שיטת המצליח של נטוויזן לא ייאמן

שיטת המצליח של נטוויזן לא ייאמן

אוקי אז התנתקתי מ 013 נטוויזן ב 1 לינואר 2015 השנה אחרי שנתיים ו 8 וחצי חודשים שהיתי לקוח שלהם. וביקשתי מיהם מכתב שאני מנותק. קיבלתי הלכתי לבנק וביטלתי את ההוראת קבע. ויש לציין שביטלתי אחרי שהם חייבו אותי בפעם האחרונה עד למועד הניתוק כמו שצריך. ושאלתי אם יש לי עוד חובות או משהו אצלהם לפני שאני הולך לבנק לבטל את ההוראת קבע הם ענו שלא. אז אחרי שביטלתי את ההוראת קבע תנחשו מה. ב 10 לחודש אני רואה שמופיע לי בחשבון עובר ושב 5.90 חובה עבור ביטול הרשאות הוראות קבע 013 נטוויזן. ואמרתי לעצמי מה איך זה יכול להיות. אז פניתי אליכם עכשיו בצ'אט והם אומרים לי שלא הופיע אצלהם במחשב שביטלתי את ההוראת קבע בבנק. אני כולי בשוק מה איך קיים כזה דבר הרי הבנק החתים אותי על המסמך של הביטול הוראות קבע אין מצב שהם לא יקבלו .אז בסוף הנציגה שהתכתבתי איתה אמרה שהוא מסירה את ההוראת קבע מהמערכת אצלהם כדי שלא יהו לי חיובים כאלה עתידים.ושהיא תזכה אותי עבור ה 5.90 שקל שיקח 14 ימי העסקה ולגבי עדכון ביטול הוראת קבע 48 שעות יקח

מה אתם אומרים למישהו קרה כזה דבר ?

rafid1

Active member
מנהל
לא יכולים לחייב אותך אם בטלת את ההרשאה/הוראה.תתלונן בבנק...

z x 7 r

New member
החיוב הזה של 5.90 - זה לא עמלת שורה של הבנק?

על ביטול של הוראת קבע? נשמע כמו עמלת שורה.

azaria

New member
נשמע שהבנק חייב אותו בעמלת סירוב לדרישה בהוראת קבע שבוטלה.

כלומר, נשראה לי שמה שקרהזה שנטוויז'ן דרשו למשוך כסף מן החשבון של הלקוח, אבל הבנק נאלץ לסרב כי הוראת הקבע מבוטלת.
אין ספק שהבנק עבד מאוד קשה בשביל לסרב אלקטרונית, לבקשה אלקטרונית, לפי שאילתה אלקטרונית, בבסיס נתונים אלקטרוני, שהבנק מחזיק ממילא לצורך התנהלותו השוטפת... לכן ברור שמגיעה לו עמלה של 5.90
&nbsp
מה שמעניין זה מה ולמה רצו נטוויז'ן למשוך? הרי נסגר החשבון, אין חובות, אישרו לבטל הוראת קבע... מה יש להם פתאום לגבות משהו מלקוח לשעבר שאיננו חייב דבר?

rafid1

Active member
מנהל
תפסיק לתת רעיונות, ולהמציא עמלות שלא קיימות... :)

azaria

New member
שאלכס גרשטיין, מי גבה את ה 5.90? ומדוע?

ואל מי פנית לברר, ומי אמר לך שימחקו את הוראת הקבע ויחזירו את ה5.90 המיותרים שגבו?

מי ש גבה זה נטוויז'ן

ופניתי אליהם אתמול והם אמרו שהחיוב הזה שהם חייבו אותי הוא שגוי ולכן הם יזכו אותי וימחקו את ההוראת קבע אצלהם מהמערכת כל זה נעשה באמצעות הצ'אט של 013 ושמרתי את התמליל כולל מספר האישור שהם נתנו

rafid1

Active member
מנהל
תסביר: איך אפשר לחייב חשבון לאחר ביטול הרשאה?

אז שהבנק שלך יסביר את השיטה, כי גם אני רוצה לנסות לחייב את החשבון שלך... ;)

rafid1

Active member
מנהל
סופסוף תפסת... כעת לך תבקש את הכסף חזרה מהבנק!

הבנק לא אמור להחזיר אלה נטוויז'ן כי זה היה טעות

שלהם לא של הבנק אחרת נטוויז'ן היו אומרים לי את זה כמו תלך לבנק שיזכו אם יגידו אני אלך לא בעייה אני אמתין עד תחילת חודש אפריל או עד 10 לחודש הבא אם לא הראה זיכוי של ה 5.90 אז נראה מה עושים אני לא אעזוב את זה בצד גם אם זה היה בסכום של 10 אגורות

rafid1

Active member
מנהל
כשמחויב חשבון בהעדר הוראת קבע - על הבנק להחזיר. נקודה.

azaria

New member
אז נטוויז'ן טעו. איך הבנק כיבד הוראה מבוטלת?

