שיחת טלפון בנסיעה ברכבת

קלייטון.ש

Well-known member
יצא לי לנסוע ברכבת לפני כמה ימים ובחלק האחרון האזנתי לשיחה שניהלה נערה עם חברה שלה.
כל השיחה לא ראיתי אותה, רק שמעתי, ואחרי שגם ראיתי יצאתי מהחוויה ברגשות מעורבים.
בעיקרון נושא השיחה היה חיי האהבה שלה. מצטט מזיכרון אז בטח לא מדויק:
"יואו תראי איזה חתיכים מתחילים איתי. באינסטרגם. בימים האחרונים כולם רוצים לצאת איתי. ואיזה חתיכים. עמיחי התחיל איתי. וואו איזה חתיך. כל החיים הוא לא התייחס אלי ופתאום שולח לי הודעות. כתב לי שהוא יודע שהפסיד אותי והוא מצטער. אמר לי הערב יש לך תוכניות את יוצאת איתי לדייט. אימאלה הוא כזה חתיך.
רציתי לדבר איתך כי שמעתי שהחברים שלי אומרים שהתנהגתי לא יפה אתמול במסיבה. שהתנשקתי עם בחור אחד ואחרי זה הלכתי עם מישהו אחר. שאני מתנשקת עם כולם.
אני חושבת שזה מקנאה. תראי איזה חתיכים מתחילים איתי. כל החתיכים מתחילים איתי. למה שאני לא ארים לעצמי?
שיו תשמעי הוא שלח לי כרגע הודעה. עמיחי. מתי אנחנו יוצאים הערב לדייט. אימאלה מה אני עושה."
וכן הלאה והלאה.
מכיון שלא ראיתי אותה הנחתי לפי כל החתיכים שמתחילים איתה, עמיחי וחבריו, שהיא איזו בלונדינית גבוהה וחטובה עם עיניים כחולות.
אמרתי לעצמי תוך כדי שאם היתה שואלת אותי הייתי אומר לה שהחיצוניות זה לא הכל, שתתרכז במהות, בלימודים. שתחפש בחור טוב ולא את החתיכים למרות שהיא כזו מבוקשת.
אבל כשהרכבת נכנסה לתחנה וקמנו לצאת גיליתי שמדובר בנערה נמוכה, קצת שמנמונת, עם פנים רגילות ושיער רגיל והכל רגיל. אני לא יודע לזהות גיל אבל מניח שסביבות ה-14.
באותו רגע התחשק לי לעצור אותה ולהגיד לה: כן, תהני מהחיים. תלכי עם עמיחי, במיוחד שהוא מוצא חן בעינייך. כן, תתנשקי עם בנים, תרימי לעצמך.
אבל אני ביישן וזה בטח היה גם יוצא מוזר. אז מקווה שהיא לא נותנת לחברים הקנאים שלה לקלקל לה.

צליליתה1

Well-known member
יצא לי לנסוע ברכבת לפני כמה ימים ובחלק האחרון האזנתי לשיחה שניהלה נערה עם חברה שלה.
"יואו תראי איזה חתיכים מתחילים איתי. באינסטרגם. בימים האחרונים כולם רוצים לצאת איתי. ואיזה חתיכים. עמיחי התחיל איתי. וואו איזה חתיך. כל החיים הוא לא התייחס אלי ופתאום שולח לי הודעות. כתב לי שהוא יודע שהפסיד אותי והוא מצטער. אמר לי הערב יש לך תוכניות את יוצאת איתי לדייט. אימאלה הוא כזה חתיך.
רציתי לדבר איתך כי שמעתי שהחברים שלי אומרים שהתנהגתי לא יפה אתמול במסיבה. שהתנשקתי עם בחור אחד ואחרי זה הלכתי עם מישהו אחר. שאני מתנשקת עם כולם.
אני חושבת שזה מקנאה. תראי איזה חתיכים מתחילים איתי. כל החתיכים מתחילים איתי. למה שאני לא ארים לעצמי?
שיו תשמעי הוא שלח לי כרגע הודעה. עמיחי. מתי אנחנו יוצאים הערב לדייט. אימאלה מה אני עושה."
וכן הלאה והלאה.
מכיון שלא ראיתי אותה הנחתי לפי כל החתיכים שמתחילים איתה, עמיחי וחבריו, שהיא איזו בלונדינית גבוהה וחטובה עם עיניים כחולות.
אמרתי לעצמי תוך כדי שאם היתה שואלת אותי הייתי אומר לה שהחיצוניות זה לא הכל, שתתרכז במהות, בלימודים. שתחפש בחור טוב ולא את החתיכים למרות שהיא כזו מבוקשת.
אבל כשהרכבת נכנסה לתחנה וקמנו לצאת גיליתי שמדובר בנערה נמוכה, קצת שמנמונת, עם פנים רגילות ושיער רגיל והכל רגיל. אני לא יודע לזהות גיל אבל מניח שסביבות ה-14.
באותו רגע התחשק לי לעצור אותה ולהגיד לה: כן, תהני מהחיים. תלכי עם עמיחי, במיוחד שהוא מוצא חן בעינייך. כן, תתנשקי עם בנים, תרימי לעצמך.
אבל אני ביישן וזה בטח היה גם יוצא מוזר. אז מקווה שהיא לא נותנת לחברים הקנאים שלה לקלקל לה.
על אחת כמה וכמה צריך לומר לה להתרכז במהות, בלימודים, בחיפוש בחור טוב, וכו

