שיטת לימוד חדשה

dor307

New member
שיטת לימוד חדשה

קוראים לה שיטת הירח (עוד מעט תבינו למה) ואני וחבר של המצאנו אותה. אז ככה השיטה היא למוד כמו ירח זה אומר יום ראשון: 4 שעות אם שיעורים קלים\בינונים יום שני: 6 שעות בינוית עד קשות יום שלישי:8 שעות קלות יום רבעי: 8 שעות קשות יום חמישי: 6שעות קלות יום שישי: 4 שעות בינויות. *בנוסף כל תלמיד יהיה חייב לבחור לפחות פעילות אחת נוספת של בי"ס(לא בכל בי"ס יש) *אני יודע שיש ביתי ספר שלא לומדים ביום שיש י (כמוני
) זהו מה אתם חושבים?!?!?!?

dor307

New member
כי אם על היום הראשון

ללימודים יהיה לי שעות קשות זה כבר יעמיס לי על כל השבוע!! לי יש ביום ראשון 9 (8+חוג) ואחרי זה עוד אני הולך להתנדב בילד החוסה.. וזה ד ילוקח לי הרבה כוח על היום הראשון וגם אם היום הבא קל כבר אין לי כוח עליו... והשעות הקשות אם אנגלית ומתמתיקה... ובסך הכל יש 4 שעות אנגלית ו5 מתמתיקה אז ברור שמפזרים..

מייקי69

New member
שוברת את הראש

ןלא מצליחה להבין למה ביום שלישי 8 קלות וביום רביעי - 8 קשות. אם אני הייתי צריכה לדחות את הקושי כל כך רחוק לסוף השבוע - הייתי מתה. ולמה לא לערבב קשות וקלות? ולמה לא שיטת ה"אקורדיון"? או בלשון שכנינו "יום אסל יום בסל"? יעני - יום קל, יום קשה, יום קל, יום קשה. בכלל - ימי ראשון הם בדרך כלל קשים, לא משנה איך תסתכל על זה... רק לא להתחיל את השבוע בשעתיים מתמטיקה! זה הכי גרוע. בכלל לא משנה מה יבוא אחרי זה, אבל ראשון על הבוקר מתמטיקה - זה מוות קליני בטוח! ועכשיו ברצינות... אתה חושב שמישהו שואל אותנו בכלל?????

lboy2

New member
צר לי לאכזב אותך אבל..

בכיתות שבאמת יש שעות קשות שאלו י' י"א י"ב- בכתה שלי לפחות יש- 46 שעות לעומת מערכת הירח של שיש שם 36 שעות מסודרות.. ממ לא נראה לי שהשיטה תעבוד 8-|

faith2

New member
שיטה לא טובה...

זוהי דעתי לפחות.... השעות הקשות בבוקר, השעות ה"קלות" לקראת סיום הלימודים לי למשל יום אחד יש לי פסיכולוגיה שעתיים אחרונות בשעה 1 וחצי עד שלוש ורבע, כל היום עמוס ביותר, אבל באמצע יש לי 2 אומנות- ציור ורישום ככה שזה נותן מעין תרפי'ה ומעורר. אני בעד עירבוב מקצועות קשים עם קלים, בנוסף שמקצועות קשים יהיו בתחילת היום.

למעלה