שיחת ראיון-שיר נולד ~תמונות~ אוהבי אושרי
L liat love yaniv New member 1/1/06 #8 אוףףףףף אין לי מושג מה הבעיה..אני שמתי הרבה תמונות...ואז כשבאתי לשים עוד תמונה זה מחק כמה הודעות שלי!!!!!!!!
אוףףףףף אין לי מושג מה הבעיה..אני שמתי הרבה תמונות...ואז כשבאתי לשים עוד תמונה זה מחק כמה הודעות שלי!!!!!!!!
ב ברוש הבובעע New member 2/1/06 #12 נועה אני רואה שהסמיילי הכחול הזה הפך לסמל שלך חח....בלי הסמיילי הזה לא נזהה אותך...
א אדווה המאמי New member 2/1/06 #16 יאוו איזה ראיון לפניםםםם!!!! הוא היה מזה קורע שעה רק צחקתי.. ועוד ראיתי אותו פעמיים היום הכי נקרעתי ששרון אמר ''כולם פה שקרנים אין להם זמן לנשום'' ואז אושרי ישר קופץ מה מה שקרנים מאני אתמול חזרתי מדייט.. חחחח וטוב שלא כל הראיון אוכל.. חחחחח
יאוו איזה ראיון לפניםםםם!!!! הוא היה מזה קורע שעה רק צחקתי.. ועוד ראיתי אותו פעמיים היום הכי נקרעתי ששרון אמר ''כולם פה שקרנים אין להם זמן לנשום'' ואז אושרי ישר קופץ מה מה שקרנים מאני אתמול חזרתי מדייט.. חחחח וטוב שלא כל הראיון אוכל.. חחחחח
B B a R האחת והיחידה New member 2/1/06 #17 חעחעח גם אני נשפכתי! איך שאביחי אמר ששרון גנב לו תמשפט חעחעחעח ועל האוכל רק תמנים הם סביב אוכל בדוק!חעחעחעח
חעחעח גם אני נשפכתי! איך שאביחי אמר ששרון גנב לו תמשפט חעחעחעח ועל האוכל רק תמנים הם סביב אוכל בדוק!חעחעחעח
B B a R האחת והיחידה New member 2/1/06 #18 כמוני וכמו חברות שלי אנחנו באים ... למסיבה רק אם יש אוכל חעחחעעח