יש סיבה שנערה לא מלכת היופי הופכת למרכז הצומי של השכבה בביתצפר. ולפי השיחה שציטתת זה לא בגלל שהיא ההכי אינטלגנטית בין הבנות.
לא יודעת, אולי הצטלמה באינסטוש בחצי עירום, וההורמונים של הנערים משתוללים והם בונים על נשיקה, עוד נשיקה ומשם השמים הם הגבול?
נערות בנות 14 לא צריכות לקיים יחסי מין. ובטח לא אחת שנשמעת די אהבלה.
צריך להגיד לה להתרכז במהות, כי תמיד טוב שיש לך דעות, והבנה, ותואר ועוד תואר.

מהכרותי עם גיל ההתבגרות יש המון נערות בנות 14 שנראות לא משהו (אנדרסטייטמנט. אגב, איך אומרים plain בעברית? פשוטה, זה לא בדיוק זה) ובגיל 17-18-19-20 החצקונים נעלמים, הגוף מתאזן, החזה גדל וגדל, והן יפהפיות אמיתיות. טוב תעשינה אם תפתחתנה את פרק היפיופה עם שאיפות שהן מעבר ללהתנשק עם חתיך כזה או אחר.

וכדאי גם שתלמדנה שבהמון מקרים החתיך בן ה 15 יהפוך לגבר רך, מכריס וקרח לפני גיל 40, בעוד הרבה נשים נראות מצוין בגיל הזה, כך שתהיה לה עוד תקופה של נורא מבוקשת , אבל אם לא עם שכל לפחות עם נסיון חיים.

קלייטון.ש

Well-known member
על אחת כמה וכמה צריך לומר לה להתרכז במהות, בלימודים, בחיפוש בחור טוב, וכו
לי לא יצא לגדל ולחנך מתבגרים, הילדים שלי התבגרו בסה"כ בלעדי. אז אין לי ניסיון וידע אישי במתבגרים.
אבל כשראיתי את הילדה הזו, ואחרי ששמעתי את השיחה, נוצר בי הרושם שהיא לא רגילה לתשומת לב מבנים.
מהדברים שלה היה ברור לי שזה משהו שקרה ממש בזמן האחרון, ימים אחרונים.
אני לא יודע למה זה קרה. אולי את צודקת והיא פרסמה תמונה שגורמת לבנים לחשוב שישיגו משהו אצלה.
העניין שאני חושב, אחרי שראיתי אותה, שהיא לא מהבנות שאי פעם יזכו לפופולריות משמעותית אצל בנים. יכול להיות שזה ישתפר, יכול להיות שלא.
ולכן חשבתי שתהא הסיבה לפופולריות שלה כרגע מה שתהא, שתנצל את ההזדמנות.
היא לא נשמעת חכמה, אבל אני חושב שתבונה טבעית יש בה. מקווה שתדע להיזהר (כי די ברור שתשומת הלב מהבנים מאד חשובה לה, והיא כנראה לא תוותר עליה).

