שייגעץ-חייבים להופיעה בפסח

russian

New member
שייגעץ-חייבים להופיעה בפסח

אחרי המפלה של שנה שעברה עם הבושה שקרתא בתנועה עם הופעתה של הזמרת הכושלת שרית חדד (שמה האמיתי הוא שרה חדדוב) החלטתי להתחיל מעכשיו לנסות לשכנע אנשים ששייגעץ חייבים להופיע בפסח!!!!!!!!!!!!! קן ערד אימפריה מחוז נגב לנצח 100% russian

Megapuzik

New member
לא אכפת לנו מה השם האמיתי שלה,

בעצם, גם לא אכפת לנו ממנה, ומכל שאר המוזיקה המכוערת הזאת (אני לא אגיד את השם, כי זה יצור הכללה)... אם את Manowar הם לא יכולים להביא, שייגעץ יהיה אחלה.. אבל לא קקי מזרחי (הנה אמרתי, כמובן הכוונה למוזיקה ולא לעדה)... מוצקין is here.. 100% stalin.

סבבה

יאללה כולם! נשמע רוצחי תינוקות בטיול שנתי! YUMMY! DEATH METAL! איזה כיף בו נגיד שבחרת להקה די שולית בשביל שכל שכבה בוגרת תאהב. חוצמזה יש קטע כזה בתנועה ששמים רק מוזיקה ישראלית (אם תשים לב טוב לרקורד של המיליון שנים האחרונות)

או לפחות את מוניקה סקס...

נכון שבפסח ההופעות זה לא כול מה שחשוב אבל בשביל שיהיה שווה אז צריך את מוניקה סקס

Megapuzik

New member
לא !

כמו שכבר אמרתי, כדי שזה יהיה שווה, צריך להביא את Manowar, אבל מכוון שאין מצב לזה, שייגעצ יספיקו, לא צריך שום מוניקה סקס. (-!-) אבל, בתנועה כמו בתנועה, מי שם זין עלינו ?!? שוב, הקומונרים יבחרו מה שבראש שלהם.. חבל, אין סיכוי לאף אחד.. השנה זה בטח אייל גולן, או שימי תבורי.. Motzik - when mama russia, papa stalin, and dadushka lenin meets <-> המדריך לקנייה בזול ! - bezol.stibs.cc

קומונרים??

מי שם על קומונרים? הם לא מחליטים וזה הצבעה דמוקרטית (ובאמת!!) חוצמזה שיש אפשרות של איפה הילד, מוניקה סקס, כנסיית השכל... אם הקומונר שלי לא שיקר..

Megapuzik

New member
מה את אומרת ?!?

כמה כבר אנשים (כמובן חוץ מכל גרעין בראשית שנה שעברה, ועוד כמה) רצו את שרית חדדוב ?!?..לא הרבה..

למיטב ידיעתי - בפסטיבל אביב שעבר לא הקומונרים בחרו את שרה חודדו - אלא אחד, ליאור פנסו קוראים אותו, פרץ לאתר וגילה את הקוד ואיזה חבר מכוער שלו בחר אותה בתור בדיחה... או שזה רק מה שסיפרו לנו כדי שלא נדע שהקומונרים רצו את שרה, עכשוי כשאני חושבת על זה.... בכל אופן - מה???? אני חשבתי שזאת רק בדיחה מטיול פסח ורצועת הבד המכוערת הזאת של אפי.... באמת קוראים לה שרה חודדו???

Megapuzik

New member
"פריצה" - כבר אין להם מה להגיד...

בכל מקרה, זה הרי ידוע שהקומונרים תמיד בוחרים, זה סוג הדמוקרטיה של התנועה, זאת דמוקרטיה "ישירה-תנועתית" הכוונה, הקומונרים בוחרים את שרית חדדובווב בדרך "ישירה"....

../images/Emo124.gifבואנה, זיינו לך ת´שכל....../images/Emo6.gif

אני מכירה את ליאור והוא לא היה עושה כזה דבר....
חוץ מזה זה גם ככה נשמע דיי מופלץ.....
חג ט"ו בשבט שמח לכולם....
בהצלחה בתעודות.....

תאמת על הבחירות..

תראו .... קודם כול למען האמת קומונר שהיה לי מלפניי כמה שנים גילה לי שבתחלאס לא אנחנו ולא הקומונרים בוחרים.. התנועה לוקחת את הזמר/הלהקה הכי זולה..וכול ההכנסות אם נשארים (לא תמיד).. הולכים עלה לסבסוד כול מיני קינים... ובקשר לשייגעצ אז בגלל שאף אחד עדיין לא ממש מכיר אותם כאילו לא כמו איפה הילד וכול מיני כאלה אז אני משערת שהם הכי זולים...

אל תזיין ת´שכל !!! ../images/Emo55.gif

בפסח שנה שעברה, שיא ההצלחה של שרית חדד אני בטוח שהיא לא היתה זולה, נהפוך הוא. ולמרות שגם אני די התמרמרתי (ולא, קומונרים לא בחרו את שרית חדד. אם היו שואלים אותנו היינו מבקשים שוב את ברי) בסופו של דבר גם נהניתי והמון אנשים נהנו. עמית, ג.ארבל

הצדק איתך

אני רוצה לתמוך במה שאמרת שנה שעברה הייתה בושה רצינית וקשה לתנועה ועלינו להחזיר את הכבוד האבוד של התנועה, ולהביא להקה רצינית וטובה לפסח השנה . אני לא בטוחה ששיגעצ זה הפיתרון אבל בהחלט משהוא בכיוון.

איפה הילד ומקסימום מוניקה סקס

חברה? אנחנו אוהבים מוזיקת רוק ישראלית משנות ה80-90 אז חייבים להקות שהיו קיימות בשנים האלה כמו: איפה הילד טיסלם ועוד..... ומקסימום תביאו את איפה הילד..... חייבים את זה!!!!

שנוקנוק

New member
מופע פסח 2002- ברי סחרוף "האחר"

מה שייגעץ מה שייגעץ??????? שלברי שלנו יש דיסק חדש ומעולה!!!! לכן רבותי למופעי פסח הצביעו ברי! באשר לאיפה הילד נראה לי שהריוניון שלהם היה חד פעמי ןשהם לא עושים חלטורות לתנועות נוער ...אבל אם כו פנננננאן

אלה... אלה... אלה...

מה דעתך על משהו שקצת יותר אנשים מכירים חוץ מאיזה כמה אהבלים ששרים "פרח נתתי לנורית " ... ?!?!? עמית, ג. ארבל

למעלה