שיטקר עוזר בהתפרצויות

efrat001

New member
שיטקר עוזר בהתפרצויות

בהתפרצות השנייה שלי לפני כשנה הייתי עם חום גבוה מאד במשך שבוע, חסרת אנרגיות לחלוטין ומלאה בפצעים נוראיים בפה שמנעו ממני לאכול. אחרי חודש וחצי של רביצה על הספה שמעתי מחברה על השיטקר ושתיתי באותו יום 6 כמוסות. אני זוכרת שחזרתי לעצמי בצ'יק. זה היה מדהים. עד היום אני שותה 5 כמוסות לתחזוק וזה מרים אותי כשאני חלשה. המלצה חמה מכל הלב ששכחתי לציין בפוסט הראשון שרשמתי כאן. אני גם שותה כבר שבוע כדורים נגד חרדה ואני חושבת שאני מתחילה להתאושש ולקום שוב. שבוע טוב לכולם!! אפרת

ל3

New member
לאפרת

הי אני שמחה שזה עוזר לך אך עצה שלי, צריך מאוד להיזהר מהלמליץ לאחרים על תוסף/ צמח מרפא שיכול להיות טוב עבורך אך הרסני כלפי האחר. אין בעיה בלהמליץ על כרית חימום לדוגמה לשיכוך הכאבים או אמבטיות וכו ( הבנת את כוונתי) אבל להמליץ על תרופה ( וכן, תוסף או צמח מרפא הוא תרופה לכל דבר!!!!) זה מסוכן כי לא כולם לוקחים את אותם התרופות ולתוספים יכולה להיות אינטראקציה הרסנית עם חלק מהתרופות הקונבנציאנליות. אני ממליצה לכולם ,וגם לך, להיוועץ עם הרופא המטפל לפני שמכניסים כל חומר לגוף, במיוחד לנו הנוטלים תרופות קבועות!! מאחלת לך שתמשיכי להישתפר ולהרגיש טוב

למעלה