שיטה מעניינת להוריד לק גליטרי..

LullaBelle

New member
לגמרי טרחה

חוץ מזה, ממש לא נראה לי שלהשאיר את הציפורניים במרינדה של נוזל להסרת לק [או יתרה מכך, אציטון] עושה להן טוב. וגם לא לעור מסביב.

Ultra marine

New member
אולי אם זה מסיר לק נטול אצטון זה עשוי להיות

בסדר אבל עדיין נראה לי איכשהו בזבוז זמן מוחלט וגם לא נוח במיוחד לתפקד ככה רבע שעה..

LullaBelle

New member
מסכימה איתך

רק לראות טלויזיה ניתן ככה [בלי להעביר ערוצים, בלי להגביר או להנמיך...] ועל מה מתערבים שברגע ששמים את כל הבלאגן על הידיים יש פיפי עצבני, אפילו שהלכת דקה לפני =) ו-15 שיחות טלפון =) וחתול מקיא =)

נופ ר

New member
מכסים כל אצבע באלומיניום

ככה שהאצבעות חופשיות... אני הייתי אפילו מעבירה ערוצים ככה... אחלה רעיון אבללל זה מבזבז המון צמר גפן. הכי נוח לי הקופסת מסיר לק של אורלי. גם נוח וגם חסכוני

רחלי ג

New member
טירחה וטירדה להוריד בצורה כזאת. אבל,

הסיבה שאני לא שמה לק גליטרי היא שלהוריד אותו זה מעצבן. אולי פעם בשנה אני לובשת גליטר....הפסד שלי.אבל...

פנרה

New member
כנראה שיש יתרון

בכך שממש שומדבר לא עמיד עלי לא משנה עם איזה טופ, בייס, חברה וכו'. גילטר או לא גליטר, יומיים אחרי המריחה הלק מתקלף בחתיכות. נדיר שאני צריכה להשתמש במסיר לק, ואפילו לא נשאר גליטרון בודד.

1Unicorn1

New member
../images/Emo207.gif טופ ובייס של פושה - המלצה!

תקשיבו, אלו מוצרי להיט!!! מאז שאני משתמשת בהם, העמידות של הלקים שלי עלתה באופן משמעותי, הטופ לא מכווץ לי את הלק והוא נותן שכבה מבריקה יפה!!! זהו, אני מאוהבת. הגעתי אל המנוחה ואל הנחלה

רויתב86

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה לגמרי... מאז שהתחלתי להשתמש בהם לפני שנה, הלק מחזיק לפעמים שבועיים אם אין לי כוח להחליף...מדהים!

1Unicorn1

New member
עונה על כל השאלות

לגבי הצהבה: עד כה לא נראו סימני הצהבה, אולי זה יגיע בהמשך? אבל כרגע אין כאלו. אני גם שמה מתחת לבסיס את המחזק של OPI אז אולי זה קשור. לגבי הזמנה: קניתי מהמוכרת הבאה: http://myworld.ebay.com/strawberryfieldsforever029

Ultra marine

New member
לדעתי המחזק של OPI מונע הצהבה

אני לא אומרת שפושה מצהיב, אבל מהניסיון שלי OPI חוסם כל צל של הצהבה ע"ג הציפורן.

מ ס ט י ק

New member
אני אנסה אותו..

אמנם אני לא מרגישה שהציפורנים שלי צהובות, אבל אני כן נוהגת לשייף את פני הציפורן אחרי לק כהה ככה שיכול להיות שזו הסיבה. הוא יהיה הקניה הבאה שלי.. תודה

Ultra marine

New member
תראי, קשה לי להמליץ עליו לחלוטין

ואני אסביר למה (למרות שהסברתי כבר בבלוג שלי
) סה"כ הוא באמת אחלה ההסתייגויות שלי הן אילו - 1. מחיר. סביב 9$. לדעתי זה קצת יקר מידי.. (כמובן מחיר לפני משלוח) 2. גרוע כבסיס לגליטרים. אם את רוצה להשתמש בו כבסיס הוא יהיה טוב ללקים במרקם חלק אבל עבור הגליטרים הוא פשוט לא מסוגל "להדביק" את הלק אליו והוא יתקלף אחרי שעות! אגב, אני מדברת על הגרסה נטולת הרעלים - OPI Envy Sensetive and Peeling.

מ ס ט י ק

New member
סבבה - תודה!

אני מתכננת לטוס לחו"ל ככה שאני מקווה לקנות שם, ככה שלא יהיה משלוח

Ultra marine

New member
אה, אוקי ../images/Emo13.gif

האמת שזה עדיין מבאס אותי. ומה שמצחיק בעניין הזה שבסופו של דבר רכשתי בארץ ב 40 ש"ח סאלי הנסונים במטרה לבדוק את האיכות שלהם. מהפח אל הפחת? 40 ש"ח = 10$
למרות שבכל מקרה אני מחפשת מחזק שיהיה גם בסיס טוב שאת זה ה OPI לא יודע לעשות..

DaisyDuke

New member
על מה היית ממליצה יותר?

מבחינת אורך חיים של הלק, מה עוזר יותר - טופ או בייס? אישית, אין לי כח ליותר מידיי, והייתי רוצה לנסות אחד מהשניים.

למעלה