שיטת החצייה שלום, איפה אני יכול למצוא קצת חומר על שיטת החצייה?
P pdib New member 4/4/06 #1 שיטת החצייה ../images/Emo26.gif שלום, איפה אני יכול למצוא קצת חומר על שיטת החצייה?
N N1ce guy New member 4/4/06 #2 אני חושב שיעזור, אם תכתוב את השם של זה באנגלית או איזה מינוח לועזי, ואם כבר כתבת את השם באנגלית, תריץ על זה חיפוש בוויקיפדיה (באנגלית P בדרך כלל יש שם חומר לא רע.
אני חושב שיעזור, אם תכתוב את השם של זה באנגלית או איזה מינוח לועזי, ואם כבר כתבת את השם באנגלית, תריץ על זה חיפוש בוויקיפדיה (באנגלית P בדרך כלל יש שם חומר לא רע.
G gil levi New member 4/4/06 #3 חומר באיזו רמה אתה מחפש? לתיכון או לאוניברסיטה? בכל אופן הנה דף על שיטת החציה מויקיפדיה. אם יש לך שאלות ספציפיות אתה יכול לשאול פה.
חומר באיזו רמה אתה מחפש? לתיכון או לאוניברסיטה? בכל אופן הנה דף על שיטת החציה מויקיפדיה. אם יש לך שאלות ספציפיות אתה יכול לשאול פה.
G gil levi New member 4/4/06 #5 אנליזת שגיאות והוכחה שהשיטה מתכנסת. אני גם חושב שטקסט ברמה אוניברסיטאית עשוי להיות קשה לתלמיד תיכון.
ג גיל14 New member 5/4/06 #6 עדיין פיני כבר מזמן מעבר להוכחת דברים כאלה לבד. כלומר, עבר שיעור שלישי באינפי 1.
G gil levi New member 5/4/06 #7 לא ידעתי. כאן, תחת סיכומים- אנליזה נומרית, יש לינק לדף עם סיכומי הרצאות של אחד המרצים באת"א. איפשהו שם יש גם חומר על שיטת החציה.
לא ידעתי. כאן, תחת סיכומים- אנליזה נומרית, יש לינק לדף עם סיכומי הרצאות של אחד המרצים באת"א. איפשהו שם יש גם חומר על שיטת החציה.