תשובה
את שיטת אומגה אוריאלה אני מכירה רק מהפרסומים. האמת שעדיין לא מחקתי אותה מהאימיילים שלי כי היא נשמעת רצינית , ויש מצב שיש לה יכולות טיפוליות ולא רק שיווקיות.
אבל כאמור לא מכירה באופן אישי, ואם תחליט להגיע אליה, אז אשמח אם תחזור לכאן לעדכן.
מה שאני כן מכירה אלו אנשים רבים שנעזרו בשיטות הוליסטיות רבות ומגוונות ויצאו ממצב של חוסר אנרגיהף ירידת יכולות והשפעות רגשיות שונות.
אלו הנושאים העיקריים שקורים באופן טבעי למרבית האנשים , והכלים לטיפול בהם מגוונים ושונים זה מזה ומאד יעילים.
הגישה שאני נוקטת בה:
ראשית, אבחון למצוא את מקור הבעיה - האבחון משלב שיטות שונות של אבחונים הוליסטיים (בכל גישה יש כלי אבחון בנוסף לתשאול המקיף - רפלקסולוגיה דרך כף הרגל, ברפואה סינית דרך דופק, לשון, ארידיאולוגיה דרך העין, ועוד ועוד) יחד עם תוצאות בדיקות "מערביות" למחלות שונות שעלולות ליצור חוסר אנרגיה (בלוטת התריס, סוכרת, מחלת הנשיקה ועוד)
אחרי האבחון מתאימים אתך דרך טיפול שיכולה לשלב הרבה מאד כלים - טיפול רפלקסולוגיה בכף הרגל, עיסוי, שיאצו, דיקור, צ'י קונג, הילינג, תרגול יוגה ומדיטציות - יחד עם שינויים באורח החיים.
מה שאתה יכול לעשות בכל מקרה ובלי קשר לאבחון כה או אחר אלו דברים שתמיד יעזרו ובודאי לא יזיקו - להתחיל (או להגביר) פעילות גופנית, אצוי גם או במיוחד פעילות שגם עובדת על האנרגיות כמו יוגה (ובפרט קונדליני יוגה) , צ'י קונג או אומנויות לחימה.
כל פעילות שגורמת לך עונג - ריקוד, שחיה, שיט בסירה, טיול על שפת הים, שירה במקהלה, ציור - תעלה לך את החיוניות ותשפר את מצב הרוח
לשפר את התזונה לכיוון יותר טבעי
להגיע לטיפולים הוליסטיים כיפיים (עיסוי, שיאצו, רפלקסולוגיה ..)