שייגעצ בבראשית 2007

AvtipuS

New member
שייגעצ בבראשית 2007

איך היה?
טוב אני ראיתי פה בתפוז,הקלטתי הכל וידאו עם סאונד בתוכנה מסויימת אבל היא לא הצליחה לשמור-באסה. לא יודע אם זה בגלל השידור אבל ההופעה הייתה מאוד מהירה כאילו הם על ספידים. פלייליסט: פקיד אם את בעניין משקאות ["עכשיו את תקשיבי, כשאני,מפטפט!"] נורית [גרסא סופר מהירה] אוי ואבוי רפיח את יפה אבא עו"ד עם פתיחת דיסקו שיקו מרלין עוגות המילים [אחלה סוף,הוא חזר על אחד הבתים בסוף ועשה שוב הרבה "חזרה,חזרה,חזרה"]

ראיתי קצת בתפוז,נראה שהיה הרבה פחות מטורף

ליד הבמה המרכזית נראה שלא היו יותר מ5,000-7,000 איש. הרבה הרבה פחות מהסלקום. אגב זה רק אני או שהבמה הראשית שם היא איפה שהייתה הבמה הקטנה בסלקום? ראיתי ווידאו של הסוף של את יפה,אבא עורך דין וכמעט כל מרלין,היה נראה בסדר לא יותר מזה. פלייליסט די קצר,חשבתי שהם יעשו הופעה מלאה או כמעט מלאה,היה פחות מניצנים אפילו. גם דוקטור קספר היה נראה ככה ככה,זה מדהים איזה קללה יש להם עם הבעיות הטכניות. הייתי בבארבי והיו איזה 3-4 בעיות טכניות. חשבתי שנפלתי על איזה הופעה מוזרה. מסתבר שאפילו בקטע ווידאו של 10 דקות שוב הספקתי לראות תקלה די משמעותית עם הגיטרה של אורן. וחבר שלי סיפר לי שגם בעיר הבירה בתל אביב הייתה להם תקלה טכנית והם שרו 10 דקות בלי חשמל כי היה קצר. בתכלס לא נראה שאני מפסיד יותר מדי. אם לא היה היהודים במוצ"ש אולי אולי הייתי חושב ליסוע. אבל אחרי התראומה מסלקום אני בספק אם הייתי הולך בסוף. אגב הייתי בהופעה של ערן צור+קורין אלאל,היה מדהים מדהים מדהים. אם אתה אוהב את הסיגנון אני ממליץ בחום ללכת להופעה שלהם. הם פשוט מדהימים ביחד...

AvtipuS

New member
גם אני חושב שזאת הבמה הקטנה מהווליום

והייתה הופעה נחמדה ממה שראיתי. בקשר לקספר,גם אני ראיתי וזה באמת קללה הבעיות טכניות האלה שיש אצלהם...[בעיר הבירה בת"א לא היו תקלות ממה שאני זוכר] הם דפקו אחלה הופעה ומאור כהן היה תותח. [הם עשו איתו את מה אתה עושה שאתה קם בבוקר,השכן,בואי דינה ועוד שיר באנגלית אם אני לא טועה.פשוט הייתה תקלה קצרה בשידור מתי שהוא התארח] נפגש בהאנגר

