דיואי ו-800 שלו
שיטת דיואי מבחינה בין נושאי משנה של נושא רחב. לדוגמא 800 שהוא ספרות ורטוריקה.כל חומר משנה (שירה, ביקורת, תאוריה, ליריקה, פואמות וכו') יקבל מספר שונה וכל תקופה (ימה"ב, עת חדשה וכו') גם כן תקבל התייחסות. אני בכוונה לא נכנס לאיך זה נראה, כי את זה המחשב עצמו אומר לך. באשר ל-800 - 800 Literature & rhetoric 801 Philosophy & theory 802 Miscellany 803 Dictionaries & encyclopedias 804 Not assigned or no longer used 805 Serial publications 806 Organizations 807 Education, research, related topics 808 Rhetoric & collections of literature 809 Literary history & criticism 810 American literature in English ניתן לראות ש-808 עוסק בכותרים הנוגעים ברטוריקה (נאומים, הרצאות, דיונים - כך נראה לי) ובאוספים של ספרות. 809 עוסק בספרות כתובה על ספרות ובביקורת על ספרות. כך, נאום של ביאליק בכנס הסופרים העבריים תמייני לפי 808 וביקורת של מנחם פרי על עמוס עוז ב-809. כך אני זוכר את דיואי מהסמסטר שעבר. עצה שלי - לקרוא מה שהמחשב מסביר. לעשות בדיוק מה שהוא אומר ולהעתיק את מבנה הדוגמאות שהוא נותן ולהקיש מהן לשאלה במבחן.