שיט, הלך הדוד חשמל.

JaneLame

New member
שיט, הלך הדוד חשמל.

השארתי אותו דולק בטעות והלכתי לעבודה. עכשיו הוא לא נדלק. כבר הודעתי לבעל הבית, אבל עד שהוא יבוא בטח תצא לי כבר הנשמה. בינתיים מתקלחת עם מיים קרים. אז עכשיו אני גם קופאת ולא יכולה לחפוף ראש, וגם אני אשלם חשבון חשמל היסטרי על זה שהדוד דלק 8 שעות (עד שהתרמוסטט נשרף).

את מוזמנת לבוא להתקלח אצלי!

מסכנה. זה אחד הסיוטים האיומים ביותר שלי. אם חס וחלילה לי זה יקרה, אני ישר מודיעה לבעל הבית שאני מזמינה טכנאי ולא מחכה לו, ובינתיים אלך להתחנף לשכנים שירשו לי להתקלח אצלם...

התמ-ים

New member
בדר"כ, בחוזה,

מדובר על "זמן סביר", של יום או יומיים, עד שהדוד יתוקן, שלאחריו את יכולה להזמין טכנאי/בעל מקצוע, משלמת לו, ומקזזת את התשלום מהשכ"ד.

SnoopyS*GirL

New member
מה הקטע בחוזים

עם כל ה"זמן סביר" הזה? ואם בעל הבית חושב שזמן סביר לתקן את הדוד שמש או את המזגן זה שבוע ימים? או שיש הגדרה מדוייקת ל"זמן סביר" ופספסתי אותה
(עורכת דין אני כבר לא אהיה)

קרה לי פעם

לא הקטע עם התרמוסטט, אבל פעם באמת הלך הדוד. באמצע החורף (חורף אמיתי, כזה עם גשם ועם ללכת עם מעיל.). לקח כמה ימים עד שזה סודר , והיה לא נוח, אבל זה עבר. אני מקווה שבעל הבית שלך לא יתעכב עם התיקון.

xslf

New member
אצלי הדוד התפוצץ

יומיים לפני שנכנסתי לדירה. מילא את כל הדירה במים, ועיכב את הכניסה שלי בכמה ימים. מצד שני, מזל שזה קרה בדיוק לפני שנכנסתי מאשר בדיוק אחרי
ומכיוון שהדוד שהתפוצץ הוחלף בדוד חדש, הדוד עובד נפלא (טפו טפו) בשנה+ שאני בדירה הזו. בנוסף, לדוד יש טיימר, ככה שבחורף אני לא צריכה לזכור להדליק או לכבות אותו (כשיש שמש אז הוא פשוט דוד שמש). שימושי מאוד- גם יש מים חמים, וגם חוסכים בחשמל.

למעלה