שיטת הרדמות + גזים (קוליקים?)

שוש26

New member
שיטת הרדמות + גזים (קוליקים?)

יש לי מחלוקת עם בעלי - הוא חושב שהתנוקת צריכה להרדם שהיא שכובה עליו וככה היא נרדמת מהר (בעיקר בלילה) ואני חושבת שצריך לפתח לה את היכולת להרדם לבד מה גם שהנ"ל עובד כמו מטורף מהבוקר עד הלילה ויכולת ההרגעה שלו בסוף היום די ירודה. בסוף שבוע הוא מטפל בה בעיקר ובאמצע השבוע אני מטפלת בה סולו לחלוטין ולכן העקביות מאוד חשובה לי, אי אפשר להסביר לתנוקת בת חודש שעכשיו סופשבוע ואבא עכשיו מטפל בה ולכן יש שיטות שונות... אני לא מוכנה להרדים אותה עלי בשום אופן , אני מרגיעה אותה שהיא במיטה שלה ונותנת לה לנסות להרדם לבד. הבעיה היא שהיא כבר פתחה הרגל ועד שהוא לא בא להרגיע אותה היא צורחת... אבוי לי... מה עושים. מה עושים עם הגזים האלה??? גליקול עובד חלקית וגם כן רק אחרי פעמיים שאני נותנת לה אחרי האוכל. חושבים להעביר אותנו לסימילק טופ פרי. למשהיא כאן יש נסיון עם זה??? תודה בנות.

הי שוש

גם לשני שלי יש את אותה הבעיה אבל במקרה שלי האשמה היא בי. קשה לי לשמוע אותה בוכה כשאני יודעת שהיא עיפה ולא מצליחה להירדם לבד אז אני מרדימה אותה עלי ואח"כ מעבירה אותה (לפעמים בתהליך ההעברה היא מתעוררת ואז התהליך מתחיל מחדש). בעלי לא מוכן והוא מעדיף להישאר ער ולהתעקש עד אשר היא תרדם לבד. זאת בעיה מורכבת אבל לפי דעתי זה צריך להיעשות בשלבים ועם המון סבלנות עד אשר היא תלמד להירדם לבד (זה משפט שאני אומרת לעצמי כל בוקר... לגבי הסימילק ניסיתי את כל הפורמולות ורק הסימילק טופ פרי עזר לה והקל עליה את בעיית העצירות והגזים -מומלץ בחום מקווה שעזרתי

nush1

New member
לגבי הגזים

גם אנחנו ניסינו הכל וכל פעם משהו אחר היה עוזר מה שפתר את הבעיה בסוף זה הזמן...גיל שלושה חודשים! לגבי ההרדמות, בהתחלה בשלושה חודשים הראשונים זיו היתה נרדמת רק על הידיים במיוחד בתקופה של הגזים. גם אם היא היתה ממש ממש ממש עיפה והיתי שמה אותה במיטה היא לא היתה נרדמת ועכשיו בגיל 5 חודשים כשאני רואה שהיא כבר ממש עייפה אני שמה אותה במיטה עם מוצץ וחיטול טטרה ביד, היא מתקרבלת איתו ונרדמת. כמובן שאני ישר לוקחת ממנה את החיתול כדי שלא תחנק לי. בגיל שאת מתארת הם לא תמיד יודעים להרדם לבד ומאד צריכים את החום והחיבוק במיוחד כשכל כך כואב להם בבטן.

חמניה1

New member
אני לא חושבת שבגיל חודש

כבר אפשר להקנות הרגלי שינה. אנחנו מרגישים שרק עכשיו בגיל 3 ח' בר מתחילה להכנס למסלול כלשהו. לגבי הגזים, לנו עזר הגלי כל. אני יודעת שזה מאוד קשה. אצלנו זה היה סיוט. מנחם אותך לשמוע שזה עובר בגיל 3 ח' ? אם כן, אז יש למה לקוות. בהצלחה,

למעלה