שייגעצ בבארקה

B a m b o o k

New member
שייגעצ בבארקה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

נתחיל מרשימת השירים (יש לי את הפלייליסט
) -פקיד אפרורי -משקאות חריפים -ערוץ הילדים -התחרות האולימפית -כל המילים -קשה לי לחשוב -לא בא לה -אינטרקום -פרח נתתי לנורית -ניו-יורק רפיח -אבא עורך-דין -מרלין מונרו הדרן: -הפוך מהתחת -את יפה!!!111 היה מצחיק, היה טוב, היה כיף. עכשיו לפירוט... אני, אביק, זוהר עדי מהיידפארק ועוד כמה אנשים נכנסנו ישבנו חיכינו שעה עד שהם יעלו. אחרי שעה הם עלו התחילו לשיר. יובל היה נורא שמח לבוא לב"ש... "ב"ש זה מקום נורא בטוח..." (או משו כזה...) והוא דיבר כל מיני שטויות במהלך ההופעה. לקחתי לאבי את המים (ברשותו כמובן) בסוף ההופעה הבאתי גם לזוהר את הבירה שלו... אחרי שהם גמרו לשיר את כל הרשימה הם ירדו בריצה, אחרי זה חזרו ויובל התחיל עם ה"אני רציתי לעלות, אבי לא רוצה... אבל אנחנו נשיר שיר אחד בשבילכם ושיר אחד בשבילנו... כי בכל זאת הדיסק החדש זה העתיד שלנו..." כן בטח.. אין להם עתיד גם ככה
ועשינו מלא מלא מלאאא בועות סבון והם הסתובבו בקהל אבל בסוף חזרו אלינו:) יובל היה די מסטול והתבלבל קצת במילים... ממש קצת... "פרפקציוניזם וסמים"
תמונות אצל אביק, ואם אין לה כוח לעלות אותם אז לכו תראו בהיידפארק:)

B a m b o o k

New member
תיקון* עכשיו ראיתי בהיידפארק שאבי

מוחה, ושהוא אמר שצריך לעלות להדרן! אז אבי. תודה

צליל!!! חיפפת.

ד"א אבי ביקש בהיידפארק שנעשה ליובל סוגשל לחץ חברתי :] כדי שישירו את את יפה בהופעות כי זה שיר מהממם :] אה. אוקיי. המממ חח יובל טיפונת התבלבל במילים: "אמרתם שאחרי החגים יהיה יותר טוב יהיה יותר נעים, אמרתם שאחרי החגים נחזור לשגרה נחזור כמו גדולים.." הבועות המרחפות שלנו :] מהג'ויייייייסטיק!!!! חחחחחחחחחחחחח צליל: "דו יו נאו וואר איי קאן גאט העשיש?! " חחח יאו היה אדיר ברמות. ווווווווווווווו לא זוכרת כבר כנסו להיידפאק :] היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק היידפארק <a href=http://hydepark.hevre.co.il/t

B a m b o o k

New member
../images/Emo7.gif תוסיפי דברים...

חשיש... נרגילה... אש... "אתן רוצות סיגריה אולי?" רוצות
רוצות

B a m b o o k

New member
../images/Emo6.gif

אני בסך הכל ילדה תמימה... והוא ביקש ממני חשיש כי היה לי ציור של גראס על התיק... אבל בועז יכול לסדר לך
נכון אביק?

../images/Emo121.gifמה אח שלי קשור?

וגם אותי שאלו אם יש לי פעם! אחד שאל אותי אם יש לי נייר גילגול ואחר כך מישו שאל אם יש לי סיגריה... אני: עכשיו רק חסר שמישהו ישאל אם יש לי אש זהר: יש לך אש?
)

B a m b o o k

New member
אח שלך לא קשור../images/Emo13.gif

וזה היה אז במפגש בים ששאלו אותך אם אני לא טועה... אני לא טועה נכון?

חחחחחחח צליל כולה כזה האאאאאאאאא :O

מגמגמת עוד דקה בוכה.. כזה מאיפה באת?!?1 "איים סורי, איי פורגאט מיין אט הום. " XD ולא :] אני מקווה שלא בכל מקרה ויאווווווו צליל התחלתי לספר לכם משהו לפני שהחייל בא, יש דרך טבעית להתמסטל [וזה עובד שקטשטקשקט] לוקחים בננה, ככה איך שהיא, לא מקולפת חס וכרפס. שמים אותה בשמש איזה שבוע.. ואז לוקחים את הקליפה שלה [את השאר אני מסכימה לכם לזרוק לזבל.] טוחנים את הקליפה, ומעשנים אותה:] חחח יאווו צליל אני אוהבת שיש לי מציתים ואז זה כזה: "ישלך אש?" לא אני לא מעשנת אההההה רגע כן יש לי :]

B a m b o o k

New member
../images/Emo6.gif את ניסית את הקטע עם הבננה פעם?

"אהאהא כן יש לי אש"
דיי אביק חייבים עוד ימים כאלה! הם כאלה הזויים

dsol

New member
אממ הקטע עם הבננה.... שטויות !_../images/Emo189.gif

שמועה טיפשית שאין בה שום אמת....

../images/Emo121.gifאתה מודע לכך שבכל הארץ

גדל פרא צמח שבלי הרבה בעיות אנשים מכינים ממנו סמים? אז ל תדע...

../images/Emo121.gifאני לא מדבר על בננה

אני מדבר על חסת המצפן... חוץ מזה שבפרג יש הרואין

למעלה