שיטה חדשה ליצירת חלומות צלולים !

שיטה חדשה ליצירת חלומות צלולים ! ../images/Emo50.gif

היי ! טוב עוד לא עברתי עליה ממש בעיון אך עושה רושם שהיא משהו טוב, המכון לחקר חלומות צלולים פיתח שיטה חדשה שאמורה להיות מאד יעילה ובשיטה זו אין צורך לקום ושוב לחזור לישון, הם גילו השיטה של לקום ולחזור לישון אחרי שעה היא שיטה שמאד קשה להרבה אנשים ( בעיקר כשיש בית ספר או עבודה וצריכים לקום מוקדם ) ולכן הם פיתחו ( טוב לא בדיוק הם ... ) שיטה קלה ופשוטה יותר. כדי לקבל את השיטה פשוט שולחים להם אי-מייל לכתובת [email protected] ובכותרת של המכתב כותבים send nosex2.pdf ( ושום דבר חוץ מזה ! ) כמה דקות אחרי ששולחים את המכתב מקבלים את אי-מייל ובו קובץ אקרובט - nosex2.pdf ובו רשומה השיטה. ניסיתי לצרף את הקובץ למיכתב זה אך ראיתי שאין אפשרות לצרף קובץ מסוג PDF. וואריטי - יהיה מאד נחמד אם תוכל לעבור על השיטה ( עברתי עליה, היא מאד קצרה, דף אחד בודד ולא ארוך ונראה דיי פשוט ) ותוכל ליכתוב אותה כאן בקצרה בעיברית למי שלא מבין את האנגלית שם, הייתי עושה את זה אבל אין לי כל כך זמן כרגע. ביי ביי אלון

ליטן א

New member
עם איזה תוכנה פותחים את זה???

הורדתי את הקובץ - לחצתי עליו פעמיים, והוא אמר לי שהסיומת לא מוכרת, ושאל אותי עם איזה תוכנה אני רוצה לפתוח...... פתחתי עם וורד, ויצא לי ג´יבריש מג´וברש...

תשובות בקשר לקובץ ולשיטה ../images/Emo45.gif

היי את הקובץ פותחים בעזרת תוכנת "אקרובט" (Acrobat ) שזו תוכנה מאד פופולארית כמעט כמו Word ( וורד ) , אתה מוריד אותה בחינם מהאינטרנט מהקישור שרשמתי כאן בסוף ההודעה. הוספתי גם קישור לדף שבו הם רושמים את מה שרשמתי קודם לגבי איך לקבל מהם את השיטה באי-מייל ואיך לקרוא את הקובץ. עברתי עליה עכשיו בריפרוף והיא נראיית ממש ממש נחמדה ולטענתם היא גם מאד יעילה. ( היא גם מאד קצרה, דף אחד קצר שמסביר אותה בתוספת של כמה טבלאות שהם מבקשים למלא ולשלוח אליהם ). ההקדמה שלהם היא כזאת - צריך ליסגור נחיר אחד של האף וכמה פעמים לינשום ולינשוף דרך הנחיר שלא סתום, אחר כך לעשות אותו דבר עם הנחיר השני באף ולאחר מכן רואים באיזה נחיר זה היה קל יותר כלומר איזה נחיר היה יותר "פתוח" מהשני. אני מקווה שמישהו כאן יתרגם את השיטה לטובת כולם כאן כי זה נראה מאד נחמד וגם אין צורך לקום למשך שעה באמצע הלילה ... ביי ביי וחלומות צלולים, אלון

Panther

New member
זה לא שיטה הדבר הזה!

לשווא הורדתי 8 מגה של אקרובאט רידר, זה לא שיטה לחלומות צלולים, זה סתם טופס עזרה במחקר למכון לחקר חלומות צלולים. במילה אחת: אאאאאכזבה.

בטח שיש שם שיטה ! ! ! ../images/Emo13.gif

בטח שיש שם שיטה ! וזו שיטה חדשה במיוחד למי שאין לו כוח לקום למשך שעה ולחזור שוב לישון. הנה אני מצרף להודעה הזאת את הדף עם השיטה, למרות שגם נחמד לקרוא את הטבלאות שדיברת עליהן שבהן אתה רושם לדוגמה מה היתה רמת הצלילות הוויזואלית ? כמה צלולה היתה המחשבה שלך ? כמה פעילויות היו לך ? כמה תחושות חיוביות ? ..... ועוד .... לא, לי לא יהיה זמן לתרגם את השיטה ואין לי כוונה בינתיים להכניס אותה לאתר עד שלא אראה כמה היא יעילה ! הנה תבדוק את התמונה שצרפתי, זה הדף עם השיטה עצמה ! ביי ביי אלון

Panther

New member
זה לא שיטה לחלומות צלולים

זה הוראות איך למלא את הטופס שלהם. וכן צריך להתעורר אחרי כל חלום, כדי לרשום אותו וכדי לבדוק איזה נחיר יותר פתוח. אתה צריך ב"דבר" הזה לחכות עד שיהיה לך חלום צלול ואז לדווח עליו...

Tiger 2

New member
זה לא no sex

לפי ההגיון זה nose x. כי זה משהו עם האף.

אוווווווופס !!! נראה לי שאתה צודק ! ../images/Emo52.gif

ממבט ראשון זה באמת נראה לי כמו תאור של שיטה חדשה, אבל כמו שאמרתי עברתי על זה אתמול ממש בריפרוף אבל עכשיו כשתירגמתי חלק מזה באמצעות הבבילון נראה לי שבאמת זה רק ניסוי שבו רוצים ליבדוק אם לשינה על צד מסויים לדוגמה יש השפעה על תדירות החלומות הצלולים ... סליחה !! טעות שלי ... טעות לעולם חוזרת ! ממש מצטער ... וואריטי אם אפשר אני מציע למחוק את אשכול ההודעות בנושא הנ"ל, אני מודה, טעיתי, חבל להמשיך להטעות עם הדבר הזה עוד אנשים כאן ...
סליחה, אלון

בקשר לשיטה החדשה

שלום אלון. יש איזה סיכוי שאתה תתרגם את השיטה החדשה ותוסיף אותה לאתר שלך?

למעלה