שייאומי M3, התקלקל המסך... איך עוברים לטלפון אחר?

haimgds

Member
השייאומי M3 כבר בן יותר משנתיים והוא כבר הרוס מרוב נפילות (מסך סדוק, מצלמה אחת לא פעילה ועוד), אתמול הוא נפל לי במדרגות והמסך הפסיק לעבוד... בתור גיבוי קניתי לפני כשנה גלקסי נוט 8 וכל סופ"ש אמרתי לעצמי שצריך כבר להחליף את הטלפון לפני שיתפגר וכל סופ"ש דחיתי לסופ"ש הבא:rolleyes:
-אני מצליח לגשת לשייאומי באמצעות MyPhoneExplorer. אני מצליח לגשת לספר טלפונים ולזיכרון אבל כשאני מנסה לבצע שיקוף מסך למחשב אני מקבל את ההודעה "the screen transmission was paused because the courser was is shown directly on the screen of your phone". מה הכוונה ואיך פותרים את זה?
-איך ניתן להעביר את האפליקציות לטלפון החדש ללא התקנתן מחדש? אני צריך להעביר את ההיסטוריה של האפליקציות. ניסיתי לבצע גיבוי של השיאומי באמצעות ה MyPhoneExplorer ואז לשחזר את הגיבוי לסמסונג אך זה לא עובד.
-אני יכול לקרוא את הזיכרון הפנימי של השיאומי באמצעות ה MyPhoneExplorer (חלקית, אין לו רוט), האם ניתן פשוט להעתיק קבצים בין הטלפונים?

אשמח לכל עיצה נוספת איך לגמור את זה היום כי מחר בבוקר כבר אהיה חייב להחליף סימים ולעבור לסמסונג...

Haim_Gds

Member
הבעייה החמירה, ה MyPhoneExplorer לא מצליח לזהות את השיאומי... מישהו מכיר שיטה/כלי אחר המאפשר את תצוגת מסך הטלפון על המחשב או לפחות גישה לקבצים?

לוייםLEVIM

Well-known member
הבעייה החמירה, ה MyPhoneExplorer לא מצליח לזהות את השיאומי... מישהו מכיר שיטה/כלי אחר המאפשר את תצוגת מסך הטלפון על המחשב או לפחות גישה לקבצים?
למה כל הלחץ
אם יש גיבוי לM3 בגוגל DRIVE לכל האפליקציות תמונות סרטונים SMSים ווואטסאפ וסתם קבצים
אז אפשר להיות רגועים

נערך לאחרונה ב:

לוייםLEVIM

Well-known member
1) במכשיר החדש נכנסים לGMAIL
מקישים את כתובת המשתמש שהיה בM3
מאשרים הכל
עכשיו כל החומר מהגיבוי יעלה בטלפון החדש

2) נכנסים לאפליקצייה של וואטסאפ לוחצים על גיבוי ומיד כל ההיסטוריה עולה

3) התקנה מחדש של כל האפליקציות:
1) להקיש על גוגל פליי
2) ללחוץ על העיגול בצד שמאל למעלה
3) להקיש על ניהול אפליקציות והמכשיר
4) להקיש על ניהול
5) להקיש על המלבן הותקנו
6) להקיש על המלבן לא הותקנו
7) עכשיו כל האפליקציות יופיעו ברשימה ארוכה וכל מה שצריך לעשות זה להתקין אותם מחדש

haimgds

Member
2) נכנסים לאפליקצייה של וואטסאפ לוחצים על גיבוי ומיד כל ההיסטוריה עולה
היכן הכפתור הזה?
) במכשיר החדש נכנסים לGMAIL
מקישים את כתובת המשתמש שהיה בM3
מאשרים הכל
עכשיו כל החומר מהגיבוי יעלה בטלפון החדש
ניסיתי בשני החשבונות וכל הגיבויים (האוטומטית הכוונה) לא חזרו

מה אני לא עושה נכון?

לוייםLEVIM

Well-known member
היכן הכפתור הזה?

מה אני לא עושה נכון?
הצלחת להכניס חשבון גוגל בGMAIL בסמסונג החדש
ושום חומר מהM3 לא עלה?
תנסה להכניס גם את חשבון גוגל השני שהיה בM3 לסמסונג
אם לא עולה שום דבר אוטומטית משמעות העניין שכל החומר בM3 לא ממש היה מגובה כפי שצריך בגוגל DRIVE

לוייםLEVIM

Well-known member
היכן הכפתור הזה?

מה אני לא עושה נכון?
נכנסים לאפליקציה של וואטסאפ
לוחצים שמאלה למעלה על שלושת הנקודות
לוחצים על הגדרות
לוחצים על צ'אטים
לוחצים על גיבוי צ'אטים
לוחצים על המקש הירוק גיבוי וזהו

אם לא מצליח
לוחצים על חשבון GOOGLE
הוספת חשבון
מכניסים כתובת נוספת של GMAIL
ומנסים להפעיל את המקש הירוק גיבוי בחשבון גוגל השני

Haim_Gds

Member
תודה רבה!
מה שקצת יפריע לי הוא שעברתי בין שני חשבונות גוגל עם השיאומי ז"ל...

Haim_Gds

Member
אני מקווה שאתה צודק כי ביצעתי בשני החשבונות והוא גיבה אל החשבון ולא ממנו... מקווה שמה שהיה שם לא נדפק לי.

Haim_Gds

Member
אחרי שכל הסיפור הזה לא הצליח החלפתי מסך (אתם אפילו לא רוצים לדעת כמה זה עלה לי :() והוואטסאפ בשיאומי חזר לעצמו. גיביתי אותו אל שני החשבונות שלי, הסרתי/התקנתי אותו על הגלקסי נוט ואישרתי לו לקרוא את הגיבוי. לא עזר, הוא עלה שוב עם המון הודעות חסרות כמו בתחילה...

ה MyPhoneExplorer לא מצליח לבצע גיבוי מלא מהשיומי, כשאני מבקש לגבות את הקבצים הוא נתקע אחרי כמה דקות ואומר כי אין תקשורת עם הטלפון. ניסיתי ךהתחבר עם USB ו BT ובשנהם ישנה הבעיה.

JEK12345JEK

Well-known member
אחרי שכל הסיפור הזה לא הצליח החלפתי מסך (אתם אפילו לא רוצים לדעת כמה זה עלה לי :() והוואטסאפ בשיאומי חזר לעצמו. גיביתי אותו אל שני החשבונות שלי, הסרתי/התקנתי אותו על הגלקסי נוט ואישרתי לו לקרוא את הגיבוי. לא עזר, הוא עלה שוב עם המון הודעות חסרות כמו בתחילה...

ה MyPhoneExplorer לא מצליח לבצע גיבוי מלא מהשיומי, כשאני מבקש לגבות את הקבצים הוא נתקע אחרי כמה דקות ואומר כי אין תקשורת עם הטלפון. ניסיתי ךהתחבר עם USB ו BT ובשנהם ישנה הבעיה.
ראשית תנסה לנתק את שני חשבונות הגוגל בM3 גם בטלפון וגם בוואטסאפ
רק לאחר מכן להכניס בנוט החדש את שני כתובות הגוגל בטלפון ובוואטסאפ ולבדוק מה המצב
שני חשבונות שעובדים במקביל על שני מכשירים שונים יכולים לגרום רק בעיות

למעלה