שיטת ורדי-שאלה

איך קבעו מלכתחילה שהיא PDD?

מה היו הסימנים ובאיזה גיל? אני זוכרת שקראתי שאם "יוצאים מזה"- סביר שהאבחנה הראשונית היתה מוטעית וזה כנראה היה "סתם" איחור התפתחותי... אשמח לתשובתך!

ריקי 04

New member
לגבי בנות

זה לא נכון שמצבן יותר קשה. הן פשוט יותר בקצוות - או גבוהות או נמוכות. הבנים מתחלקים על כל הרצף. למזלך הבת שלך בקצה היותר אופטימי... בהצלחה.

sivansof

New member
לאמא של יולי

אתם עובדים עם יולי רק בשיטת ורדי ? כמה שעות ביום זה? איך עובדים בשיטת ורדי? האם השיטה מבוססת על עקרון ההצלבה?

sivansof

New member
שיטת ורדי-שאלה

האם מישהו שהתנסה בשיטה יכול לתאר כיצד היא פועלת ומה עקרונותיה? אני שומעת הרבה מדברים בזכות השיטה ומשבחים אותה אך עדיין לא הבנתי במה היא שונה משיטות אחרות שמטפלות ב-PDD.

שיטת ורדי רעיונות ופעולות

בתי טופלה זמן מה בשיטה זו ואנסה לענות כמיטב ידיעותי. השיטה מורכבת משיחוב של מספר שיטות הלקוחות מעולמות שונים ומשלימות זו את זו לדעת שירלי שקיבצה אותם ואף הוסיפה מרעיונותיה. יש בה משיטת אלבאום, ממוח אחד, משיטות מאסג´ שונות, עבודה על מערכת ההצלבה בגוף, תנועות סיבוביות של ספירלות והשמונה ההפוך. העבודה נחמדה ומשלבת לנו זה לא הועיל הרבה למרות שטופלנו שנה וחצי. אני יודעת על מקרים שזה עזר נקווה שגם עבורכם תמצא התשובה במהרה.

אולי זה יעזור

אתר חדש שעלה לאוויר ונמצא עדיין בתהליכי הרצה ושיפור. אני לומדת כיום בקורסי המאבחנים והמטפלים של שירלי ורדי ולפי הצהרתה השיטה ממש איננה דומה לשיטת אלבאום (שירלי לימדה בעבר אצל אלבאום וניהלה שם את הסטאז´) השיטה עובדת על שיפור הקורדינציה ולא רק על מערכת ההצלבה . קיים קשר בין הקורדינציה לתיפקודי המוח. זה נכון שילדים שאינם אוטיסטים אמיתיים ישיגו בשיטה זו תוצאות טובות , אבל מסתבר שיש לא מעט ילדים שאובחנו ע"י המערכת כאוטיסטים כאשר לפי שיטתה של שירלי הם אינם כאלה . שירלי ורדי עצמה היא אשה מדהימה וגאונית שאובחנה בילדותה על גבול הפיגור ולא ידעה קרוא וכתוב עד גיל 17.

למעלה