שיטות מידול

שיטות מידול

שלום, מזמן לא השתתפתי בפורום (וגם בתלת לא עסקתי כבר הרבה זמן) ועכשיו התחלתי לחזור לנושא. המודל האחרון שלי היה של חייזר, והאמת שזה יצא לי די טוב (טוטוריאל טוב), בניתי אותו עם פוליגוניה, מקוביה. כרגע, יש לי שתי בעיות עיקריות: 1. גיליתי שאני עובד בפוליגונים (דמויות) באופן הטוב ביותר כשיש לי רפרנס טוב עם צלליות. הבעיה היא, שלפעמים עולות לי תמונות של עבודות מוכנות בראש, ואני פשוט לא יודע לצייר אותן, ובלי רפרנס אני לא מצליח למדל אותן כמו שצריך. הייתי שמח אם אחד מכם היה יכול לתת לי עצה איך להשיג רפרנס לתמונה שאני יכול רק לדמיין. אני יודע שאני צריך ללמוד לצייר את מה שאני מדמיין, ואני מנסה ללמד את עצמי לפעמים... אבל זה לא הולך בינתיים... אולי יש לכם שיטות משלכם למדל מהראש, האמת שכל עצה תעזור. 2. הייתי רוצה ללמוד שיטות מידול אחרות, כרגע אני מאוד מתעניין ב spline modeling. אני פשוט רואה כמה זה יכול להיות שימושי, ונראה לי גם שאני אהנה מזה לא פחות מפוליגונים. הבעייה היא שעוד לא הצלחתי למצוא אף מדריך רציני שמתאים לרמה הנוכחית שלי. יש לכם הצעה על מדריכים או שיטה שבעזרתה אני אוכל ללמוד את השיטת מידול הזאת? בתודה מראש, דן

מיכאל ג

New member
אתה רציני?

אתה באמת שואל איך להשיג רפרפנס לתמונה שאתה רק מדמיין בראש? כן, כמובן שאתה צריך לצייר את זה! לא הולך טוב? תתאמן. הרבה. קח קורס ציור. תעתיק ציורים קיימים. מה לעשות, אין כאן דרכי קיצור, המכשיר שקורא מחשבות והופך אותן לציורים עדיין לא הומצא.

למעלה