צליליתה1

Well-known member
לי לא יצא לגדל ולחנך מתבגרים, הילדים שלי התבגרו בסה"כ בלעדי. אז אין לי ניסיון וידע אישי במתבגרים.
אבל כשראיתי את הילדה הזו, ואחרי ששמעתי את השיחה, נוצר בי הרושם שהיא לא רגילה לתשומת לב מבנים.
מהדברים שלה היה ברור לי שזה משהו שקרה ממש בזמן האחרון, ימים אחרונים.
אני לא יודע למה זה קרה. אולי את צודקת והיא פרסמה תמונה שגורמת לבנים לחשוב שישיגו משהו אצלה.
העניין שאני חושב, אחרי שראיתי אותה, שהיא לא מהבנות שאי פעם יזכו לפופולריות משמעותית אצל בנים. יכול להיות שזה ישתפר, יכול להיות שלא.
ולכן חשבתי שתהא הסיבה לפופולריות שלה כרגע מה שתהא, שתנצל את ההזדמנות.
היא לא נשמעת חכמה, אבל אני חושב שתבונה טבעית יש בה. מקווה שתדע להיזהר (כי די ברור שתשומת הלב מהבנים מאד חשובה לה, והיא כנראה לא תוותר עליה).
אני גדלתי בדור שההורים, לפחות שלי, מחד דחפו ללימודים, לרכוש מקצוע, למצוא עבודה וכו אבל מאידך, ההכי חשוב היה למצוא חתן. מה שגורם לילדה להבין שהערך שלה נקבע על פי מס מחזריה, מידת רצינותם מקצועם וחשבון בנקם.

בעולם אידיאלי אישה תבחר להיות עם גבר, אבל זה יהיה לגמרי אקט של רצון חופשי.
ואם היא , היפהפיה של השכונה, פי אייצ די בהנדסה אווירונאטוית, תבחר גבר שהוא, נגיד, פקיד זוטר, קצת פוזל, נמוך ורזה, אבל טוב לה איתו מאוד, זה יהיה לגמרי בסדר גמור.

אבח"י

Well-known member
ויי, זה כלכך מתוק.
אני באוטובוס, פנים עירוני, מקסימום 10 דקות, אחת בגיל 30++ מצווחת ומתלוננת על ההוא שאמר לה כך, וההוא שאמר לה אחרת, ומתלבטת המלטית לגמרי בין שנים אחרים.
אפס מודעות שכל העולם שומע, והבעות הפנים שלה OMG, רק בשבילן שווה היה להקשיב לשטף המלל שאותי לפחות שעמם.

ben3211

Member
וכן הלאה והלאה.
אמרת 14 אמרת הכל. זהו בדיוק הגיל שהבנות מגלות את המיניות שלהן וזה מרגש אותן מאד.:)

דקל נור*

Well-known member
לפעמים אני נתקלת בזרים וממש בא לי לומר להם משהו. על המראה, הלבוש,ההתנהגות. לתת עצה. אני במאבק עם עצמי האם להיות דודה חצופה או להכניע את הכוונות הטובות. נשבעת שזה מכוונה טובה ברוב המקרים למרות שזה לא מתפרש כך אצל הנמען. הזמן גרמני לבלום. אני מתאמנת בלשמור לעצמי. חוץ ממשפחתי שתמיד יכולה לסמוך על ההערות שלי. אני תמיד אומרת לילדיי, "אם אני לא אומר לכם, אפאחד לא יאמר".

צליליתה1

Well-known member
לפעמים אני נתקלת בזרים וממש בא לי לומר להם משהו. על המראה, הלבוש,ההתנהגות. לתת עצה. אני במאבק עם עצמי האם להיות דודה חצופה או להכניע את הכוונות הטובות. נשבעת שזה מכוונה טובה ברוב המקרים למרות שזה לא מתפרש כך אצל הנמען. הזמן גרמני לבלום. אני מתאמנת בלשמור לעצמי. חוץ ממשפחתי שתמיד יכולה לסמוך על ההערות שלי. אני תמיד אומרת לילדיי, "אם אני לא אומר לכם, אפאחד לא יאמר".
בנים גידלתי ורוממתי
וסוף סוף אולי הצלחתי להבין
שכמה שיותר אני סותמת את הפה*
יותר טוב לכולם

ולא שהעצות שלי לא מעולות, כי הן כן, הכי מעולות שבעולם
אבל אני מוצאת שאנשים לא רוצים הערות, אלא אם הם שאלו משהו ספציפי
(וגם אז חלק מתעצבנים שהתשובה לא בדיוק מה שהם קיוו לשמוע)

*מדובר על הRL
הוירטואלי נועד להגיד כל מה שעובר בראש, בלי שיעבור את הפילטר של השכל
נכון?