אממממ

ראיתי את הקטעים המוקלטים. אחד של פיקסיז עם תראו אותי. והשני הסוף של הו הו שיר באנגלית+רדיו ג'ו וכל יום. היה נראה נחמד. אגב בת"א לא הייתי אבל חבר שלי סיפר לי שזה קרה ככה. נכון יש לאורן אובססיה לנצנצים בסיבוב הנוכחי? אז הוא שפך על עצמו והם נדבקו לו לפנים כי הוא הזיע. אז הוא לקח בקבוק מים והעיף על עצמו מים. בדרך למטה המים נפלו על האורגן של שי ועל החיבורים שם וגרמו לקצר. אז חבר שלי סיפר לי שהם שרו את סקס עם הקהל,ואחרי זה עוד איזה שיר. ורק אחרי 10 דקות הם המשיכו את ההופעה רגיל. אגב יכול להיות שזה קרה ביום הסטודנט בת"א ולא בעיר הבירה. אבל זה קרה באחת מההופעות בסבב האחרון בת"א... לגבי מאור כהן. כן הוא מלך,הבן אדם כל כך מלך. הייתי בהופעה שלו ושל פיטר רוט ודן תורן בסינדרום בירושלים. הוא כל כך גזור ומצחיק. הם התחילו לדבר על האוננות הראשונה שלהם(פיטר אמר שהוא גער על הספה לצלילי הקליפ של touch me) ובאמצע ההופעה הם מצאו זמן לרדת על סינרגיה. מאור שאל את פיטר מה הוא מעדיף,שבוע בדירה סגורה עם סינרגיה או שבוע בדירה סגורה עם הראל מויאל. ואז מאור עשה בגיטרה יענו סינרגיה ופיטר עשה יענו הופמן והיה ממש מצחיק. בהדרן פגשנו את מאור כהן בשירותים משתין והתחלנו לדבר איתו על הופעות וכו... אז איזה מישהו עושה לנו "תעזבו אותו בשקט,הוא לא יכול גם לדבר וגם להשתין" אז מאור עושה לנו מהמשתנה "אני יכול גם להשתין וגם לזיין,למלא את הבחורה כמו בלון" ואז שאלנו אותו מה הוא ישיר עם הקספרים בבראשית והוא אמר לנו "מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר,השכן שלא ישן,בואי דינה וריקי" (ריקי זה שיר חצי באנגלית של זקני צפת,זה כנראה מה שלא זיהית) אגב טוב שאתה מספר לי את זה. יש לי חבר שממש חולה גם על הקספרים וגם על מאור כהן,בשבילו זה חלום שהם מארחים אותו. אז הוא רצה לוותר על החינם לערן צור וקורין אלאל בשביל לראות את השידור בתפוז. בסופו של דבר הוא בא אבל כל הערב הוא חפר לנו על זה שהוא מפסיד את זה. אם הוא היה נשאר ובסוף הייתה תקלה בשידור דווקא באירוח הזה הוא היה מתאבד. אגב דיברנו עם מאור כהן וביקשנו ממנו שיבוא להתארח אצל הקספרים גם במעבדה בנובמבר,הוא אמר שהוא יחשוב על זה
נתראה בהאנגר. תבואו אחרי ההופעה לאגאדיר\מקס ברנר!

מה אתה עושה בפורום שייגעצ בכלל יא משוגע!

בסוף אני אחשוב שאתה מתחיל לעקוב אחרי :\ לא יודע למה אני כל הזמן מתבלבל. אפילו למאור כהן אמרתי שזה במעבדה,שלא יבוא סתם ולא ימצא כלום בסוף
לא יודע כי לא מתאים להם להופעה בצוללת,זה מקום ממש קטן ללהקה כמו הקספרים! וגם כי ההופעה האחרונה שלהם הייתה במעבדה. טוב צריך להתחיל לחשוב על להזמין כרטיסים,לדעתי יגמרו שבוע לפני...

MarkDeen

New member
חייבים להזמין כרטיסים!

אמרתי לך כבר מזמן, זה אתה שלוקח את הזמן. ומאור כהן גם אם היית אומר לו שזה בצוללת יש סיכוי שהיה מגיע למעבדה המסטול הזה.

a d i 8

New member
הי כיייייףףףף!D:

אחלה פסטיבל בלילה הראשום קרה לי המקרה ההזוי ביותר שאי פעם קרה לי
והלילה השני הוא אירוע מטושטש שאני לא זוכרת יותר מידי...XD בקשר להופעה- נחמדה לא יותר האמת שלא הכי נהנתי לא היו אנרגיות בשיט אפילו בנורית היה לי משעמם! רק במילים הכי יפות זה ניראה כאילו הם התעוררו פתאום....באמת טוב נזכרו. ובקשר לקספר היה מדהיםםםםםםםםםםםםםם אני כלכך אוהבת אותם! ואני לא יודעת למה כל הופעה שלהם אני כמעט והתעלפת...זה כבר ממש מוזר הקהל לא שיתף פעולה כלכך בהתחלה ואורן היה די מבואסד מזה אבל אחרי מאור כהן[
]הקהל התעורר והשירים עם מאור ואחריו היו ממש כיפיים קפצתי כמו מטורפת! בקיצור אחלה סופ"ש

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif היה נחמד בשייגעצ...

לא הייתי כל ההופעה.. אבל באתי איזה 2 שירים לפני שמאור כהן [חתיךעלחלל
] עלה... ובקספר היה מעולההההההההה
אעעע:) היה לי כלכך כייף.

פרקשון

New member
למי אכפת מההופעה שלהם..

היה פסטיבל לפנים מי בא איתי לבריכת בוץ?

עדי D

New member
ואייייייי

הבריכת בוץ הזאת הייתה ה-אטרקציה חח.. מי שלא נכנס חבל..

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo79.gifלא הייתי בהופעה של שייגעצ..

שמענו אותה מהאוהל ולא היה לנו כוח ללכת
ההופעה של קספר.. היה כזה טובבב!!!#$!# גאדד. אורן עוד פעם עם הנצנצים שלו..
חח אבל זה יפה אש:) . בכללי, אני מאוד נהנתי מהפסטיבל. היה בנזונה :)

למעלה