אמרת שביטלת בבנק את ההרשאה לנטוויז'נן למשוך בהוראת קבע מן החשבון שלך.
אז איך הבנק בכל זאת כיבד את דרישת נטוויז'ן למשוך 5.90 מחשבונך?
&nbsp
עזור רגע את השאלה למה נטוויז/ן בכלל ניסו למשוך, ולמה לא ציינו אצלם שכבר אין לך הוראת קבע, וכו.
&nbsp
מצד הבנק - איך הם מאפשרים ל"סתם מישהו בלי הרשאה" למשוך כסף מן החשבון שלך?
וכמו שכתב רפי, גם אני אשמח למשוך קצת כסף מחשבונות של כל מיני לקוחות בבנק הזה. סתם ככה כי התחשק לי למשוך. ואז מה אם אין לי הרשאה לכך.

rafid1

Active member
מנהל
יש מצב שהוא שמע כבר את השאלה בפעם הראשונה... למה לחזור?...

ronengeles

New member
אני גם לא ממש מבין מה קרה שם

אישית, אני לא משתמש בהו"ק לחיוב חשבון (מלבד לכרטיס אשראי חוץ בנקאי) כי אני חושב שזאת שיטה מטופשת שרק הלקוח יכול להפסיד ממנה. לדעתי הו"ק לכ"א עדיף בהרבה.
&nbsp
אם הודעת לבנק שאתה מבטל את ההרשאה (וגם חתמת על מסמכים בסניף), הרי שנטויז'ן לא יכולה לחייב אותך.
עד כמה שידוע לי, גם אין ממש סיבה לבנק להודיע לנטויז'ן על ביטול ההו"ק. יותר מזה, אני גם לא רואה איך זה משנה משהו.
אם נטויז'ן שלחו חיוב (ואגב, זה לא מפתיע שנטויז'ן ינסו לחייב אותך אחרי ביטול המנוי), והחיוב נכשל, אז איך חיוב עבור הסירוב כן עבר? או ששניהם היו נכשלים, או שהחיוב הראשון היה עובר, ואז אין צורך בשני.
מה שנראה יותר הגיוני, זה שהבנק חייב אותך על עמלה כלשהי. אגב, בדקת עם הבנק עבור מה החיוב הזה?
&nbsp
אם בכל זאת נטויז'ן חייבה עבור השירות, נכשלה, ואז בדרך פלא הצליחה להעביר חיוב עבור הסירוב שקיבלה, אני בכל מקרה הייתי בא בטענות לבנק כי הם אישרו פעולה שפירוש אסרת עליהם לבצע.
&nbsp
לגבי התשובה שקיבלת מנטויז'ן, לפעמים לנציג שירות הרבה יותר קל פשוט להסכים איתך ולתת זיכוי (במיוחד שמדובר על סכומים קטנים) מאשר להתווכח איתך ולמשוך את השיחה, לא משנה בכלל מה הסיבה לתלונה.
&nbsp
אגב, זה הזכיר לי, פעם כשעבדתי בחברת אשראי, היה מישהו שהתקשר והתלונן שהמכונת קולה שקנה ממנה חייבה אותו בחצי שקל יותר ממה שהיה כתוב על המכונה. אחרי ששמעתי את הנציגה מדברת איתו במשך כמה דקות (החיוב הזה מאוד הכעיס אותו והוא רצה לעשות הכחשת עסקה על חצי שקל), אמרתי לה שתגיד לו שעל כל מכונת שתייה כתוב שעבור תשלום באשראי לוקחים עמלה של חצי שקל (שיידע באופן כללי), ושתיתן לו זיכוי של שקל, רק שיירד ממנה ושהיא תוכל לסיים את השיחה.
הוא כמובן היה מרוצה, היא סוף סוף הצליחה לסיים את השיחה, ומן הסתם, אין שום קשר בין החיוב "העודף" לבין חברת האשראי.

azaria

New member
אכן, זמן של נציג/ה שווה הרבה יותר משקל.

חישוב כלכלי פשוט מחייב את החברות האלה להתיר לנציגים לחסוך זמן שיחה במחיר זיכוי של כסף קטן. גם עם אין שום הצדקה לזיכוי הזה.

מקודם היום דיברתי שוב פעם נטוויז'ו 013 בקשר ההסרה הוראת קבע

שלי אצלהם במערכת במחשב. ולגבי הזיכוי של ה 5.90 שקל הם גבו ממני על חוואה.
ככה לגבי ההוראת קבע לפי מה שהם אומרים לי שבמנוי המנותק שלי אצלהם אין עדכון אמצעי התשלום.
ולגבי הזיכוי. הנציגה אמרה שזה בטיפול ושהם יזכו אותי תוך 14 יום. ושאלתי אם אני צריך ללכת לבנק ולהגיד שהם יזכו. היא אמרה שלא. ותנחשו מה. נטוויז'ן רצו לעשות לי חחחח .הנציגה שדיברת איתה באמצעות הצ'אט כמו שעישית עד כה' הכל כדי לשמור את התמלילים במחשב. אז היא עושה לי כדי לזכות אותך ב 5.90 שקל עליך לעדכן אמצעי תשלום אחרת איאפשר. אז היא עושה לי אתה יכול לעדכן מספר של כרטיס אשראי זמני עד אחרי שהזיכוי יועבר לחשבון הבנק האחרון של ההוראת קבע שזה שלי. כמובן אז עניתי לה שאין לי כרטיס אשראי שיש לי רק דיירקט.אז היא ענתה שדיירקט איאפשר. אז היא עושה לי בוא תמתין איתי ושאלה בכיר שם אצלהם. והבכיר אמר שאין צורך לעדכן שוב אמצעי תשלום לזיכוי .חח ראיתם מה זה רצו לעשות עלי שיטת המצליח חחחחחחח אני קורה לכולם תברחו מהחברה הזאת כי החברה הזאת תעקוש ממכם כל חצי אגורה מהדם

ofirshw

New member
עשית קצת בלאגן. ישנם בנקים שגובים תשלום על ביטול הרשאה לחיוב

החשבון, והסכום שראית היא העמלה ששילמת לבנק על הבקשה לבטל את ההרשאה. אין פה שום קשר לנטויז'ן, ואני מופתע שהם מוכנים לזכות אותך בסכום שלא הם גבו.
על כן עדיף לעבוד תמיד באמצעות כ. אשראי ולא הוראת קבע, בו אין עמלות שכאלו.

למעלה