שייגעצ בגאלה

AvtipuS

New member
שייגעצ בגאלה

אע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה כל כך טוב!!! לא רק ההופעה שהייתה ממש ממש כיפית, האנשים שהיו, סגידה! מיכל! ליל! גלי! עומר! (לא מהפורום) וגם איך לא, זטלמן >.< (גם לא מהפורום) אה ויובל מנדלסון מסומם אחד שרוצה לשכב עם כל הקריות היום בלילה! והוא רוצה שנבוא לרוק עצמאות שהם גם מופיעים פה במוצקין! טוב יש לי תמונות, מחר... היה כ"כ כיף! טוב נו מחר &$%@&@$^

AvtipuS

New member
פלייליסט

סתם כי בא לי משקאות (חריפים) ערוץ (הילדים) תחרות (התחרות האולימפית,"בקרוב קליפ" כידוע לנו) אינטרקום פקיד (אפרורי) אבא עו"ד רפיח (ניו יורק רפיח) מרלין (מונרו) מה שבסוגריים לא היה כתוב, לילה טוב. >.<

../images/Emo204.gif היה ענקקקקקקקקקק...

הראש שלי עוד מסתובב וישלי צפצופים באוזניים
הרגע חזרתי. רעעעעעעעעעעעעעעעזזזזזז.. באמת אנשים סגידה! מיכלי! ליל! רעז! עומר!! חחח...טוב, אני אשתוק.. רעז, דבר איתי מחר, אני צריכה לשאול אותך מש'ו..
|פרצוף-מגלגל-עיניים| אז... לילהטוב, חג שמח וכאלה

InnocenceLost

New member
...

יש פה את 2 הבנות שהיו לידנו על הבמה, אני עם החברה המשוגעת שצרחה וכמעט התעלפה נו

InnocenceLost

New member
הממ

אני בת, וקוראת פה לפעמים ו.. סתם ראיתי תמונות למטה והיו לידינו 2 הבנות האלה אין לי מושג איך קוראים להן thats it

LiLdon

New member
אה.. את "אביייי!!!!!!!!!11111" ?

חחחח מיכלי פה, את הבחורה שצרחה לנו 'אבי אלוהים' באוזניים כשישבנו על הבמה איזה שמונהשעות לפני ההופעה?

InnocenceLost

New member
נמ

קרוב אני החברה שלה [חולצת לינקין פארק, שיער..כבשתי] שצחקה עליה כל הזמן הזה והיא צעקה ליובל לא?
מי את? (מה2)

LiLdon

New member
חחחח אה אוקי !

אני עמדתי ליידך
זאת עם השיער הקצר.><

AvtipuS

New member
נהה

אני זה שהיה באמצע בשורה ראשונה, צילמתי כל הזמן...

TancH

New member
למרות שאני לא הכי מעריצה של שייגעצ

אבל ההופעה בגאלה הייתה ממש טובה... יובל האלכוהוליסט.. עם הגולדסטאר שלו על הבמה... הקהל מטורף.. ובכלל הייתה מסיבה בת זונע!!

AvtipuS

New member
עאעאעא

נדמה לי שראיתי אותך בזמן ההופעה בצד של הבמה אבל לא יכלתי להגיע באף דרך להגיד שלום >.< בטוח ראית אותי מצלם כל הזמן...עם החולצה של סיסטם

TancH

New member
כע הייתי בצד שמאל

ובכלל בכל המסיבה לא ראיתי אותך.. חבל

למעלה