שיטות לטיפול בקלאב פוט בחולשה ברגל

talgauker

New member
שיטות לטיפול בקלאב פוט בחולשה ברגל

שלום אני עברתי בגיל שנתיים ניתוח להארכת גיד אכילס ברגל ימין היה לי קלאב פוט ובעיה במפרק סובטלרי כיום אני בן 27 יש לי הבדל של 4 ס"מ באורך הרגליים והבדל בנפח שרירי הרגליים בנוסף אין לי תחושה באצבעות רגל ימין אני סובל מכאבים ברגליים (בילדותי עברתי פיזיוטרפיה וגבס פעם אחת לאחר הניתוח) כרגע יש לי מדרסים עם הגבהה שלא ממש עוזרים, כשהייתי אצל האורטופד לפני חודש הוא המליץ לי על ניתוח להארכת גפה ( לדבריו זה ניתוח מסובך וגם השיקום קשה) שאלתי היא האם מישהו מכיר מישהו שעבר סוג כזה של ניתוח ? איזה המלצות תוכלו לתת לי כדי להקל על הכאבים ? האם עליי לפנות לביטוח לאומי כדי שיכירו בבעיה שלי כנכות? האם תוכלו להמליץ לי כיצד לפעול במישור זה?

שלום רב ברוך הבא...

ראשית ברוך הבא לפורום... שנית, אני מבינה שהיה לך קלאב פוט מלידה? איפה טופלת?, נראה לי שכל הבעיות שאתה מציג הן רבות מידי לקלאב פוט, האם כל הבעיות, הכאבים ברגליים לדוגמא, נובעים מתוך הקלאב פוט (סליחה שאני חוקרת אבל מעניין אותי...) האם בעקבות דרך הטיפול בעבר יש לך את הסיפוטומים האלה??? לגבי הארכת הגפה, לדעתי, אני לא מבינה גדולה, אבל שמעתי על דרך לרכישת נעליים מיוחדות שנראות לכאורה אותו גודל אך בפועל נעל אחת מידה קטנה יותר,,, אולי שווה להתעניין... בכל מקרה אני לא מכירה את הניתוח שאתה מדבר עליו, אם אתה יודע את שם הניתוח, אולי תוכל לחפש במנועי חיפוש באינטרנט ואולי לקבל קצת מידה מאנשים שעברו זאת... תודה שסיפרת את סיפורך אתה מוזמן לחזור ולעדכן אורית

טאניוש

New member
אורית

עד כמה שהבנתי מדובר בהבדל באורך הרגל ולא כף רגל, כלומר, לא מידה שונה של הנעליים.

טאניוש

New member
שלום וברוך הבא

לא שמעתי כאן ממישהו שעבר ניתוח כזה. ניסית לשאול בפורום אורטופדיה?

פרלמנים

New member
בוקר אור

לפי מה שהבנתי מדובר על הבדלי אורך ברגל נכון? אז אני מכירה מישהי שעברה את הניתוח, ההחלמה והשיקום מאוד ארוכים כי כל יום צריך למתוח בורג ברגל ולהאריך את העצמות קצת בכל פעם. לדעתי תתייעץ עם עוד רופאים ותחפש פורום באינטרנט בנושא, שייתנו לך דעה אמיתית של מישהו שעבר את זה, לפי מה שאני יודעת זה לא פשוט ולא קל. אתה בטוח שכל זה נובע מהק"פ? איפה אתה מטופל כיום? יום מקסים, ג'סיקה

ברוך הבא

אולי כדאי שתפנה לפורום הזה:http://health.groups.yahoo.com/group/surgical_clubfooters/ ביהו. לגבי אחוזי נכות אני חושבת שצריך לגשת לביטוח לאומי. בהצלחה רבה.

למעלה