שיטות לעצבן נהגים שצופרים ומעצבנים!

שיטות לעצבן נהגים שצופרים ומעצבנים!

היום נסעתי עם עם אמא שלי (עדייןם יש מלווה..) ונכנסנו לחניה של קניון. כשיצאנו מהחניה מכונית אחת חנתה וחסמה לרגע את הכביש בתוך החניה. אז עצרתי, נסעתי טיפה רוורס כדי לאפשר לה לעשות חניה ואז עוד נהג אחד מאחורה התחיל לצפור ולצעוק עלי. אז לא התיחסתי. בנתיים זאת שעשתה חניה נכנסה ואיך שהתפנה מקום לנסוע הוא ישר התחיל לצעוק ולצפור שוב. זה עיצבן אותי!!! אז התחלתי לנסוע לאט לאט ואז כשהיתה לו הזדמנות לעקוף נתתי גז. יש עוד משהו נחמד שאני אוהב לעשות... אם נהג צופר וצועק אז יוצאים החוצה (כשחוסמים את הכביש) ושואלים אותו: "מה קרה???? למה אתה צופר?? קרה משהו???" ואז אחרי שהוא עונה "לא" להגיד לו: "אז למה אתה צופר??.." לחזור לאוטו ולהתחיל לנסוע...אחרי זה הוא לא יצפור
:]!!!!

isra533

New member
כביש זה מגרש משחקים

לפי דעתי נכון עשית שלא התיחסת לנהג הצופר, אבל כל המשחקים שאתה מציין מיותרים לגמרי ולא פותרים שום בעיה. היו גם מקרים של אלימות בעקבות מצבים דומים לאלה שהזכרת לכן, אל תנסה להחכם כי אף פעם אתה לא יודע מי נמצא מאחורי ההגה של הרכב האחר.

חחחחחחחח ני לא עושה את זה לכל אחד

אם אני רואה שזה בנאדם מבוגר...הוא לא יתן לי מכות..אבל אם נגיד זה יהיה ערס מעצבן אז אני לא יצא אליו אני רק יסע לאט כשאני לפניו... אני מפחד לעשות דברים כאלה לפעמים...תלוי מי הנהג...

צודק בהחלט, אבל תשמעו סיפור בריטי

מישהו נתקע על יד רמזור - מנוע רכבו כבה ולא הצליח להניעו מחדש. מאחוריו צפר מישהו בחוסר סבלנות (גם בבריטניה זה קורה...) אז יצא החוצה, ניגש לנהג השני ואמר לו: "תעשה לי טובה - אתה תתניע את רכבי, ואני אצפור בצופר שלך!"

ושכחתי לרשום על עוד משהו...

נסעתי למסעדת סעיד באור יהודה כשיוצאים מאחת החניות שם מגיעים למדרכה!! הייתי בהלם..אני יוצא מהמדרכה ונוסע רגיל ופתאום אני מוצא את עצמי בממדרכה!! כמו ב carmagedon:-O
נתקלתם במקרה כזה?? ולמי ששואל...לא לקחתי סמים או משהו כזה...רק בישראל זה יכול לקרות!

be_roo

New member
שיטות לסיים את היום בחד מיון....

שיטות להפריע לתנועה ללא סיבה, שיטות להתנהגות אינפנטילית.... תבחר מה מתאים לך.

NewUser4

New member
יופי, אז הוכחת שאתה טמבל.

1. אתה באמת רוצה לסיים את היום בבית החולים? לא מספיקים לך האירועים שאתה שומע בחדשות על דקירה בגלל מקום חנייה וכד'. נוסיף לך גם סיפור שקרה לי אם אתה חושב שבחדשות הכל מוגזם בכוונה כדי לייצר סיפור: נסעתי מאחורי מישהו בנתיב הימני במהירות מסויימת איטית (בנתיב שלשמאלי הייתה תנועה נגדית). לא הייתה שום מניעה לצאת לעקיפה, ואכן יצאתי לעקיפה, רק שברגע שיצאתי הוא התעצבן והתחיל להאיץ במקביל אלי, חזרתי אל מאחוריו, הבהבתי לו עם האורות (מסתבר כטעות, אולם בכל זאת זה עצבן באותו רגע). ברמזור כשהגענו אחד לצד השני הנ"ל יצא חמוש בסכין (בכיס). אף עצם היותי קצין ביחידה קרבית סודית ומובחרת בעבר ואף על פי שלא הייתה לי שום בעיה ללכת איתו מכות ולנצח בקלות, אני לא מחפש להפצע, ולא מחפש לקבל "נקודות" לאגו שלי, ולכן נסעתי משם מיד. כלומר, אל תהיה חכמולוג וגיבור גדול! (ולא רק בנהיגה) אם תתחיל להתכתש כך עם אנשים (ולא משנה איך הם נראים, כי לפי דבריך אתה שופט אדם לפי מראהו החיצוני) תמצא את עצמך בבעיות. עדיף להבליג, לסנן לעצמך כמה מילים ולהמשיך בשלום הלאה. 2. מכיר את המשפט המפורסם והשגור בפי כל "הכביש, אל תהיה צודק, תהיה חכם". תפנים! התכתשויות מיותרות בכביש כגון "כשהיתה לו הזדמנות לעקוף נתתי גז" וכו' יכולים לגרום לתאונה. אז עשה טובה לכולם, תתבגר! יש יותר מדי אנשים כמוך בכביש בכל מקרה.

