לא? את חיה בעולם ובמציאות שאני נמצאת בה? כי בעולם ובמציאות שאני נמצאת בה, רוב הגברים מפחדים פחד מוות מלהיכנס למחויבות כלשהיא, בטח ובטח מחויבות זוגית. במיוחד אם הם כבר שכבו איתך, כפי שדובר בתחילת השירשור. העולם של היום הוא לא העולם של פעם. הכל פתוח והרשות נתונה. ואם הכל פתוח... ומותר, חברתית ותרבותית, להתנהג ככה, למה שהם לא יעשו את זה? ולמה אני צריכה לקבל את ההתנהגות הנלוזה הזאת? הם לא יודעים מה הם רוצים מהחיים שלהם? שילכו לחפש חברים.

מקסימה1

New member
למגנטה ולכל שאר הבנות

אני מבינה את מה שאתן אומרות. גם אניה ייתי בסרט הזה וחשבתי שרוב הבחורים מפחדים פחד מוות מלהיכנס למחוייבות מסויימת. החלטתי שהמצב הנ"ל לא יכול להימשך, וזה לא ייתכן שכל גבר שמוצא חן בעיני ייפחד מלהיכנס איתי למחוייבות, וכל גבר שלא ייראה לי- ימות עלי.. (מוכר??) בכל אופן- מישהי אמרה לי, זה את זה לא הם... ולא ממש הבנתי. ניכנסתי למן תהליך כזה של מודעות וחקרתי את הנושא והבנתי שלמעשה זה נכון. כלומר, אני משדרת לבחור שהוא יכול להתנהג איתי כך, לשכב איתי ולהעלם... אני לא יודעת לבנות קשר מספיק עמוק על מנת שזה לא ייקרה. תחשבו על זה, ותראו שיש צדק בדברי. ברגע שתרצנה קשר אמיתי, הוא יגיע. כל גבר פלרטטן, שרוט פשוט לא ייעניין אותכן כי לא תתקשרו איתו וגם לא תירצו מן הסתם להיכנס איתו למיטה.

magenta73

New member
תעשי לי טובה

נכון שזה לא רק הם. נכון שזה בהחלט קשור לאיך את רואה את עצמך. ובכל זאת, מקסימה, המצב לא מזהיר. ואל לך לרגע לשים את המצב רק על הכתפיים שלך, כי רק מזה אפשר להשתגע. אנחנו דור אחר, דור קצת אבוד, דור הביניים. בין התרבות הישנה שהושתתה על דת, מסורת וכיבוד ההורים עד לעיוורון וכן הלאה, לתרבות אחרת, פתוחה, כפר גלובלי, שאין לך חוקים של ממש, אין לך מסורת של ממש... הכל השתגע פה. אתה כבר יכול לצאת מבית ההורים ולחיות לבד. אין צורך בזוגיות או חתונה בשביל זה. אתה יכול לקדם קריירה לפני משפחה. זה הגיוני מבחינה חברתית תרבותית. אתה יכול לחכות קצת עם ההתמסדות. אתה גם יכול לבחור לבד עם מי תהייה, אין "שידוך" על הראש. לרגע אל תחשבי שהדברים האללו לא משנים את תפיסת הזוגיות בכלל. גם אצל גברים וגם אצל נשים. וזה מג'נטה. עם ג'...

מקסימה1

New member
ולכן

אנחנו חייבות להסתכל על דברים מנקודת מבטי חכמה יותר, פנימית יותר. לא סתם ליזרום עם מה שקורה ועם כל הדברים בתיקשורת שמשגעים את המוח האנושי. ואני מדברת על הדור של בני השלושים פלוס שעברו משהו כבר וניכנסו לרוטינה הזו של מה שתיארת. מי שרוצה זוגיות ארוכת טווח, צריך להיתנהג כך ולא לפחד להראות את זה. אלו המסקנות שאני הסקתי לאחר שנים רבות.

למעלה