שיטה אמריקאית מוזרה לבטיחות

פפו

New member
שיטה אמריקאית מוזרה לבטיחות

בשעה טובה הגיע המקצוע של JET . לאחר ההרכבה של כל החלקים (וברור שההרכבה נעשית לפני קריאת חוברת ההסבר) אני מחבר לחשמל......וכלום לא קורה. המקצוע מסרב לעבוד. כל הבדיקות מצביעות שהכל בסדר עד שהבחנתי בחור לא מוסבר ובתוכו פין.לחיצה על הפין משמיעה קול של מיקרו סוויטש. הבנתי שצריך לקרוא בחוברת ומסתבר שבאוסף הנסורת יש פין שלוחץ על המיקרו סוויטש ומאפשר פעולה. מצד אחד זה יםה אבל נראה לי מוזר שהפעלת המכשיר מחייבת אוסף נסורת. הבעיה שכאשר עוברים לעבוד ממצב מקצוע עליון ותחתון יש לשנות את מיקום האוסף. בנתיים נשאיר את זה כך ואם זה יעצבן יותר מדי נצטרך לפשפש בקרביים של המקצוע ולבצע עוקף להגנה. מעבר לזה המכשיר עובד 10

yulevi

New member
קודם כל אלף ברכות

להגעת הכלה כשם שאנחנו נוהגים לומר, אני ובוודאי עוד חברים ותיקים שבטח יש להם עניין לראות את צילומי הכלה ומעלותיה, ולחדשים שבדרך,תוסיף הסבר קצר מה הכלה ולמה היא מיועדת ,תתחדש ובקצב שלך תתחיל לשקול את הרחבת הסדנא כי בכלי הבא שתייבא תצטרך כבר לעבוד בגינה, או שנבוא לעזור לך לבנות פרגולה
אלף ברכות יוסי

Ron 99

New member
הם יודעים למה

בשעה טובה! חייב להגיד לוצרך גילוי נעות ואני מקנה בך. מכונה טובה מאוד ומאוד שימושית. כאשר תתחיל לעבוד, תיראה איזה כמויות נסורת החיה הזאת מייצרת. ללא שליטה, הנסורת תתפזר לכל מקום לכן לא נראה לי שתרצה לנטרל את המיקרו סוויטץ.

פפו

New member
הבעיה היא שאין לישטח ריצפה מיותר

כך שאין סיכוי לDUST COLLECTOR ציקלוני. האם לדעתך חיבור פשוט של שק בד ליצואה יספיק?

yulevi

New member
פפו הקישור שלך לאלבום

התמונות, נראה לי שהוא לא תקין הוא הוביל לדף האלבומים הכללי,כדאי שתערוך את החתימה עם קישור מחדש

Ron 99

New member
נראה לי שכן ביגלל

שהמקצוע יורק את הנסורת. בלי שק זה מיתפזר ויש הרבה עבודה לנקות.

פפו

New member
ניסית לעבוד עם קולט הנסורת

זה לא זה ללא שואב. היות ןהשבבים במקצוע גדולים יחסית,לאחר כמה הקצעות הם חוסמים את המשפך לחלוטין והמיתקן הופך חסר תועלת. לכן פתחתי את המכשיר ושמתי עוקף למפסק עד שאוכל לשלב שואב לבית המלאכה.

Ron 99

New member
מצטער שלא עבד.ביגלל חוסר מקום,

עשיתי חור בקיר והתקנתי את ה- DUST COLLECTOR והשואב אבק בחוץ, מאבר לקיר. לצורך זה בניתי ארון סגור ומכניס את הצינור דרך החור לתוך חדר עבודה. גם המפסק הכנסתי פנימה. לא יודע איך התנאים אצלך.

yulevi

New member
אתה מוזמן בשמי../images/Emo140.gif

תראה מקום קטן וקומפקטי, מצויד, ולכל דבר מקום משלו אם לא היתה נסורת הייתי אומר כמעט בית מרקחת

Ron 99

New member
יוסי אתה מוזמן (כולל קפה אספרסו טוב)

לא ראיתי את ההודעה שלך קודם (הלכה לעבוד עם כל כך הרבה עצים) מתי שתירצה אתה מוזמן לראות. בכול זאת, היום בערב אצלם ואכניס תמונות.

למעלה