סופהו 1

Well-known member
בנים גידלתי ורוממתי
יותר טוב לכולם

*מדובר על הRL
נכון?
משום מה נזכרתי בשירו של אהוד מנור(?)
כל אדם הוא בנאדם
רק בישראל.
תקבל עצות חינם
רק בישראל...

(וזה הזכיר לי את פניה של התיירת שהתלוותה אלי לסיור ברחובות תל אביב, שם נתקלנו בסצנת הפַסְפוּס המשתטח על הריפה וצורח ושלל ההערות והעצות שניתנו לאמו. הרגעתי ואמרתי לה שזהו.. היא בישראל).

אבח"י

Well-known member
בנים גידלתי ורוממתי
יותר טוב לכולם

*מדובר על הRL
נכון?
הצלחתצי לשכנע את הג'וניור, מטפל מוסמך ומוצלח, שכשזה קשור ל-פאפא שלו, שאינו מטופל, אני רק רוצה הקשבה ולא עצות. בשיחה האחרונה הוא הדגיש שלוש פעמים: אני יודע שאתה לא רוצה עצות, אז לא אתן לך.. [בחיי שלוש פעמנים בשלוש צורות שונות] אבל אם תרצה יש לי שלל עצות.
על זה נאמר: עלה המלפפון על הגנן.

קלייטון.ש

Well-known member
לפעמים אני נתקלת בזרים וממש בא לי לומר להם משהו.
מזכיר לי שיחה אחרת ששמעתי ברכבת. גם בחור שלא ראיתי, ישב מאחורי. מהשיחה ברור שהוא חרדי. עוד היה מובן שהוא התקשר לארגון שלהם שמבטיח לארגן אוסף של אברכים שיתפללו ויבקשו עבורך, משהו שאתה מגדיר.
זה עולה, אם אני זוכר נכון, בסביבות 1500 ש"ח לחודש תפילות. זה הסדר גודל.
מה הוא מבקש?
הוא נמצא בחובות, הוצאה לפועל, בנק מעוקל, ולא יודע מה לעשות.
מבקש משמיים שיעזרו לו לצאת מהחובות. כי המצב הכלכלי מאד קשה.
אז שיקום עכשיו מי שלא מתחשק לו להסתובב ולהגיד לבחור, אולי תתחיל בלא לשפוך סכומי עתק על תפילות?

ben3211

Member
מזכיר לי שיחה אחרת ששמעתי ברכבת. גם בחור שלא ראיתי, ישב מאחורי. מהשיחה ברור שהוא חרדי. עוד היה מובן שהוא התקשר לארגון שלהם שמבטיח לארגן אוסף של אברכים שיתפללו ויבקשו עבורך, משהו שאתה מגדיר.
זה עולה, אם אני זוכר נכון, בסביבות 1500 ש"ח לחודש תפילות. זה הסדר גודל.
מה הוא מבקש?
הוא נמצא בחובות, הוצאה לפועל, בנק מעוקל, ולא יודע מה לעשות.
מבקש משמיים שיעזרו לו לצאת מהחובות. כי המצב הכלכלי מאד קשה.
אז שיקום עכשיו מי שלא מתחשק לו להסתובב ולהגיד לבחור, אולי תתחיל בלא לשפוך סכומי עתק על תפילות?
עשית לי עכשיו דה ז'ה וו לסידרה שטיסל.
איך אביו של שטיסל שלוימל'ה היה קורא לזה?
חסדי ה'.

אבח"י

Well-known member
אני נזכר בחותנת שלי, שתחיה, שנהגה להעיר בכל פה, גם כשלא צריך.
גם בי ישנה הנטייה הבלתי נסבלת הזו, עד שהוערתי בחדר המורים - יש מורה שאינך שם לב למצב רוחו/ה ומעיר על כך?!
זה היה בול בפוני, ובהחלט נתן לי מבט אחר על ההתנהגות שלי, והפסקתי.
הפסקתי גם להעיר/לומר את דעתי על מחלצות הגברות, למעט אחת 3 שנים אני "יועץ האופנה" שלה [עאלק..]
ולילדים - מה זה יעזור לי עם השלוך, כן ההוא המטפל.
שזוגתו תדאג לו.

נערך לאחרונה ב:
למעלה