שיטות חיזוי במים

untitled1

New member
שיטות חיזוי במים

שוב שלום לכם פורום מאגיה. אני מעוניינת להעמיק בקריאת מסרים אינטואיטיביים. הבנתי שלמים מיוחסת תכונת זכרון, ובסרט בליפ הראו תופעה מעניינת שקשורה בכך. הדבר הזה מושך אותי להתעניין במים ככלי מיסטי. any ideas, כיצד אני יכולה לרתום את זה לטובתי? תודה לכם

MaaYan B23

New member
מעניין..

אפשר תקציר על הסרט? אני לא מכיר את המים ככלי במאגיה כפי שתיארת. בכל הנוגע למיסטיות ורגשות, המים מיוחסים לזה בצורה מאד משמעותית, עפ"י פרויד. אפשר גם לשלב אסטרולוגיה לעניין אבל אני מניח שאני כבר סוטה לגמרי מהנושא.

untitled1

New member
זה לא סרט עלילתי

אולי יש בו עלילה, אך היא שולית. בעיקרון זה סרט עם כל מני רעיונות נחמדים ו"על-טבעיים".

MAG MAN1

New member
אכן...

בספר של קאנינגהם מופיעה שיטת חיזוי במים בין היתר. יום טוב .

untitled1

New member
אה נכון. thanks

כמה טוב שספר לא בורח כששוכחים אותו, נכון? Oם

charlila

New member
חיזוי במים

לכי למקווה מים נקי (שזו לא משימה כל כך פשוטה... הים? אולי בדרום.) מלאי קערה שקופה במי ים שקפי במי הקערה את השמש בְּהי בנצנוץ האדוות, עד שתשקוטנה. הביטי על פני השטח של מי הקערה. לא רואה כלום? הניעי את הקערה בתנועה סיבובית, כזו שיוצרת מערבולת. נסי להסתכל בצל שמטילים מי הקערה מדי פעם. רואה מראות? כשתרצי "למחוק את הלוח" ולהתחיל מחדש, הניעי - תנועה סיבובית, או מימין לשמאל. כשתסיימי, היכנסי למי מקווה המים עד לברכייך ושפכי את מי הקערה חזרה למקווה. אם את מוצאת לנכון, הוסיפי "בבקשה", בקשה מפורשת ו"תודה", בלשונך את, במקומות המתאימים. אם הצלחת - דווחי-נא! כנראה שדרוש די הרבה תרגול כדי שזה יעבוד - ותרגול בדברים אחרים יביא תוצאות יותר טובות.

untitled1

New member
גם זה נחמד

מקווה מים נקי יכול להיות גם הברז, נכון? כי לצערי אין לי שום מקורות מים טבעיים בסביבה. למרות שאפשר לחכות לגשם...

charlila

New member
לדפוק ברז?

אהמממ... גשם נשמע יותר טוב. אם את הולכת על ברז - עדיף שתמלאי כלי גדול יותר (פיילה, אמבטיה) השאירי אותו לילה בחוץ ואחר כך תשאבי ממנו לקערת הקריאה. השתקפות הכוכבים פועלת איכשהו כהגנה.

RainBird

New member
האמת שזו שיטה בסיסית של הוודון החיזוי הראשון, לפני החיזוי באובי או בצדפי פי הקושי הוא לצפות במים בקערה. מניסיון צריך מדיטציה וריקון מחשבות חזק. זה יעיל וזהה לחיזוי בכדור בדולח או מראה שחורה. בהצלחה.

RainBird

New member
נתקלתי גם בזה ניתקלתי גם בשיטה הגורסת כי שימוש במים מבושמים לפי מתכון מיוחד עוזר מאוד בחיזוי מדוייק, או טיפטופ של דיו במים, או שבירת ביצה בתוכם... רוב הוודון גורס שלתוצאות מסויימות יש לשים את המים על מזבח המקדש את האבות הקדמונים- סוג של נקרומנסיה המעניקה למים יכולות לראות אל העולם שמעבר.

למעלה