שיטה לוהטת להרויח כסף!!!

shilat112

New member
שיטה לוהטת להרויח כסף!!!

הי חברים. זה הולך ככה: יש חברה שעומד בראשה איש חכם שחשב על משהו שלא עלה על דעתנו (או שהוא פשוט העתיק מחוצלארץ). לעשות כסף מפרסומות!! הוא פנה אל כל החברות בארץ והציע להן את העסק הבא: הוא דואג לפרסם אותם תמורת כסף (וכידוע פרסומות שוות הרבה כסף). ומה השיטה שלו? הוא מפרסם את אותן החברות דרך הפלאפון. כלומר שולח פרסומות לפלאפונים של אנשים שנרשמים ועל כל פרסומת שמקבלים לפלאפון מקבלים כסף!!! (כל אחד בוחר את מס' ההודעות שהוא מסכים לקבל ביום (מקסימום 15), באיזה שעות ובאיזה נושאים). כל אחד שמצרף חבר לעסק מקבל כסף גם על ההודעות שמקבל אותו חבר וגם על ההודעות שמקבלים החברים שאותו חבר מצרף. ככל שמצרפים יותר חברים מרוויחים יותר. אפשר להגיע לאלפי שקלים בחודש בלי השקעה בכלל (חוץ משקל!!! אחד בודד שעולה לשלוח הודעת הצטרפות). אני כבר הצטרפתי. אני יודעת על אנשים שהתחילו להרוויח מזה. שווה לנסות. אין הוצאות רק רווחים!! אני מצרפת לכם קישור לאתר, שם יש יותר פרטים ודרכו גם תוכלו להרשם ולהצטרף. תתבקשו לשלוח SMS עם המילים join shilat למס' 3636 אבל קודם תכנסו, יש שם הסבר מפורט. ככל שתצטרפו יותר מהר יהיה לכם יותר אנשים לצרף (כי בזמן שאתם קוראים את ההודעה הזו עוד ועוד אנשים מצטרפים, כדאי להזדרז..) אגב-את הכסף אתם מקבלים בצ'ק הביתה כל חודש, או מתי שאתם מבקשים. לכו על זה. לא תתחרטו. ותתחילו לחשוב מה תעשו בכסף..

../images/Emo107.gif../images/Emo46.gif../images/Emo175.gif

תפוזבל
עשיתי רווח ושלחתי

dark warrior

New member
נו.. אז לשם שינוי הם צדקו../images/Emo3.gif

יש שמועות שה"ללא נושא" זה רק בתגובה מהירה. זה רק בגדר שמועות השערתיות זה עוד לא נבדק.

עוד שיטה לוהטת כדי שכל זה יעבוד גם:

לשרשר (במקום לפתוח הודעה חדשה)...
(בצחוק כזה, כן
)

dark warrior

New member
שרית, לא צריך להיות נחמדים..

זה סתם טרולים שפותחים כל רגע ניקים כדי שיוכלו לפרסם ספאם בתפוז. ולי יש שיטה הרבה יותר טובה להרוויח כסף: לסייע לגננת ובזמן הפנוי לעשות שיעורים פרטיים במקצועות שלא יודעים בהם כלום. סה"כ-בסוף החודש: 3000 שקל. שווה לא

dark warrior

New member
לא שמת את הפסיק במקום הנכון.

כנראה התכוונת ל-10,000 ועשית: 100,000. תגידי, מה עם כל השוטוית הקיצ'יות שלך של כמה שזה מספק לטפל בילדים שזקוקים לך ואמיתיים יותר ממבוגרים ובלה בלה בלה בלה בלה בלה

dark warrior

New member
ובצדק../images/Emo8.gif

היום הלכנו עם הדס למלא מקומות. בלעדייך
*פרצוף שמוציא לשון ובעצם אומר-תאכלי ת
יא חתיכת סייעת לגננת שתוקעת ברז*

dark warrior

New member
שמענו עלייך../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

הארי פוטר והתקיעת ברז מאזקבאן.

למעלה