בטו אתם צודקים

אבל הוא באמת לא היה בסדר אבל למראת זאת, אני בטוח שזה לא אחד שילך מכות. הוא לבש חליפה ונראה כמו עורך דין או משהו כזה, והוא היה גם קצת מבוגר...זה לא אחד שילך מכות וגם אני גם לא אחד שמעוניין ללכת מכות או להתווכח איתו. אבל הוא גם ממש ממש עיצבן אותי
. הוא היה מאחורי ולא יכלתי להתקדם כי היה רכב חונה והייתי צריך לאפשר לו להחנות את הרכז ולנסוע טיפה אחורה. והוא ראה בודאות! שיש רכב חונה והמשיך לצפור ולסמן לי לנסוע ואני התעלמתי ממנו. מה הייתם עושים במקומי? אהה ויש לי עוד שאלה. לפעמים קשה לי לראות את הנתיבים בערב או במיוחד בלילה ואני רוצה להדליק אורות גבוהים. ההורים שלי אמרו להמנע מלעשות את זה כי זה מסנוור ואני לא מדליק אבל אני רואה למרחק קצר יותר את הכביש... יש עוד פתרון חוץ מאורות גבוהים? ברכבים אפשר לכוון את האור הרגיל למרחק יותר גדול?

האמת? גם לי יצא פה ושם

לפתוח ת'חלון ולצעוק "מה קרה?" או "מה את/ה רוצה, לעזאזל?" או אפילו לאחל מחלה קשה. פעם צעקתי על אחד ברחוב צר בתל אביב, אז הוא צעק בחזרה, ואני החזרתי לו באצבע משולשת. מה לעשות? לא תמיד החוכמה וההגיון יכתיבו את פעולותי במצבים אלה או אחרים.

be_roo

New member
תתפחא איך לבושים אנשים שמחזיקים

אקדח....חלקם גם עם עניבה....

אז מה אם הוא מחזיק אקדח..

הוא לא ישתמש בו... זה רק ויכוח... וגם זה מעצבן שכל מי שרואה שלט נהג חדש אז מכלילים ואומרים שהוא לא נוהג טוב, נוסע מהר מדי, לא אחראי ועושה שטויות
לא כולם ככה!!!

wil

New member
כבר היו מקרים אפילו בישראל

של תקיפה בנשק חם (אקדח) אחרי ויכוחי כביש כאלו ואחרים. אחד מבוגר עם חליפה ועניבה כנראה לא ילך איתך מכות אבל יש סיכוי של אחד למליון שאולי הוא מאלו עם אקדח שגם מספיק חמומי מוח להשתמש בו בסיטואציה כזו. במצב כזה שמישהו יוצא אליך כדי לריב - לנעול דלתות, לסגור חלונות ולנסוע.

בר

New member
ואתה בטח היית בסדר ???

זה שהוא היה חסר סבלנות לא אומר שאתה צריך לתת לו להגיע למצב עקיפה ואז "לשים" לו גז ולהפריע לו לעקוף ועל ידי כך לסכן אותו ואותך על הכביש. אבל אתה בן 17 לפי הנראה ואין לך את הבגרות המינימאלית להבנה מהו הכביש בעצם ולכן אני דוגל בהגדלת טווח הגיל הראוי לקבלת רישיון וזה לפחות לגיל 19,אחרי איזו שנה בצבא לפחות,שם מתבגרים קצת ומבינים עולם אחר. ילד בן 17 שאוחז ברישיון נהיגה אינו מבין מהו בעצם הכביש ומהו הרכב בו הוא נוהג ואחד כמוך שחושב שכביש זה מקום לדווקא ופרנציפים,לא ירחק היום בו אתה תפגוש את המוות,שלך או של אחר. בגלל שטות מטומטמת. בפעם הבאה שתרצה לעשות פרינציפ על הכביש תחשוב אם זה כדאי לך בגלל הסיפוק הנקמני שלך. אני מקווה מאוד לא להיפגש איתך בכביש. אתה נהג מסוכן שאינו יודע לנהוג עוד וכבר מתפרע בחוקים.

כשעשיתי לו את זה היינו עדיין בתוך ה

החניה... לא הייתי עושה את זה מחוץ לחניה ובמיוחד שלא בדו סטרי. וזה עדיין לא כל כך מצדיק את זה...אני יודע. אבל הוא לא היה בסדר בזה שהוא צפר וצעק סתם וזה מאוד הרגיז וזה ירגיז כל אחד
לא רק אותי.. ותפסיקו לתת סטיגמות לנהגים לפי הגיל שלהם!!

erwrxstier

New member
במקומך לא יודע מה הייתי עושה

במקומו הייתי שובר לך את כל השיניים

erwrxstier

New member
יום אחד תיפול על איזה נהג מסובב

בראש ולפני שתספיק לצעוק מה קרה תמצא את עצמך בדרך לבית חולים והאמת מגיע לך יחתיכת טמבל עוד לא סיימת מלווה אתה כבר חושב שאתה מחנך מישהו?

למעלה