שיחת רחמים!

שיחת רחמים!

טוב עכשיו שכולם יגידו לי הווווווווווווווווווווווווווו שיעשה לי קצת טוב על הלב... אני וחבר שלי נפרדנו :( אבל נשתדל להישאר ידידים עד כמה שזה אפשרי..בינתיים אנחנו מדברים כל הזמן..קשה להתנתק מה לעשות . אנחנו היינו החברים הכי טובים אחד של השני, ואני עצובה. ומוזר לי..אין מה להרחיב במילים. ו..............החלקתי במדרגות רטובות(שונאת קרוקס שונאת קרוקס) ונפלתי על עצם הזנב ועכשיו אני צולעת ובוכיה כבר יום שלם. עשיתי צילום..תחזיקו לי אצבעות! מור.

חמודה..

אם את אוהבת מישהו- תחררי אותו לחופשי.. אם הוא יחזור- הוא יהיה שלך לת מ י ד אם הוא לא- הוא לא היה שלך מע-ו-ל-ם !! אני כ"כ מבינה את זה..לא מזמן נפרדתי גם מהחבר שהוא היה פשוט כל העולם שלי,החצי השני שלי,אופי ויופי. כל העולם רק שיבח את הקשר שלנו ואמר כמה אנחנו בול אחד על השני. וזה נגמר ורציתי למות.. ובלעדיי הסביבה התומכת [חברות ידידים משפחה..וה' כמובן!] כנראה זה מה שהייתי עושה... וכיום, אני דלוקה על מישהו חמוד והאקס האחרון מת שנחזור..... :] אז תאמיני לי. ז-מ-ן זו המילה......

אוי כמה שהמשפט הזה נכון...

הוווווווווו

אני צולע כבר איזה חודשיים, יש לי משהו בעקב וזה לא עובר

אקסיומה

New member
אממ...

אני לא אגיד לך "הווווווווווווווווווווווווווווווווווו", אבל מה שאני כן אוכל לייעץ לך זה: א. לזרוק את הקרוקס לעזאזל. חוץ מזה שזה טרנד זוועתי לגמרי ולא אופנתי בכלל, זה גורם רק להחלקות ונפילות. באמת. הכרתי עוד כמה אנשים שזה קרה להם. ב. עד כמה שהייתם חברים טובים, אם החלטתם להיפרד וקשה לכם להתנתק, אז או שתתפסו מרחק זה מזו, כדי ששניכם תוכלו לעכל ולהתגבר על הפרידה (כי ככה זה אל עוזר לאף אחד מכם), או שפשוט תחזרו להיות יחד. יהיה טוב... באמת.

לפחות זה היה בצורה טובה

ולא מגעילה. ומצטער על הקרוקס. משום מה, זה לא היה צריך לקרות, למרות שהן טריידאין מגעיל, הם נוחות ודווקא אמורות לבלום החלקות כאלה. עימך הסליחה. ואם אפשר לפרט איך נפרדים בצורה יפה, אני אשמח. ומחזיק לך אצבעות.

איך נפרדים בצורה יפה..

בכל מצב שלא יהיה זה כואב..אבל אם זאת החלטה הדדית והסיבה לפרידה היא לא בגידה או רצון של צד אחד בלבד להיפרד אין סיבה להיפרד מגעיל ולפגוע.

יש בזה משהו

אבל עדין בכל מקרה, אני הייתי מאד מעדיף פרידה יותר קלה ממה שלי היה. אגב, יש משפט מאד נחמד שאומר: "אם חוזרים לבן זוג אחרי פרידה, סימן שנועדתם מההתחלה, אם לא, סימן שזה לא היה צריך להיות בכלל" (ע.א.א) זה בניסוח שלי, הניסוח המקורי יותר פיוטי משהו.

את לא לבד... ../images/Emo13.gif

קרה גם קרה... אבל מיד הוא חטף ניתוק בפרצוף... אחרי איזה כמה דקות כנראה שהוא התעורר כמו שצריך וחזר אליי... לא חשוב שכבר לא היה לי עצבים לדבר איתו...
ותרגישי טוב
ודווקא הקרוקס נחמדות (אפילו אני חשבתי לקנות כאלה... אבל לא) ... יותר מידי כאלה יש פה...

קצת התלבלבו התגובות... זה לא פייר../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif

בכל אופן... את לא לבד
קשה להתנתק אחרי תקופה מסויימת שאת נמצאת עם מישהו... בהתחלה זה קצת קשה אבל מתגברים... (בעע... אני לא מאמינה שאני אומרת את זה) עם הזמן הכל חולף...

הוא בא אלי היום לעבודה

בערב והביא לי את כל הדברים ששיכים לי והיו אצלו..בדר"כ שקט שם אבל הערב היה ממש עמוס,ולא יכלנו אפילו להחליף מילה. וכל כך רציתי לבכות ולא הרשתי לעצמי..לראות את הדובי הקטן שהתעקשתי שיהיה אצלו..כל מיני דברים דבילים כמו הקרם לשיער שתמיד היה אצלו..והבושם ,והבגדים שישנתי איתם בפעם האחרונה.. עכשיו זה ממש כואב..יותר ממקודם,עכשיו זה ממשי.

שלב "החפצים"

דיי לא פשוט והרגע שהאסימון נוחת שזה נגמר. לכן הדברים שלי עדיין אצלה.

למעלה