שיטוטי בטאוור רקורדס

star breather

New member
שיטוטי בטאוור רקורדס ../images/Emo168.gif

אהה. הרגע חזרתי הביתה משעה חביבה ביותר בטאוור רקורדס נהריה. קניתי את undertow של טול
(אם היה לכם מושג כמה זמן חיפשתי את הדיסק הזה.. גרר..) ואת andy warhol של הוולווט אנדרגראונד (דובדבניייייםם) ביקורות בקרוב! עוד אני חייבת לציין את השירות החביב ביותר שזכיתי לו בסניף הנ"ל, ולומר שהשירים החדשים של פורקיופיין טרי נשמעים מעולה. (מה, קצת חנפנות לא הרגה אף אחד.. עדיין...
) נתראה בצ´אט, היום בערב! (אם חברה שלי תשחרר אותי..) np - smashing pumpkin - ava adore כמעט-כמעט קניתי את הדיסק. כמעט.

למה כמעט?!? כמעט זה לא טוב!

לי יש אותו בקלטת!!!!!
(תודה לאילתושי!!!
) והוא נהדר. אני ממליצה לכולם על To Shiela, השיר שפותח את הדיסק, שהוא אחד מהשירים הכי טובים שלהם לדעתי. intake eyes...blushing brilliance..........אין מילים.
Np-U2-Beautiful Day-live

star breather

New member
כי...

לא היה לי מספיק כסף. היה לי כסף לדיסק שבגללו באתי (תודה תודה תודה לפורקיופיין ששמר לי את הדיסק) והדיסק של הוולווט אנדרגראונד היה בדובדבנים.. אני צריכה את הכסף. רציתי פורקיופיין טרי, אבל נ ג מ ר.. אז פעם הבאה. אני מקווה. np - katatonia - teargas

אין בעייה אחותי, מתי שתוכלי תשיגי

אותו. ואני ממש ממש ממש מזדהה איתך, דאמיט, מחירי הדיסקים עלו והמנוי בצליל המחורבן תורם לי בערך כלום, כי אין שם כמעט אף פעם דברים שאני רוצה, וגם הכל שם כזה מבולגן ומעצבן ואי אפשר למצוא שם כלום! (דומגא!:הלכתי לחפש דפש מוד ולא מצאתי. מסתבר שחלק מהדיסקים של דפש היו במדף של גארבג´. תעלומה!
)

PORCUPINE

New member
60 שניות על בלאגן בחנויות הדיסקים..

לפעמים נכנסים לקוחות מעצבנים שאוהבים לקחת את שאקירה ולתקוע אותה בניק קייב, את מובי בניל סיימון, את מדונה באסף אמדורסקי ואת פינק פלויד... בשרית חדד...!!! ברוב הפעמים שתכנסו לחנות ותמצאו דברים לא במקום, האשמה נופלת על הלקוחות המעצבנים ולא על העובדים שעושים הכל כדי לשמור על הסדר. סתם הודעה חסרת תכלית, שנובעת משעמום טוטאלי. np - Gus Gus - Teenage Sensation

Esmena

New member
אבל אם תלכו בימים אלו לחנות של סופר

זאוס...אחח איזה בלגן תמצאו שם... חבל שאני לא זוכרת איך ומה, שיהיה עסיסי:) "אנחנו סוגרים כי אנחנו סוגרים! " NP- Portishead- The Strangers

star breather

New member
פורקיופיין ואיסמנה...

אתה.. אתה.. זה רק תירוצים! הוא כתב את ההודעה הזאת כדי שכולכם תבינו למה לא מצאתי את undertow עד היום בסניף הזה.. פורקיופיין ועוד מישו (באמת.. מי זה היה?) טענו שהאלבום הזה היה בחנות עוד מחודש מאי.. ואני לא מצאתי אותו שם, למרות שהייתי שם הרבה הרבה פעמים ממאי.. הוא מתרץ, מתרץ. בכל מקרה.. העיקר שעכשיו יש אותו, וזהו. איסמנה.. לא יודעת. העיקר לכתוב ת´שם הזה. *חיוך* נשיקות לכולם. np - שום דבר, ההורים ישנים. תקוע לי בראש - fullmoon של סונטה ארקטיקה.

star breather

New member
קני מתקנת את עצמה.

קניתי את the velvet underground and nico, ולא את אנדי וורהול. היה בלבול קטן. תודה למשה. np - כלום

וולווט וניקו :) -שמעתי אותו פעם,

אלבום טוב, למרות שממרחק השנים הוא נשמע יותר כמו סיקסטיז חביב מאשר אוואנגרד נועז P:

קניאלה ../images/Emo3.gif

תתחדשי על הדיסקים ותגידי לדניאל שאם היא תמנע ממך להגיע לצ´ט בשלום יהיה לה עסק איתי
(
) the ctc- let´s kill music

star breather

New member
להגיד לחובבת טול שהיא "חמודה"

(שימו לב - חובבת, לא מעריצה. אני *לא* מעריצה. אף אחד. רק אוהבת. או מחבבת. או משהו. לא גרופית) בכל מקרה.. להגיד לחובבת טול שהיא "חמודה" זו מעט התאבדות, לא חושבת? חמודה? אני? לא משנה. אני אקח את זה כמחמאה בכל מקרה. שיר תשע.. אחד מהיחידים באלבום שאני לא מכירה. בכל מקרה.. נבדוק אותו בקרוב - יש אצלי חברה וטול זו חוויה.. אהה.. פרטית. אממ.. תגידי.. החתימה שלך לא היתה פעם הפזמון של opiate של טול? נורא אהבתי אותה.. חבל ששינית. np - tool - sober

virginsuicides

New member
כן... פעם היה לי פזמון של אופייט

בחתימה, אבל אתמול הפכתי קצת רומנטית ושיניתי לשורה שאני ממש אוהבת משיר crush של הסמאשינג, מדיסק gish ,א ם את מכירה

למעלה