שיטות כואבות!

Nµ§h¥ KaTaN

New member
שיטות כואבות!../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif../images/Emo103.gif

קצת צומי אני יודעת. יש אנשים שמאלפים את הסוסים שלהם בעזרת שיטות כואבות ומתעללות. איזה שיטות אתם מכירים? למה הם משמשות? ואיך הסוס מגיב אחרי זה? האם נתקלתם פעם בחווה שעושה את הדברים האלה? מה עשיתם? דיווחתם על החווה? התקשרתם למשטרה? פרטו.

אין לי ממש תשובה לזה אבל

פעם ראיתי מכשיר די אכזרי שלימד את הסוס להוריד את הראש ולהתעגל- פשוט קשרו לו (לסוס) למתג/ ראשייה חבל וקשרו את זה לחגורת בטן נראה לי וכל פעם הידקו את זה יותר.... זה לפחות מה שהיה כתוב!

אממ...

אני לא מחדשת כלום לכל מי שהיה בפארן עכשיו אבל.... ראשייה משרשרת ברזל, ראיה מתיל...לקשור את הסוס איזה יום או יותר עם הראש למעלה כדי שיכאבו לו השרירים והוא יוריד את הראש.... ועוד....

זה לא אכזרי.. זה למטרה...

שהסוס יוריד את הראש ולא ירים אותו לשמיים ויביא לרוכב ראסייה עם הראש שלו.. זה גם נועד לגרום לכך שהסוס יראה גם לאן הוא הולך וזה גם לסוסים שאין להם כל כך יציבות...ושהם גם יעבדו עם שרירי הצוואר...

לא בדיוק (עם הראסיה)

זה לא בשביל שהסוס לא יכאיב לרוכב אלא בשביל שלא יהרוס את הגב שלו תשאלי את המדריך שלך והוא יסביר לך כמה זה גרוע לגב של הסוס כשהוא מרים את הראש

פפפ זה ברור שברגע שהסוס...

מרים תראש כל הגב שלו מתקפל וזה ממש לא טוב.. זה עלול לגרום לעקמת של הגב ובמיוחד של עמוד השדרה ואז אי אפשר לרכב על הסוס כי זה כבר נקרא סוס שבור... כלומר כל הגב שלו שבור ולתקן כזה דבר זה ממש קשה...

עם מרטינגל משחררים סוס בתא כמה

ימים?! היה כתוב שמשחררים את הסוס עם המכשיר הזה כמה ימים.

Nµ§h¥ KaTaN

New member
טוב אני אענה.../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif../images/Emo103.gif

המדריכה שלי סיפרה לי ש: יש אנשים שקושרים את הראש של הסוסים שלהם למעלה לעץ או משהו איזה שעתיים כדי שהם יורידו את הראש שהם מתחילים רכב עליהם. וזה ממש "תוקע" להם את הצוואר והם כבר לא רוצים להרים את הראש. יש אנשים שכדי שהסוסים שלהם יורידו את הראש הם קושרים את המושכות שלהם לרגליים האחוריות. יש אנשים שפשוט מרביצים לסוסים שלהם ואחר כך שמים חול על הפצעים כדי שלא יראו את הפצעים מהדורבנות. ויש עוד מלא. אמממ ואת כל זה היא ראתה בארה"ב באיזו חווה שהיא הייתה שמה. חוץ מהאחרון שיש גם כזה בארץ.

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

הקשירה של הראש של הסוס גבוה לא תוקעת לו את הצוואר אלא גורמת לשרירי הצוואר של הסוס לכאוב ואז הוא לא יכול להרים את הראש.

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

טוב, אני אוסיף עוד כמה שלא אמרו... יש כאלה שקושרים את הסוס עם חוט ברזל שעובר לו מאחורי האזניים ואז כאשר הסוס מושך זה אמור לכאוב לו, יש גם מקרים שזה פשוט חותך לו את כל הצוואר כמו מקרה שקרה בחווה שגילי הייתה בה בארצות הברית. הזרקת אלכוהול לזנב הסוס, גורם לסוס להוריד את הזנב.. משמש בדרך כלל בתחרויות. ויש עוד הרבה....

פרסה

New member
אני לא מבין מה הפאקינג קטע שלכם....

כך דבר להתקשר למשטרה... המשטרה חוץ מדוח שלועסים או זורקים לא עושה כלום! אין להם איך לקחת את הסוסים ואיפה לשים אותם וגם מה אתם מעדיפים? שהמשטרה תעזור ללמנוע פיגועים או להציל סוסים? אני יודע שמה שאני אומר עכשיו יעורר דיון פורה ביותר אבל באמת יש להם מה לעשות בחיים לגבי העמותות: גם להם כבר אין אמצעים וכסף לזה אז לא על כל הצלפה קטנה פונים אליהם אתה לא יכול לדעת מה קורה. יתכן שהסוס עשה משהוא ממש ממש חמור (נשיכה) וזה היה איבד שליטה שמה לעשות הגיע לזה! וזה קורה לכל אחד (גם לי) וחוץ מזה יש סוסי אבטיחים ממש ממש שמנים וזאת החללה לשמה! על כל דבר אתם מתקשרים למשטרה? תזהרו שלא יחטפו לכם תקדור ילדים בשכונה ואז תתקשרו למשטרה

Nµ§h¥ KaTaN

New member
יופי שאתה לא כותב עם יותר שגיאות.

אבל בוא תן לי להגיד לך משהו. לא על כל הצלפה קטנה הולכים למשטרה אבל אם למשל אתה רואה סוס שהראש שלו קשור למעלה ואתה חוזר לשמה תוך איזה 3 שעות ואתה עדיין רואה את הסוס אז מה אתה תעשה? תתקשר למשטרה לא? או תקרא לבן אדם אוהב חיות או סוסים או לוטרינר אפילו שיבוא ויראה את זה ויעשה משהו בנידון או שגם אתה יכול לגשת. או פשוט לעבור על זה בשקט ולחזור לשמה למשל בערב ולראות אם הוא עדיין שמה. ואם כן אני בטוחה שתלך למשטרה. או אם אתה רואה סוס שקושרים לו את המושכות לרגליים האחוריות? ומריצים אותו? תחשוב רגע אני לא אומרת שרואים שאני למשל מתעצבנת על הסוס שלי ואני מתחילה להצליף בו. אבל מפסיקה. לא ילכו בגלל זה למשטרה. רק תחשוב לרגע אחד.......על מה אנחנו מדברים.

למעלה