שיטת כיוס חדשה ומסוכנת במיוחד - בואנוס איירס

yaelgro

New member
שיטת כיוס חדשה ומסוכנת במיוחד - בואנוס איירס

לאחרונה הולכים ומתרבים המקרים שאנשים ברחוב מבקשים עזרה מתיירים, או ממקומיים, וגם מבעלי קיוסקים עם כרטיס חיוג מקומי. הכרטיס מוספג בסם שגורם להזיות קשות, לערפול ואף לאיבוד הכרה ונזקים לגוף אם הוא נספג בדם בכמות גבוהה. בקיצור, אל תתפתו לאף אחד, במיוחד אם אתם לא מבינים את מה שאומרים לכם. בכל מקרה, לקנות כרטיסי חיוג בקיוסקים זה בסדר, האזהרה היא על עוברי אורח.

The Cat Woman

New member
oh damn...

מזל שאני לא קונה כרטיסי חיוג אבל עדיין- תודה על ההזהרה!

natyh

New member
מפחיד

חשוב מאד תודה על האזהרה בקרוב בדיווחים שרצים בראש העמוד .

s f a r a d i t

New member
עוד טיפ חשוב בבואנוד אירס

לא לעלות על מוניות סתם ברחוב אם אפשר לבחור תמיד תעלו על אוטובוסים או מונית שמזמינים בטלפון מהמלון או משרד כל שהוא המוניות מהשוק החופשי הם כולם נוכלים ומסייפים שוד לתייר ואחר כך מתחלקים חצי חצי עם השודד שמעתי על זה כבר כמה פעמים מתרמילאים זהירות!!

bananaboy8

New member
mal educada ?!

טרנקילה ננה ! איזו הכללה גסה ! נכון שלא חסרים פה נהגי מוניות רמאים, אבל לא מכיר כמעט ארץ בעולם שנהגי מוניות לא עושים קצת "סיורים לתייר"... לא שאני מצדיק את זה, ובטח שלא שודים רציניים, אבל לא רק שלא מדובר בכולם, אלא שמדובר במיעוט בלבד. נכון שהמטיילים צריכים לדעת להזהר, אבל אין צורך בהצהרות שיוצרות מהומה על לא מאומה (או בעברית=פאניקה מיותרת). אז בבקשה סניוריטה, להרגיע... תודה בשם ההנהלה, יותם

natyh

New member
סליחה טעות בפורום ....

כאן אוהבים את היבשת לא מלבים שינאה לכל מי ומה שקשור אליה . אגב ממתי מזמינים אוטובוסים מהמלון בטלפון .....

yaelgro

New member
תסלח לי, אבל זה קורה בדרך כלל

למוצ'ילרים שלא שמים לב למה שקורה מסביבם ולא מקשיבים לאזהרות. כמו שכבר מספיק דובר על כך שלא משאירים לעולם מוצ'ילות לבד ברכב. אם נוסעים שניים תמי תמי תמיד אחד יוצא, דואג להוצאי את הציוד, ורק אז השני יוצא. כשנוסעים לבד, בדרך כלל נהג המונית ייצא גם ככה לעזור ואז הסכנה פחותה יותר, למרות שעדיין צריךלשים לב. אין מניעה לעצור מונית ברחוב כל עוד היא מונית מורשית. תמיד להסתכל במספר הרשיון שמוטבע על הדלת, ובמקרה של שוד אפשר לתת את המספר הזה למשטרה. חשוב להראות לנהג המונית שיודעים לאן נוסעים, ככה גם אם היתה כוונה לעשות לכם איזה סיבוב ברחבי עיר, סביר להניח שהוא יוותר. כנ"ל לגבי שטרות גדולים של 100 או 50. הנהגים לא אוהבים אותם, ובמקרים רבים גם אין להם עודף. לא צריך להכניס ראש בריא למיטה חולה. כמובן שמסכימה עם יותם שלא צריך להכליל, כי רוב רובם המוחלט של נהגי המוניות הם אנשים טובים שרוצים להרוויח את לחמם ביושר.

d a v i d k a

New member
אני כמעט נפלתי קורבן

דוקא במונית שלקחתי מתחנה מסודרת בתחנה מרכזית. הנהג ניסה לגנוב לי 100 פסו, אבל או שהוא לא "מיומן" מספיק או שהוא לא ציפה התנגדות כזאת מתייר. בקיצר: בסוף הנסיעה הוצאתי את הסכום שסוכם מראש, 9 פסו, בשטרות קטנים. הוא בחן אותם וטען שהם מזוייפים. (3 שטרות שונות, אגב). אמרתי לו שקיבלתי אותם כעודף באוטובוס ואין מצב. הוא בשלו, והראה לי כל מיני סימנים הזויים. כל זה קורה 2 רחובות מהמלון שביקשתי להגיע אליו, כי הוא אמר "שלא ניתן להגיע לשם ברכב" - עוד חירטוט. הייתי עייף, אחרי נסיעת לילה, אז שאלתי אם יש לו עודף מ 100. הוא ישר אמר כן, מן הסתם. הושטתי לו את השטר ופתאום הוא אומר לי: "אמרתי לך שהשטר של 5 שלך מזוייף", אמרתי לו: "OK הבנתי את זה, אבל נתתי לך עכשיו שטר של 100". הוא מראה לי שטר של 5 ואומר שזה מה שנתתי לו. התעצבנתי נורא (גם ככה הייתי עצבני כי כל התיק שלי נרטב בתא המטען בגלל גשם) הסתכלתי על הכסא ליד הנהג וראיתי את השטר של 100 שוכב שם. בקיצור התחלתי לצעוק, פתחתח את הדלת שכל הרחוב ישמע, יצאתי מהמונית עם התיקים, פתחתי את הדלת הקידמית, חטפתי מידו את השטר שלי (הוא טפס אותו ביד, אבל היה בהלם מהתגובה שלי) והתחלתי ללכת לכיוון המלון. פתעום הוא צועק לי: "טוב תביא את השטרות הקטנים, אני כבר אחליף אותם בבנק" נופפתי לו לשלום והמשכתי ללכת. בסוף יצא שנסעתי בחינם
תיזהרו מהתחמנים האלה. נ.ב. כשהגעתי למלון שאלתי את האנשים מה לא בסדר בשטרות שלי, כמובן שהכל היה בסדר.

למעלה