שיטות עבודה - אנימציה

Aryez91

New member
שיטות עבודה - אנימציה

אהלן כולם, אני משתמש מרחף בפורום הזה... אני עובד במקס, ונאבק בו כדי ליצור סרטון אנימציה. רציתי לשאול איך אתם עושים סרט אנימציה. כלומר, מה השלבים..? האם אתם יוצרים שלד לכל האנימציה, בבלוק-אין או פשוט באנימציה מפושטת? או שמא אתם יורדים לעומק העניין מההתחלה עד הסוף.. אני מדבר רק על איזור האנימציה עצמו, מובן לי איפה שלב האנימציה משתלב בין מודלינג, תאורה ורינדור.. לא מצאתי טוטוריאל או הסבר לזה, הם תמיד מתרכזים באנמציה מצומצמת, לא מדובר על ניהול תהליך עבודה של סרטון בן כמה דקות. אודה מאוד למגיבים.

AlonPe

New member
המממ....

שאלה כללית מדיי. תלוי מה אתה רוצה להשיג. וככה על קצה המזלג: קודם כל, אתה צריך רעיון לסרט. אחורי זה, תכתוב אותו כמעין תסריט, שבו תתאר את הדמויות, את האוירה, את העלילה, סאונד, תנועות מצלמה... וכל מה שרלוונטי. אחר כך תכין לך סטורי-בורד שיתאר את מהלך הסרט. ואז או שבמקביל, או שכבר יש לך - תכין ת'דמויות, את הסצינה/ות הרקע, ה-'לוקיישן'. התסריט והסטורי בורד, יעזרו לך להחליט כמה להשקיע ב-ריג של כל דמות, ע"פ מה שכל דמות צריכה לעשות בסרט. ואז אתה ניגש להתחיל עם האנימציה.... וסתכל גם בפורום אנימציה, בדיוק, ממש במקרה, פירסמו שם קישורים לכל מני מאמרים על אנימציה...

Aryez91

New member
אחלה, תודה..

אגב אנימציות, ראיתי את הסרטון שלך, The Animator, ממש משעשע..

למעלה