שיטת אמנה

doroniz

New member
שיטת אמנה

מישהו מכיר את השיטה? מישהו ניסה אותה? קובלתי כתבה בנושא וזה נשמע מעניין. דורון

אני התעניינתי אבל בסוף החלטתי שלא

לנסות. הייתי בפגישה שבה היתה הדגמה ע"י זאת שהמציאה את השיטה. הילדה שטיפלו בה מאד סבלה ומאד בכתה. להורים היה מאד קשה לעמוד בטיפול (וגם להורים שצפו). הדבר הכי קשה לפי דעתי זה שאחרי הטיפול אסור להסתכל לילדה בעיניים במשך 10 דקות וזה אומר להשאיר אותה בוכה. האמת היא שקבעתי כבר תור לטיפול אבל מאד היססתי ובעלי החליט שהוא לא מוכן שיכאיבו לילדה שלו, מה גם שכל הטיפול הזה נשמע די מוזר ואין לו שום חיזוקים מבחינה רפואית. האישה שהמציאה את השיטה "קיבלה" את זה ואת הכוחות שלה (כך היא טוענת). הטיפול נעשה בכוח, ואין צורך בשיתוף פעולה. אין לי מושג אם זה עוזר או לא.

Diana M

New member
איני מכירה אישית אנשים או ילדים

אשר טופלו במצעות השיטה, אך נדמה כי מדובר בטיפול אלטרנטיבי נוסף. מצורפים מספר קישורים העוסקים בתחום ובתחומים אלטרנטיביים אחרים. יום נהדר.

galit37

New member
שיטת אמנה

הילד שלי מאובחן כ-pdd והוא בן ארבע וחצי, הוא טופל בשיטת אמנה אצל גב´ בשם עדינה גורי, במשך כשנה, בתקופה שהוא טופל הוא התקדם כל הזמן והרגשתי שהטיפול עזר לו, צריך לנסות לתקופת זמן, זה טיפול קשה מאוד עבור הילד, המטפלת לוחצת באזורים מסוימים בגוף מאוד חזק והילד צועק ובוכה, אבל למרבה הפלא תמיד שאנו מגיעים לשם הוא מחייך ועולה על מיטת הטיפולים ברצון רב. בהצלחה...

למעלה